Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסיים במקום השישי בשבוע שעבר בראלי נורבגיה עם סיטרואן קסארה WRC "מיושנת" ולאחר ראלי רצוף בבעיות קלאץ' ומנוע, יצאה עכשיו הודעה רשמית גם מצידו של סולברג וגם מצד קבוצת הראלי של סיטרואן, שהוא עתיד לקבל סיטרואן C4 WRC לקראת ראלי פורטוגל בחודש אפריל .

בראלי קפריסין, הסיבוב השלישי של האליפות , שיערך בחודש מרץ (סופ"ש שצמוד לפורים למי שמתכנן לקפוץ לביקור) עדיין ינהג סולברג בקסארה והוא כבר הודיע שהוא לא מתכוון להסתפק במקום השישי שם ורוצה יותר.

חשוב כעת לאליפות העולם בראלי, שנמצאת במעין מדרון, בעיקר לאור השליטה המוחלטת של לואב, שיהיה מישהו שיוכל להתקרב ללואב ואולי, רק אולי, לקרוא עליו תיגר.

בשנתיים האחרונות טענתי שוב ושוב שפטר סולברג מיצה את עצמו בסובארו והם חייבים להיפרד, ולמרות שהפרידה לא היתה כמתוכנן, עדיין הם כבר לא ביחד ונראה כאילו ההתלהבות חזרה לנהג הנורבגי .

אני באמת מקווה שהוא יצליח להחיות את הקריירה שלו מחדש. זה חשוב לו, לאליפות העולם בראלי וכמובן לנו כחובבי ראלי.

ואם הייתי יודע איך מעלים לפה סרטון מיוטיוב היה אפשר לראות את סולברג בפעולה...

דובי

WIWPSOLBERG%3b148.jpg

WIWPSOLBERG%3b145.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני גם סקרן לראות איך הוא יתמודד מול לואב "במגרש שלו", עם C4. יכול להיות מעניין.

בנוגע לסרטון מיוטיוב - פשוט מאוד, תעשה קופי לשורת הפקודה בדפדפן כשהוא פתוח על הסרטון, תלחץ על הכפתור you tube שבסרגל הכלים של ההודעה (נמצא כמעט הכי משמאל, ליד הסמל של גוגל) ואז תעשה פייסט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי, ננסה .

http://www.youtube.com/watch?v=JU0KwRdanMo&eurl דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ON-BOARD עם פטר סולברג ופיל מילס בראלי נורבגיה ואין כמו הקול של פיל מילס בכדי להדגים את עבודת הנווט .

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...