Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעייה עם מערך הרמזורים בארץ ואין שום סיבה לעבור באדום "בטעות".

אין שום סיבה להיכנס באין כניסה וגם לא כי זה יותר קצר.

אין שום סיבה לנסוע ללא מלווה ובניגוד להוראות משרד התחבורה עם 3 נוסעים ברכב.

מה לא ברור פה?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
תראה בנאדם, אני לא מסוכן בנהיגה, לא עושה דברים חמורים .

אור אדום זה קורה לכולם שהרמזור מתחלף לצהוב ובום אדום, זה לא אשמתי, זו הבעיה של מדינת ישראל מחורבנת .

ומהירות מופרזת 120 קמ"ש בבין עירוני רק קנס 250₪ ו0 נק', לא מרגישים שזה נוסע מהר .

ועבירה שלישית שאני ביצעתי בה זה שהסעתי 3 נוסעים ברכב, תראה, אני מתחשב בחברים, אין להם אוטו,

מה אני יוצא פה? אני בחור טוב, לא עושה בעיות וזה, הבעיות שחיפשו אותי זה באוויר...

ואור, לא ידעתי שאתה בגבס, אני לא שמעתי את הסיפור שלך, למה זה ככה?

מה עשית תאונה?

ככל שאתה ממשיך לכתוב אני מתחיל לחשוב שעשיתי טעות עם התגובה המושקעת שלי.

אבל בכ"ז אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי עד עכשיו.

ולגבי מה שכתבת כאן:

1. נסיעה ברמזור אדום זו אחת העבירות הכי מסוכנות שיש. אם אתה נכנס במישהו בצד, הנוסע שישב באותו צד ייפגע הרבה הרבה יותר מאשר בתאונה חזיתית (!), ואפילו במהירות עירונית התוצאות יכולות להיות קשות.

יש 3 שניות (תמדוד אם אתה לא מאמין) של צהוב לפני האדום. במהירות סבירה (50 לפי החוק, וברכב תקין עם צמיגים ובלמים סבירים גם ב-80) אתה תספיק לעצור או לחלופין לעבור עדיין בצהוב, לא חשוב מתי הרמזור מתחלף לך.

אם יצא שעברת באדום ולא היית יכול לעצור או לעבור לפני האדום - סימן שנסעת הרבה יותר מדי מהר. (ומדובר באיזור עירוני עם מהירות מותרת 50, לפי העובדה שאין ירוק מהבהב)

2. 120 במקום 90 בבינעירוני - נו, לא בדיוק רוצח פסיכופט. הלאה.

3. מתחשב בחברים? אתה דביל. ידעת שיש ענישה חמורה על העבירה הזו ובכל זאת ביצעת אותה. למה לא הגעתם ביותר רכבים או ביצעתם עוד נגלה?

4. לגבי האין כניסה - אתה דביל. מה כבר חסכת? 2 דקות? אני לא מכיר את המקום אז קשה לי לדעת עד כמה סיכנת את הסביבה שם, אבל כבר היו תאונות בנסיבות האלו. היתה אפילו איזו מפגרת שהצליחה להרוג את חברה שלה בנסיעה באין כניסה (נסעה על מיול, גם לא היה לה רשיון. אם היא היתה עדיין בחיים הייתי מנסה לשדך ביניכם, אתם מתאימים :shock:)

5. לגבי ביטוח - אני יכול להרגיע את כל הנוכחים שאין בעיה עם הביטוח חובה במקרה הנ"ל. ביטוח חובה תקף אפילו במקרה של נסיעה ללא מלווה (!!!)

ביטוח מקיף לדעתי גם תקף אבל אני לא עו"ד ובמקרה נזק ייתכן שחברת הביטוח תנסה להתנער.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדי אני חושב שהכל ברור, אבל ביננו, כל אחד מכופף חוק כזה או אחר מסיבות שונות ומשונות, אני למשל נוסע בנת"צ בלילה, כי גם ככה אין תחבורה ציבורית פעילה ואני נוסע די לאט מעדיף להיות בנתיב הכי ימני.

אז הוא פשוט כופף חוקים קצת יותר מסוכנים (אין כניסה ורמזור, ה3 נוסעים לא מעניין אותי)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפותח השירשור היקר.

המלצתי: אל תקח עורך דין, חבל על הכסף, פעם ראשונה שתופסים אותך לא יעשו לך כלום.

תצא נקי, פשוט תייצג את עצמך.

תסביר את כל מה שעל הלב שלך ובטוח שתצא מזה נקי.

לכל שאר חברי הפורום.

אני היחידה שמוצאת את העיניין הזה ממש לא מצחיק?

כי אותו אדון נכבד מתישהו יגיע לחול וייצג אותנו שם בתת כבוד.

אותו אדון נכבד גם נוסע איתנו כבר כמעט שנה על הכביש (160 יום, אני דיי בטוחה שזה מעל השנה, לא?).

הוא גם בטח יושב איתנו באולמות הקולנוע כשאנחנו רואים סרטים.

