Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תהרגו אותי כולכם, אבל אני חושב שמפקד בדרגת אלוף, שאמור להיות גם דמות ערכית - חינוכית, לא צריך לבלות במקומות פסולים מבחינה מוסרית.

מקום שמחפיץ נשים , הוא בעיני כזה.

quote]

מה זה מקום פסול מוסרית ?

האם מלחמת שוורים או צייד ברווזים הוא פסול מוסרית - פוגע באוהבי החיות

האם קרב איגרוף הוא פסול מוסרית - עידוד לאלימות ?

האם מירוץ מכוניות פסול מוסרית - בזבוז דלק וזיהום אוויר שפוגע בשוחרי הסביבה

תרדו כבר מהאנשים ותנו לאנשים לחיות

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו פשוט בושה לתקשורת הישראלית,הם מתעסקים בשטויות במקום להתעסק בעיקר.

להשיג כתבות צהובות ושערורייתיות על אנשי ציבור וצבא זה ממש לא קשה מכיוון שלכל אחד יש דברים שהוא עושה בחייו הפרטיים,כנראה שפשוט היה צורך למלא זמן שידור או פשוט להכניס משהו פיקנטי למהדורה בשביל להעלות את הרייטינג והם פשוט בחרו להכניס את הכתבה הזו.

אני אישית חושב שזה לא עניינו של אף אחד במדינה הזו מה מפקד חייל הים עושה בזמנו הפרטי כל עוד הוא לא מסגיר מידע מודיעיני או מידע רגיש אחר לידי האויב,דברים מהסוג הנ"ל שפורסמו צריכים להיות העניין האישי של אותו איש ציבור או במקסימום עניין שלו מול משפחתו.

אני לא חושב שללכת למועדון חשפנות זו עבירה על החוק או משהו כל כך פרובוקטיבי שצריך לעשות מזה בלאגן כל כך גדול,יש מספיק אנשים שהולכים לשם והם אנשי צבא וציבור ויש כאלו שעושים דברים הרבה יותר גרועים מאשר ללכת למועדון חשפנות ולא מדברים על זה.

גם עניין מכירת מניותיו של הרמטכ"ל בזמן תחילת מלחמת לבנון השניה לא היה צריך להיות עניינו של אף אחד מכיוון שלא הייתה לכך שום השפעה על תפקודו הצבאי,היו כאלו שאמרו שזה שימוש במידע פנימי,איך זה בדיוק שימוש במידע פנימי כאשר המלחמה הייתה פומבית וגלויה ולכן לדעתי לא מדובר בשימוש במידע פנימי.

לא חסר אנשים שמשקיעים בבורסה במניות של חברות שהם מכירים אישית והם יודעים מתי הם חתמו על הסכמים כאלו ואחרים או מתי הם עושים פיתוחים ואז הם בוחרים להשקיע במניות של אותה חברה מכיוון שהם יודעים שהמניה תעלה ועדין אף אחד לא שופט אותם על כך אז לכן תרדו מהרמטכ"ל (מופנה לתקשורת).

אנשים עדין זוכרים לרמטכ"ל את פרשת המניות רק עקב כך "שהפסדנו" במלחמה ועקב כל הכשלים שהיו במלחמה,אם התוצאה הייתה שונה לא היו מדברים על זה בכלל.

לסיכום אני רק רוצה לומר שלא צריך לקבל בכובד ראש כל דבר שאמצעי "התשקורת" אומרים.

שיהיה לכולנו יום טוב.

פורסם
עם כל הכבוד, אני לא חושב שלא אתה ולא אני יכולם לעמוד מהי מידת המוסריות המתאימה ומהו הקוד האתי המתאים.

מי שקובע הם לא אני ואתה אלא צה"ל.

מה גם שההחלטה להעיר לו ולא לנקוט בשום צעדים משמעתיים היא בהחלט מידתית וראויה כי ממש לא צריך לפטר קצין טוב על דבר כזה אלא אם הוא יחזור על זה למרות ההערה.

