Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עושה אותם יותר רגועים :-D

פשוט גועל נפש כל הסקנדל הזה.

תנו לו לחיות את חייו איך שהוא רוצה.

אגב, ממתי להרוג אנשים מתוקף התפקיד שלך זה יותר מוסרי מלהסתכל על חשפנית ולעזור לה לכלכל את המשפחה שלה?

סתם תהייה...

אתה חי בעולם וורוד יותר מידי, אולי גם תצדיק את זה שנרקומן פורץ לרכב ומוכר את הרדיודיסק שקנית ב1000 שקל תמורת 100 שקל כדי לקנות 2 מנות סמים ?

הרי הוא צריך להרגיע את הקריז, אתה לא רוצה שהוא יפגע חלילה במישהו נכון?

יש דבר כזה של להיות דוגמה, קצין בכיר בצה"ל אמור לתת דוגמה כל הזמן .

אנ מסכים עם זה שזה לא היה צריך להתפרסם והיה צריך להשאר על זה צנורה מוחלטת , אבל על זה הוא צריך לקבל על הראש.

ודרך אגב את האנשים שאתה אמור להרוג מתוקף התפקיד שלך, אתה לא הורג כי בא לך ומשעמם לך , אתה הורג כי אם לא, הם יחסלו אותך לפני.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תאמין לי, טובי המחנכים, דמויות המופת וכל שאר האנשים הנאורים בעולם רואים פורנו.

מה זה עושה אותם ? פחות טובים או יותר אנושיים ?

אתה צודק אבל ההבדל הוא שזה לא נעשה בגלוי, אלא בסתר, והם לא מחנכים לזה, ולמעשה זה איזהשהו צורך סקרני שטבוע בכל אחד, שמאוד קשה להתכחש לו.

פרטים בה"פ .

פורסם

מה זה קשור?

אני רק אומר שפורנו לא עושה רע לאף אחד. להיפך, זה מרגיע אנשים.

למה להשוות נרקומן לפורנו?

בכל מקרה, לא תצליח לעצבן אותי, אני רגוע מדי כרגע :roll:

מה שאתה אומר זה שבעצם אין לך בעיה עם זה שאנשים יעשו דברים "לא מוסריים" אם זה בשקט ובהיחבא, אבל כן יש לך בעיה עם זה אם זה פומבי.

זו צביעות!

והצורך השזה שנובע מהם הוא בעל שם. קוראים לזה "מיניות". אני מבין שהדת לא מרשה את זה, אבל תתגמש טיפה ותבין שמוסריות זה עניין יחסי.

פורסם
מה זה קשור?

אני רק אומר שפורנו לא עושה רע לאף אחד. להיפך, זה מרגיע אנשים.

למה להשוות נרקומן לפורנו?

בכל מקרה, לא תצליח לעצבן אותי, אני רגוע מדי כרגע :roll:

מה שאתה אומר זה שבעצם אין לך בעיה עם זה שאנשים יעשו דברים "לא מוסריים" אם זה בשקט ובהיחבא, אבל כן יש לך בעיה עם זה אם זה פומבי.

זו צביעות!

והצורך השזה שנובע מהם הוא בעל שם. קוראים לזה "מיניות". אני מבין שהדת לא מרשה את זה, אבל תתגמש טיפה ותבין שמוסריות זה עניין יחסי.

לעצבן ?? אני??? אותך???? חלילה

מה שכתבת על "צביעות" יש בזה משהו, אבל אתה צריך להבין שלא כל דבר אתה יכול לפרש לבן או שחור, אם בן אדם רוצה לעשן סמים בבית שלו מבלי להפריע לאף אחד, אז הפעולה הזו לא מעניינת אותי, מה שכן מפריע לי זה ההשלכות והתוצאות, הוא יהיה נטל על החברה יממן את הסמים שלו מפריצות, אב אם יש לו אפשרות לעשן מבלי להזיק לסביבה , מה אכפת לי, כמובן שזו סיטואציה לא הגיונית והסמים זה רק התחלה של ההדרדרות של הבן אדם למעשים גרועים עוד יותר.

פרטים בה"פ .

פורסם

זו לא צביעות. אנו חיים בעולם תלוי הקשר.