הוא עומד מאחורינו בתורים. (ודוחף)

והכי נורא, הוא לא היחיד.

אנשים כמותו עושים לי רע על הלב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אם היא היתה עדיין בחיים הייתי מנסה לשדך ביניכם, אתם מתאימים :shock:

היא דווקא כן בחיים. זו שנהרגה היא החברה, לא הנהגת...

אור, בד"כ נת"צ פעיל רק בימים מסויימים ובשעות מסויימות (בד"כ ימים א-ו בשעות הבוקר (עד 9-9וחצי) ו/או בימים א-ה בשעות הערב (עד ~9)),

ככה שאם אתה נוסע באמצע הלילה בנת"צ, אתה לא עובר על החוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נטלי אני רוצה רק לחדד את דבריך, אני באמת חושב שבמקרה שלו עו"ד לא יעזור לו והשופט יעשה פרצוף בערך כזה: :shock:

רועי, על הנת"צים בכביש מקווה-ישראל/הכביש לכיון רמלה יש שלטים של א-ו, ללא שעות, כלומר שגם בלילות זה תקף, אבל אני נוסע בצד ימין בכיף שלי ככה זה הכי בטוח, אם שוטר רוצה לדפוק לי דוח על זה, אז לבריאות אני לא אכעס על אף אחד כי אני יודע שאני מבצע עבירה.

פורסם

הנה אני מצוטט את עצמי מהשרשור השני ביחד עם תרגום.

פותח השרשור פנה במקום שאסור היה לו לתוך כביש חד סטרי נגד כיוון התנועה.

בא בדיוק רכב מולו והוא ניסה להתחמק ממנו על ידי כך שהוא זז מהדרך והניח לו לעבוד.

הנהג של הרכב השני עצר לידו והתחיל לכתוב את המספר שעל לוחית הרישוי שלו, כך שהעבריין הקטן שלנו (נקרא לו "פותח השרשור") כיבה את האורות כדי שהנהג השני לא יוכל לרשום כראוי את המספר ולדווח למשטרה.

פותח השרשור מבקש שנרגיע אותו ונגיד לו שהכל יהיה בסדר ושהנהג השני לא ידפוק אותו.

עד כאן התרגום

------------------------

מכאן הודעתי האישית:

מקווה שהוא רשם את המספר, אתה עבריין וזה היה יכול להסתיים בתאונה.

איחלתי לחייל המשך שירות תקין והמלצתי באופן אישי שימסור את רשיונו לתחנת המשטרה הקרובה ביותר עד שילמד לכתוב ולנהוג תוך התחשבות באחרים.

פורסם

פרנקוס, אני רוצה לדבר על החתימה שלך - בתור אחד שמכיר התנהגות של לה סייבר, ונוסע על רכב דומה מאד מאד איפה אתה מרגיש את האחיזה בסיבובים?

פורסם

אתה לא. זה בדיוק העניין ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ככל שאתה ממשיך לכתוב אני מתחיל לחשוב שעשיתי טעות עם התגובה המושקעת שלי.

אבל בכ"ז אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי עד עכשיו.

ולגבי מה שכתבת כאן:

1. נסיעה ברמזור אדום זו אחת העבירות הכי מסוכנות שיש. אם אתה נכנס במישהו בצד, הנוסע שישב באותו צד ייפגע הרבה הרבה יותר מאשר בתאונה חזיתית (!), ואפילו במהירות עירונית התוצאות יכולות להיות קשות.

יש 3 שניות (תמדוד אם אתה לא מאמין) של צהוב לפני האדום. במהירות סבירה (50 לפי החוק, וברכב תקין עם צמיגים ובלמים סבירים גם ב-80) אתה תספיק לעצור או לחלופין לעבור עדיין בצהוב, לא חשוב מתי הרמזור מתחלף לך.

אם יצא שעברת באדום ולא היית יכול לעצור או לעבור לפני האדום - סימן שנסעת הרבה יותר מדי מהר. (ומדובר באיזור עירוני עם מהירות מותרת 50, לפי העובדה שאין ירוק מהבהב)

2. 120 במקום 90 בבינעירוני - נו, לא בדיוק רוצח פסיכופט. הלאה.

3. מתחשב בחברים? אתה דביל. ידעת שיש ענישה חמורה על העבירה הזו ובכל זאת ביצעת אותה. למה לא הגעתם ביותר רכבים או ביצעתם עוד נגלה?

4. לגבי האין כניסה - אתה דביל. מה כבר חסכת? 2 דקות? אני לא מכיר את המקום אז קשה לי לדעת עד כמה סיכנת את הסביבה שם, אבל כבר היו תאונות בנסיבות האלו. היתה אפילו איזו מפגרת שהצליחה להרוג את חברה שלה בנסיעה באין כניסה (נסעה על מיול, גם לא היה לה רשיון. אם היא היתה עדיין בחיים הייתי מנסה לשדך ביניכם, אתם מתאימים :shock:)

5. לגבי ביטוח - אני יכול להרגיע את כל הנוכחים שאין בעיה עם הביטוח חובה במקרה הנ"ל. ביטוח חובה תקף אפילו במקרה של נסיעה ללא מלווה (!!!)