ד"א, גם ללכת לזונה זה חוקי גם אם היא מועסקת בכפייה (העבירה היא של הכופה ושל המשדל. הלקוח לא עובר על שום חוק) אז אם היו תופסים אותו בפשיטה בבית זונות יחד עם זונה שהוברחה לארץ ונקנתה ע"י סרסור זה היה בסדר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני משרת בחיל הים, וששמעתי על זה אתמול בטלוויזיה צחקתי.

היום במקרה הוא הגיע לבסיס שלי וראיתי אותו, עשו עליו הרבה פרצופים.

בתאכלס אני חושב שלא מוסרי שמפקד בדרגה כמו שלו ובן אדם ששינה הרבה דברים בחיל הים , יעשה חינגות במועדון חשפנות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

:lol::lol::lol:

איזה פאדיחות זה בשבילו שמהיום הלאה לא משנה מה הוא עשה עד עכשיו, כמה מחבלים הוא הרג עם השיניים וכמה טוב הוא עשה.

תמיד השם שלו ייזכר בתור זה שהלך לחשפניות.

כנ"ל בכל הארוחות המשפחתיות. זה כבר לא האלוף. אלא החרמן.

ת'אכלס, בן אדם במעמדו אין לו מה לחפש במקומות כאלו.

לא בגלל שזה לא מוסרי או לא חוקי או לא יודע מה.

אני לדוגמא, יכול להסתובב כל היום בבתי זונות לעשן קראק ולישון בפינת רחוב בת"א, את אף אחד זה לא מעניין.

אבל הוא, זה הרי ברור שייזהו אותו, ורק שמישהו יידע על זה זה מספיק פאדיחה, לא צריך על זה כלום.

איך מסתכלים עכשיו לאשה, ילדים, משפחה, פקודים וכו' בעיניים?

הרי ברור לו שכל הצבא מריץ עליו עכשיו דאחקות.

בקיצור את כל מה שהוא בנה כל השנים הללו הוא הרס בערב אחד.

טוב, מי מארגן מפגש פורום בבורסה?

פורסם

אז נכון שזה קצת מסריח, ונכון שאולי קצין בדרגה כה גבוהה אמור להוות דוגמא לחייליו ומה שהוא עשה קצת לא לעניין, אבל...

גם הוא בן אדם בסופו של דבר.

יותר מזה, זה לא שהוא אנס, או הלך למקום לא חוקי כמו שאמרו, או עשה משהו אסור. גם לו מותר להנות, ובאמת חבל שהתקשורת עושה מזה כזה עניין.

לפעמים זה פשוט גועל נפש איך שהתקשורת נכנסת לאנשים לוריד בגלל שטויות (ולצערנו לא בגלל הדברים הנכונים).

ואם מישהו שם טוען שהוא צריך לסיים את תפקידו, אני די בטוח שזה נובע משיקולים אישיים כלשהם ותו לא. מילא איזה שיחה עם הרמטכ"ל, אבל לא יותר מזה, ובטח שאין כאן מקום להדיח אותו מתפקידו בגלל שטות כזאת.

שכחו כבר שדיין זיין כל מה שזז עם חצאית חאקי ובלעדיה,

לא סתם קראו לו משה זיין :lol:

פורסם

חִפצון (נקרא גם: החפצה) או ראיפיקציה (Reification, מהמילה הלטינית RES - חפץ, דבר) - התייחסות אל אדם, או אל כל דבר שאינו חפץ, כאל חפץ. אין המדובר רק בדה-הומניזציה (שלילת אנושיותו של האדם), אלא בהגדרתו מחדש כאובייקט (שכן, דה-הומניזציה עשויה להוביל גם לדמוניזציה, האלהה ועוד). (מויקיפדיה)

החפצה אינה קשורה לאם האדם עושה זאת מרצונו או לא.

וכתבתי בפירוש שאין מקום לענישה.

ומי שיחליט אם משהו הוא מוסרי בעיני או לא, זה אך ורק אני.

פורסם

החפצה אינה קשורה לאם האדם עושה זאת מרצונו או לא.

וכתבתי בפירוש שאין מקום לענישה.

ומי שיחליט אם משהו הוא מוסרי בעיני או לא, זה אך ורק אני.

