Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי ל-XP, ואני פשוט מאושר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום חזרתי לXP, גרסת HOME. השיפור ניכר בכל - קודם צריכת המשאבים של המערכת. בזמן הויסטה היא צרכה 980MB של RAM. עכשיו ה-XP זוללת רק קרוב ל-500MB של RAM. בסביבות 460/480. הכל נהיה מהיר יותר - מהירות התגובה של כל החלונות, התקנות...

יש לי עכשיו 1.5GB של RAM פנויים. אני מפעיל סריקה של אנטיספייוור, קספרסקי, וווינדוס דיפנדר, ואני לא מרגיש אותם אפילו.

הכל זז מהר יותר. כאילו הכנסתי למחשב HD עם ספידים.

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לפני ה-XP הייתי כחצי שנה עם ויסטה. ח** מערכת. כבדה, איטית ומסורבלת.

אז דעות קדומות? לא ממש...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תתקין אובונטו ולא תהיה חייב אנטי ספייוורים, אנטיווירוסים, דיפנדרים וכו'...

:roll:

כמו כן המערכת תהיה יותר מהירה, והכי חשוב, תהיה לך "קוביה"...!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תתקין אובונטו ולא תהיה חייב אנטי ספייוורים, אנטיווירוסים, דיפנדרים וכו'...

:roll:

כמו כן המערכת תהיה יותר מהירה, והכי חשוב, תהיה לך "קוביה"...!

גילי

מה לגבי תאימות של לינוקס עם דרייברים שונים של מדפסות, כרטיסים וכד'? האם הא מתאימה למשתמש הרגיל או רק למומחה שיש לו ידע וזמן ולקנפג אותה וחפש דרייבירים ייחודיים?

פורסם

יש לי נייד שהגיע עם הגרסה הכי זוועתית של ויסטה, home basic

היום נישבר לי סופית.

אחרי שהתקנתי כבר את SP2 ואת IE8.

נכנסתי לאתר מיקרוסופט להוריד את WINDOWS 7.

נירשמתי.

קיבלתי מייל לאישור המייל שלי.

ניכנסתי לאתר מיקרוספוט בחזרה.

קיבלתי Product key

אחרי זה היה כתוב Please print this page for your records

אחרי זה היה כתוב We're sorry, but downloads are no longer available

החברה הזאת פשוט ירדה מהפסים.

אני מוריד בכל זאת,אומרים שה 7 טוב.

אייל

פורסם
מה לגבי תאימות של לינוקס עם דרייברים שונים של מדפסות, כרטיסים וכד'? האם הא מתאימה למשתמש הרגיל או רק למומחה שיש לו ידע וזמן ולקנפג אותה וחפש דרייבירים ייחודיים?

אובונטו מגיע גם בגרסאת LIVE-CD כך שאתה יכול לבדוק תאימות לפני שאתה מתקין...

עד היום לא ניתקלתי בחומרה שהוא לא ניתמכה.

אהה... סליחה, היה איזה כרטיס Fakeraid שלא ניתמך... לא הפסד כזה גדול לאנושות.

ובקשר לוויסטע, שומר נפשו ירחק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הויסטה איום ונורא, לשמחתי הוא קיבל בשבילי את ההחלטה ויום בהיר אחד כשהדלקתי את המחשב, הוא עלה למצב 0 כאשר כל התוכנות המותקנות שלי נעלמו. מכאן ועד חזרה ל XP (MEDIA CENTER) הדרך היתה קצרה מאוד.

כמובן שזה לא הסתיים בכך , כי הוא לקח OWNERSHIP על כל הספריות שלי במחשב ולא יכולתי להשתמש בהן לאחר התקנת ה XP.

עם זאת אני חייב לציין שזה היה לפני יציאת SP1, ואני חייב גם לציין שאני כבר חודש מנסה לתת לזה שוב צ'אנס ולעבור ל SP1 VISTA ULTIMATE (מותקן על גבי HD אחר) ואני פשוט לא מצליח להפטר מבעיות חוסר התאימות, לקח לי לילה שלם להתקין מדפסת HP לייזר (למשל) , ושבועיים להשמיש את הכרטיס טלויזיה. בסופו של יום אני מנתק את ההארדיסק ההוא וחוזר לXP עם הזנב בין הרגליים.

היה לי ניסיון גרוע מאוד גם במחשב במשרד (VISTA BUSINESS חוקי למהדרין) , בעיית תאימות ענקית עם תוכנות מקצועיות, דרייברים,התרסקויות בלי סוף ומה לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני משתמש ב 7 בערך חודש וחצי.

יש שיפור גדול יחסית לויסטה למרות שמדובר בביתא.

למרות שצריכת הזיכרון זהה, הדיסק לא עובד בכלל. לא חוויתי התרסקויות אבל יש בעיות תאימות של תוכנות שעובדות עם ויסטה ולא עם 7.

גם חומרה.

(למשל אינטרנט סלולארי של סלקום עובד עם ויסטה ולא עם 7)

היא גם מהירה משמעותית מהויסטה.

פורסם

אני לא יודע מה המפרט של המחשב שלכם, אבל ויסטה HOME PREM, עובדת מעולה אצלי ללא בעיות כבר 3 חודשים.

המפרט שלי :

Q6600

לוח ASUS P35K-E/WIFI

4 GB זכרון בתדר 1066

דיסק 1TR

כרטיס מסך 8800GTS 512MB

אין לי כלל בעיות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם אצלי הויסטה עובדת מהר וטוב למען האמת

amd5600 - 2.9Ghz X 2

4GB DDR2 800

ולוח אם של ג'יגה בייט עם כרטיס מסך מובנה (צ'יפסט 780G)

פורסם
עכשיו ה-XP זוללת רק קרוב ל-500MB של RAM.

זאת צריכת זיכרון מטורפת ל-XP, אפילו בהנחה שאצלך רץ אנטיוירוס ועוד כמה דברים. מיילא אם אצלך הייתה מערכת XP 64 וצריכה הייתה קרוב ל-300M, אבל גירסת HOME ו-500M זה פשוט מטורף. אצלי בנייד גם מותקנת HOME, צריכת זיכרון כ-80M.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנ"ל - משתמש בקביעות בויסטה על מחשב ביתי חזק ולפטופ - אין שום בעיות.

להפך - רק שיפור בביצועים לעומת XP (אפילו בזמן עליה של המחשב).

לעומת זאת בעבודה המחשב שלי עם XP - ויש לי רק דברים רעים להגיד עליו ועל היציבות שלו.

ולחבר בידיוק שידרגו לויסטה במשרד - החיים שלו דבש - הכל רץ מהר יותר ויציב יותר.

רק צריך לבטל את הUAC.

לגבי הMEMORY CONSUMPTION - שיהיה לויסטה לבריאות - יש 4 גיגה וגם עם המשחקים הכי כבדים - נדיר שאני עובר 2 גיגה , אז אני לא מבין מה מפריע אם הוא לוקח עוד 500 מגה, מה גם שהם הולכים ישירות לשיפור ביצועים.

פתח וסגור OFFICE פעמיים בויסטה ופעמיים בXP - תעדכן אותי כמה זמן זה לוקח (5 שניות בXP כל פעם - 6 שניות בויסטה פעם ראשונה ו2 שניות כל פעם אחרי זה - זה לאן שאר המגות הלכו)

לגבי תאימות וסיפורי האימה - לא היתה לי ולו בעית תאימות אחת.

ההתרסקות היחידה שהיתה לי קבועה (גם בXP, אבל שם זה היה נדיר יחסית) - היתה עקב אי שידרוג FIRMWARE.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...