ביטוח מקיף לדעתי גם תקף אבל אני לא עו"ד ובמקרה נזק ייתכן שחברת הביטוח תנסה להתנער.

1. אתה נשמע כמו המורה שלי לנהיגה שאומר דברים, מי אתה אתה יכול להגיד לי את השמך?

ואתה צודק שאור אדום היא סכנת למוות ! אני מתחרט שעברתי באור אדום, אור אדום זה לא הדרך לעבור אליה,

עברתי פעם בחיים, לא חוזר על זה, האור אדום שנתפסתי על פלאש, מלמד אותי לקח שאני לא אסכן יותר בחיים,

למדתי לקח ולא עובר אותו יותר !

3. צודק לא חשבתי על זה מראש .

4. כן אתה צודק על זה לא נשפטתי או קנס .. בפעם הבאה אני לא עושה זאת

פורסם
פרנקוס, אני רוצה לדבר על החתימה שלך - בתור אחד שמכיר התנהגות של לה סייבר, ונוסע על רכב דומה מאד מאד איפה אתה מרגיש את האחיזה בסיבובים?

זה אירוני.

אין לי ביואיק לה סייבר וברור שזה רכב עם התנהגות של אוניית משא. :lol:

רשמתי את זה כבדיחה על חשבון כל אלו שכתבו בחתימות שלהם בעבר את אותו דבר על הונדות ושברולט קוואליר.

פורסם
1. אתה נשמע כמו המורה שלי לנהיגה שאומר דברים, מי אתה אתה יכול להגיד לי את השמך?

ואתה צודק שאור אדום היא סכנת למוות ! אני מתחרט שעברתי באור אדום, אור אדום זה לא הדרך לעבור אליה,

עברתי פעם בחיים, לא חוזר על זה, האור אדום שנתפסתי על פלאש, מלמד אותי לקח שאני לא אסכן יותר בחיים,

אני מאוד מקווה שאתה לא מצפה שהשופט יאמן לכל זה, כי אני יכול לגלות לך שהוא לא יאמן, לא רק שהוא לא יאמין הוא גם יתפוס סטרטר של צחוק ויגזור את הגזירה (שלילה לא יודע לכמה זמן).

אגב, אני אומר את זה מנסיון אני גם הייתי בבית משפט על אי ציות להוראות שוטר (ברחתי לשוטרת)

פורסם

אני מסכים שיש בצורת ההתנסחות של פותח השרשור לגרום לתחושה שהוא מתייחס לחוק בביטול וזלזול מוחלטים, שהשפה שלו מאוד לא ברורה ושהנימוס רחוק ממנו מרחק רב כפי שניתן להבין מאיך שהוא מדבר אל השוטר.

יצא לי לקרוא [בפורום זה ממש] המון שרשורים שנכתבו עם ניסוח שהיה מתחת לכל ביקורת, שגיאות כתיב וכיו"ב.

יצא לי לקרוא גם לא מעט שרשורים על עבירות שונות ומשונות, קלות וחמורות שנפתחו לבקשת עזרה וקבלת מידע על העונש הצפוי ואיך ניתן להמתיקו.

אני מעדיף כמו הרוב, שנהגים עבריינים יאלצו להשתמש בתחבורה ציבורית ולא יורשו לנהוג. אין לאף נהג פושע זכות לקפח חיים (או איכות חיים) של אף אחד אחר. על אחת כמה וכמה כשמדובר במקרה של שור מועד

אבל לחסום את פותח השרשור, או לתקוף אותו שוב ושוב. לא ממש עוזר או מועיל לאף אחד.

מאידך, תגובה עיניינית חושפת שלמרות הכל - עדיין יש תקוה, הנהג הצעיר ופורע החוק מביע חרטה ומצהיר שאין לו כוונה

לחזור על עבירות קודמות {ולא משנה מה גורם החרטה.. זה באמת שולי במקרה זה}

קנסות, עונשים, דוחו"ת, משפטים. תפקידם להרתיע מפני עבירה על החוק. אם הדרך היחידה לגרום לציות לחוק במקרה זה היא ענישה. זה ממש לא משנה. מה שכן משנה זה שבשורה התחתונה ההבנה שעל עבירות נענשים ולא כדאי לבצע אותן היא חשובה.

כמעט כולם "גונבים" רמזורים, לוקחים עוד נוסע באוטו ("תתכופף אם תראה משטרה"), נוסעים במהירות גבוהה מהמהירות המותרת, חונים במקומות אסורים, נכנסים ברוורס באין כניסה, לא שומרים מרחק, נוסעים ברכב לא תקין ועוד כהנה וכהנה {עבירות קלות כחמורות}. אבל פתאום בשרשורים כאלה - כולם צדיקים.

הבנאדם מביע חרטה, תעודדו ותחזקו את החיובי. את השלילי הוא כבר מכיר ומתגונן באנטי.

1.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...