Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי ל-XP, ואני פשוט מאושר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברית: חלון נודניק שכל פעם כשאתה רוצה להריץ משהו או להתקין משהו, קופץ ומבקש אישור,

ואחרי שאתה מבטל אותו אז הוא מנדנד משורת המשימות שיש לך בעיית אבטחה.

אגב, כל המחשבים שעבדתי עליהם עם VISTA היו CORE2DUO עם זכרון 2GB שזה בסדר גמור ואפילו מעל הממוצע.

יש גבול לרמת החומרה שמיקרוסופט יכולה להכריח בן אדם לקנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא יודע מה המפרט של המחשב שלכם, אבל ויסטה HOME PREM, עובדת מעולה אצלי ללא בעיות כבר 3 חודשים.

המפרט שלי :

Q6600

לוח ASUS P35K-E/WIFI

4 GB זכרון בתדר 1066

דיסק 1TR

כרטיס מסך 8800GTS 512MB

אין לי כלל בעיות.

מעניין למה אין לך בעיות... אהמ אהמ...:roll: ^^^

ולמה 500MB זה כמו מטורפת? איך מורידים אותה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש לי גם לפטופ ישן של MSI שעליו רצה ויסטה, גם כן, ללא בעיות. אני מכיר אנשים עם מפרטים הרבה יותר חלשים ממה שאני רשמתי, וגם להם אין בעיות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זאת צריכת זיכרון מטורפת ל-XP, אפילו בהנחה שאצלך רץ אנטיוירוס ועוד כמה דברים. מיילא אם אצלך הייתה מערכת XP 64 וצריכה הייתה קרוב ל-300M, אבל גירסת HOME ו-500M זה פשוט מטורף. אצלי בנייד גם מותקנת HOME, צריכת זיכרון כ-80M.

על superfetch שמעת?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
על superfetch שמעת?

זה מועיל בעיקר כאשר אתה מריץ סט קבוע של תוכנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ליביו שאלה - UAC?

בתרגום חופשי לעברית בבקשה.

מערכת התראות אבטחה.

User Access COntrol - ניהול גישת משתמשים.

מה שיש לי להגיד על ויסטה - כל פעם אני עובר ממנה למערכת הפעלה אחרת כלשהי - XP, XP64, 7, אובונטו, קובונטו, ויסטה 64, וכל פעם אני חוזר בחזרה לויסטה 32 ביט SP1, מסיבות כאלה ואחרות. (קובונטו - לא נח, אובונטו - נפל ומת אחר החלפת כ.מסך, ב-7 נגן מדיה לא עבד, XP חטף טרויאן, XP64 עקום בפני עצמו, ויסטה 64 - ביצועים פחות טובים מ-32).

למעשה, אני מחזיק קבוע בדיסק קשיח אימג' של ויסטה שאותו אני מעדכן מדי פעם, כך שיהיה לי אפשרות לחזור מהר למצב עובד אחרי ניסיון עם עוד מערכת הפעלה לא מוצלחת.

נ.ב. אה, ואין לי מחשב מי יודע מה מטורף - AMD ATHLON 4400 X2, לוח ג'יגבייט MA69VM, ארבע ג'יגה זיכרון DDR2 800, כ.מסך GF9500GT ושני הרד דיסקים אחד של 160G והשני 320

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
(קובונטו - לא נח, אובונטו - נפל ומת אחר החלפת כ.מסך, ב-7 נגן מדיה לא עבד, XP חטף טרויאן, XP64 עקום בפני עצמו, ויסטה 64 - ביצועים פחות טובים מ-32).

ניסית 3.11 ? :lol:

:wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...