לדבר בלי מישהו שמאזין לך זה לגיטימי אם אתה בתפילה, ובעייתי אם אתה באמצע הרחוב.

לשכב עם אשה זה לגיטימי עם אשתך בבית, וסוטה באמצע השוק.

פורסם
לעצבן ?? אני??? אותך???? חלילה

מה שכתבת על "צביעות" יש בזה משהו, אבל אתה צריך להבין שלא כל דבר אתה יכול לפרש לבן או שחור, אם בן אדם רוצה לעשן סמים בבית שלו מבלי להפריע לאף אחד, אז הפעולה הזו לא מעניינת אותי, מה שכן מפריע לי זה ההשלכות והתוצאות, הוא יהיה נטל על החברה יממן את הסמים שלו מפריצות, אב אם יש לו אפשרות לעשן מבלי להזיק לסביבה , מה אכפת לי, כמובן שזו סיטואציה לא הגיונית והסמים זה רק התחלה של ההדרדרות של הבן אדם למעשים גרועים עוד יותר.

ואיך בדיוק הליכה למועדון חשפנות מדרדרת למעשים יותר גרועים?

פורסם

אם תפסו אותך ללא ידיעת אחרים - זו פאדיחה - חיוך :wink: הערה ,ומעבירים .

אבל - אם נתפסתה וגם אחרים יודעים - זו בושה ..:idea: ומחוייבת פעולת ענישה , התראה .

זה הנוסח הקל .

הבעיה זו הדוגמה האישית , והפתח לסחיטה .

לכן מבקשים , לא להתרועע עם גורמים לא מזוהים מחתכים אחרים - בעלי מועדונים , מסעדות ( כן ) עסקי לילה וכו'

לא כולם חשודים - אבל זה פתח להכירויות לא סמפטיות , ובעיות שקשה למדר אותן ברמות של שליטה עם בכירים .

היו מיקרים מעולם - שכרות הימורים והלבשת בחורות על נושאי מידע - אלו כלים לפיתוי סחיטה וקבלת מידע .

כך שזה נושא בעייתי - אין כאן דרך אחת , מצד אחד חופש לפרט , ומנגד , נושא רגיש ודוגמה .

הפיתרון הטוב ביותר - לדווח מראש ושכולם יקפצו - הלכתי ל ה ז**ן .ואני כאן וכאן ( קפצו לבקר )

אם מסתירים - זו כאילו עבירה .

אם אתה מתבייש לדווח - אז אל תלך כי זו בושה .

ואם מדווחים - אין בעיה של הסתרה או בושה . ( הבעיה - לא תמיד מאשרים :oops: איזו בעסה )

הפיתרון - דווח בקשר בכניסה , כאשר אתה כבר שם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא מבין מדוע לראות קצת ציצי זה דבר שאינו מוסרי .

שיעשה את מה שהוא רוצה בזמנו הפרטי כל עוד זה לא מנוגד לחוק והחלטה מה מוסרי ומה לא יעשה כל אדם בהתאם להשקפת עולמו .

מה שבהחלט לא מוסרי כאן זה התערבות של התקשורת החטטנית במעשיו האישיים של הקצין .

מרתיח אותי שאשכנזי משתף פעולה עם זה במקום לגבות את הקצין .

פורסם

מצטער שאני מגיב רק עכשיו - המחשב קרס ולא היה לי זמן להגיב מהעבודה.

רוב התגובות שרציתי להתייחס אליהן זכו כבר למענה, ככה שלא ממש יש לי מה להוסיף מעבר למה שכבר נאמר.

יחד עם זאת, התגובה הבאה משכה את תשומת לבי באופן מיוחד:

אני משרת בחיל הים, וששמעתי על זה אתמול בטלוויזיה צחקתי.

היום במקרה הוא הגיע לבסיס שלי וראיתי אותו, עשו עליו הרבה פרצופים.

בתאכלס אני חושב שלא מוסרי שמפקד בדרגה כמו שלו ובן אדם ששינה הרבה דברים בחיל הים , יעשה חינגות במועדון חשפנות.

תגיד, אתה אף פעם לא הלכת למועדון חשפנות? אבא שלך אף פעם לא ראה חשפנית?