תגיד , ואם הוא היה בתצוגת אופנה, זה בסדר ? זה לא החפצה ? ומה אם הוא ראה פרסומת בטלוויזיה של בר רפאלי ? גם אז צריך לשלול ממנו את הדרגות ?

פורסם

לתצוגת אופנה ולפרסומת יש מטרות נוספות מלבד החפצה, ובכל מקרה, לא טענתי שצריך לשלול ממנו את הדרגות.

גם אם אני לא יודע מספיק טוב להסביר את כל ההבדלים בין רמות החפצה השונות, ולמה מדרגה מסויימת זה כבר פסול לחלוטין, עדיין ברור לי שמועדון חשפנות הוא לא מקום בילוי לגיטימי בעיני למחנכים. מה לעשות.

פורסם

מקובלת עלי הדעה שלך. הבעיה היא הצליבה התקשורתית שעשו לאותו קצין כאילו מדובר במעשה מוסרי פסול בצורה מוחלטת למרות שמדובר בהחלטה אישית לחלוטין, בעינך זה פסול, בעיני זה לגיטמי.

תאמין לי, טובי המחנכים, דמויות המופת וכל שאר האנשים הנאורים בעולם רואים פורנו.

מה זה עושה אותם ? פחות טובים או יותר אנושיים ?

פורסם

תעודת עניות לתקשורת הישראלית , צהובה וברמה שהולכת ויורדת עם השנים, בדיוק בזה צריך להתעסק! הבנאדם רצה להשתחרר קצתבמסיבת רווקים סו פאקינג וואט , כתבות בכל העיתונים, במהדורות החדשות.. תלו אותו בכיכר העיר וסיקלו אותו באבנים. לא מוסרי כן מוסרי, אז הוא דמות ציבורית אז מה (אני אישית פעם ראשונה ראיתי מי זה בכלל) .אסור לו לנשום? מדינה של צדקנים מעוותת מוסרית, לא אחזור על זה שחצי מנבחרי הציבור שלנו מושחתים ועברו עברות קשות מאוד, לא ביקור במועדון חשפנות שאין בו שום עבירה. אבל מצד שני אולי זה סוג של ספין תקשורתי שנועד להסיט את עין הציבור מפרשה אומללה אחרת, כי אחרת אני לא רואה שום הצדקה לפרסום ולהלבנת פניו של האיש ברבים!

אה ולגבי כל הפמינסטיות המאוסות שפתאום מצאו עוד במה להשמיע את טיעוניהן המאוסים יש לי רק דבר אחד לומר תמצאו כבר מישהו שיעשה לכן טובה ונגמור עם זה!

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

למה אף אחד לא מדבר על מפקדים בחיל האויר שבוחרים תמיד ללשכות שלהם יוצאות תחרויות מלכות יופי.

חוץ מזה הבנתי עכשיו שלהיות מפקד חיל הים אני לא אהיה.

פורסם

אם זה המצב, צריך לשכוח על לנסות להיות קצין בצבא/קצין בכיר.

לא שווה להיות קצין היום, אם רודפים אחרייך (לא בזמן התפקיד) מטייל במועדוני חשפנות.

מי שיחשוב, בגלל מה שהוא עשה החיילים "לא יתנהגו יפה עכשיו", או ש"נותן דוגמא לא יפה", שטויות.

כנראה מישהו רוצה לקחת את תפקידו, אז ניסה לרדוף אחריו ולפרסם פרשיה כזאתי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תאמין לי, טובי המחנכים, דמויות המופת וכל שאר האנשים הנאורים בעולם רואים פורנו.

מה זה עושה אותם ? פחות טובים או יותר אנושיים ?

זה עושה אותם יותר רגועים :-D

פשוט גועל נפש כל הסקנדל הזה.

תנו לו לחיות את חייו איך שהוא רוצה.

אגב, ממתי להרוג אנשים מתוקף התפקיד שלך זה יותר מוסרי מלהסתכל על חשפנית ולעזור לה לכלכל את המשפחה שלה?

סתם תהייה...

• תוכן חדש...