החברים היקרים מהבסיס שלך - כולם ילדים תמימים וטובים שמעולם לא ראו זוג ציצים בלייב?

אז מה, גם אתה או החברים שלך מסתכלים על האבות שלכם או אחד על השני ועושים פרצופים?

כל מה שיש לי לומר על ההתנהגות שתיארת זה שאני מתבייש בכם. הצביעות שלכם מגעילה אותי וחבל לי שאנשים כמוכם משתייכים לאותה חברה שאני שייך אליה.

כוסומו, הבנאדם הוזמן למסיבה פרטית והגיע אליה על אזרחי! צאו לו מהווריד, הוא בנאדם בדיוק כמוני וכמוכם (בעצם, הוא לא כמוכם. אני מאמין שהמוסר שלו מונע ממנו מלהתערב בדברים שלא קשורים אליו, בניגוד אליכם)!

אני חוזר על השאלה שלי, אולי בכל זאת יש כאן מישהו שיוכל לספק לי תשובה

יש לו מייל שבו ניתן לפנות אליו? הייתי רוצה לכתוב לו מכתב תמיכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לשכב עם אשה זה לגיטימי עם אשתך בבית, וסוטה באמצע השוק.

זה לא שזה סוטה (באמצע השוק), זה פשוט לא יעיל.

היהודים כולם חכמים, ומייד יתנו לך עצות מה לעשות ואיך.

פורסם

כמובן שבתפקיד ודרגה של אותו קצין זה עסק מעט לא נעים,אך לדעתי מישהוא רצה"להוריד" אותו ולכן דאג שיעשו מזה כזה ספין תקשורתי ויעשו מזה כזאת בועה.

גם אלוף הוא בן אדם וכש הוא לא על מדים זכותו המלאה לעשות מה שהוא רוצה(אני מאמין שלהיות במועדון חשפנות לא פוגע בבטחון הלאומי של המדינה אם כי זה קצת פוגע ביצוגיות אך לא ברמה של מה שנפחו את זה.).

זה טיפה מזכיר לי את הכותרות שהיו כש העיתונים התחילו לפרסם שאייל גולן מפסיד עשרות אלפי שקלים בהימורים שהוא הומו וכד'.זאה אחת הסיבות למה אני מתעב את הכתבים(לא את כולם) הם דוחפים את העף לחיים הפרטיים של אנשים ונכנסים לפינות הכי אינטימיות בשביל עוד קצת רייטינג.אז הוא מהמר מה הבעיה בזה? זה הכסף שלו שיעשה בזה מה שהוא רוצה הוא עבד בשבילו זכותו המלאה,בוגד באישתו שיבגוד הוא בן אדם בוגר שיסתכלו על עצמם ויתעסקו בבעיות שלהם.

זה כול כך הרגיז אותי כול הסיפור הזה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
זה לא שזה סוטה (באמצע השוק), זה פשוט לא יעיל.

היהודים כולם חכמים, ומייד יתנו לך עצות מה לעשות ואיך.

אחד ירוץ יביא לך פירות יבשים לכח הגברא,

שני ירוץ להביא מלפפון להראות לך איך שלך צריך להיות ,

השלישי יביא אבטיח בשביל שיהיה קנה מידה בתמונות :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחד הולך ברובע החלונות האדומים באמסטרדם.

רואה אחת שווה.

דופק על הזגוגית ואומר "כמה?"

"אלף יורו"

"מה פתאום כל כך הרבה???" מתפלא.

"זה זיגוג כפול..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש דבר כזה של להיות דוגמה, קצין בכיר בצה"ל אמור לתת דוגמה כל הזמן .

כל הזמן לשמש דוגמה? למה הוא בתפקיד 24 שעות? הוא חייב משהו למישהו?

כשישלמו לו 24 שעות ויקנו את הזמן היקר שלו, אז תהיה האפשרות להגיד לו לשמש דוגמה כל הזמן, עד אז בזמנו הפרטי הוא יעשה כל דבר שהוא חוקי ולאף אחד אין זכות להגיד לו משהו בנושא.

חוקית יש לו את כל הזכות שבעולם ללכת למועדון חשפנות ולאף אחד אין מה לעשות בעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...