Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומע ? יש כאן בפורום איזה משתמש קוראים לו אורן (הכינוי שלו Xplene או משהו דומה), הוא היה חי בסרט שלך, אני מבין שאחרי שהוא החזיר לבלוקבסטר אתה השכרת את זה.

אני אגש ישירות לשורה התחתונה:

בגלל שאנחנו חיים במדינה מפגרת, אני מאוד מאוד מקווה שאתה תמות לבד ולא תיקח איתך חיים של מישהו אחר בזמן תאונה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
מה אני יכול לעשות במצב הזה?

לספר את מה שקרה לכל ואני מתכוון כ-ל החברים שלך, "למען יראו וייראו"

אחרי שתקבל את העונש, שוב, לך לספר לכולם מה העונש שקיבלת, ואולי יהיה סיכוי שאנשים יתחילו לנהוג לפי איך שצריך ולא לפי איך שבז&^ן שלהם!! :evil:

בלי להישמע מתחסד, יש חוקים שלא עוברים עליהם, ואם עוברים עליהם- להיות גבר, לא להתבכיין וללמוד מהלקח.

בספר התורה

מה אתה? מיקו מצ'רלי וחצי? :lol:

וחוצמזה נמאס כבר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נו מה יהיה?

מתי ינעלו לו את הנושא?

גם עבריין וגם מתלונן שאין לו תמיכה פה בפורום!

זה לא פורום לעבריינים!

Nothin really matters to me

פורסם
שכחת להגיד:

אני מסכים עם נתנאל. וההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להתחיל לברר על קווי אוטובוס..

הלוואי שלא יקנו ממך ת'אוטו מעפן מה שיש לך בחתימה, לא תמצא לך שוק טוב למכור אותו יאפס

פורסם

ואתה עוד ממשיך להצדיק את עצמך :brickwall:

רק 3 עבירות, רק אור אדום, רק מהירות מופרזת, רק כניסה באין כניסה, רק נסיעה ללא מלווה, רק 3 אנשים ברכב, רק ורק ורק.

אני שמח שאנשים כמוך נתפסים, סוף סוף המשטרה עושה משהו נכון. מה שכן - הצלחת להצחיק אותי כהוגן.

מקווה שתקבל שלילה ארוכה.

ואנחנו לא ילדים, אתה זה שצריך להתבגר.

שים לב שאין פה חבר פורום אחד שתומך בך, וכולם בה מבוגרים ומנוסים ממך, אז כדאי שתשכיל סוף סוף ותלמד להבא.

שבת שלום.

פורסם
הלוואי שלא יקנו ממך ת'אוטו מעפן מה שיש לך בחתימה, לא תמצא לך שוק טוב למכור אותו יאפס

לפי התגובות שלך אני לא בטוח שאתה בגיל שבו מותר לנהוג בכלל...

מה שכן - בידור בשפע יש פה.

פורסם
לפי התגובות שלך אי לא בטוח שאתה בגיל שבו מותר לנהוג בכלל...

מה נראה לך שאני מקבל תמיכה ממכם מה שדיברתם אליי? נראה לך שאני אתייחס אליו בכבוד על מה שדיבר אליי?

תגיד לי אתה נורמלי או מה ? מגיע לו לשתוק ולא לפתוח ת'פה !

פורסם

תקשיב ילד מוזר שכמוך, אתה מוזמן לבוא אלי לבית לכוס קולה קרה תראה מה אני סובל עכשיו בגלל אישה שעברה באור אדום

אולי זה יסביר לך את המשמעות של עבירות תנועה וכמה שהשוטר הזה הוא לא בן**** כמו שאתה חושב, אלא שהוא פשוט מגדיל את הסיכויים שלי ושל משתמשים אחרים להשאר חיים.

אני באמת באמת מאחל לך מכל הלב שיקחו לך את הרשיון לכל החיים או להרבה שנים כדי שתחשוב טוב על השטויות שאתה עושה, אם לא מספיק לך אני, לך לבית לווינשטן, אני רוצה לראות אותך יוצא משם וממשיך לדבר ככה.

פורסם
מה נראה לך שאני מקבל תמיכה ממכם מה שדיברתם אליי? נראה לך שאני אתייחס אליו בכבוד על מה שדיבר אליי?

תגיד לי אתה נורמלי או מה ? מגיע לו לשתוק ולא לפתוח ת'פה !

כדאי לפיירוטק הזה ללמוד נימוסים כי פה בפורום זה נחמד, בסוף הוא יפול על מישהו שדיבור כזה יכניס אותו לביה"ח.

בכל מקרה הוא עבריין תנועה, ותאמת המשטרה עושה בשכל שהיא מורידה אנשים כאלו מהכביש...

פורסם

תתחיל להתרגל לנסוע באוטובוס ,

כך תוכל להגיע גם לגיל פנסיה ...

מקווה מאוד שאתה תחכים בזמן השלילה וכך תבין שלנהוג זה לא רק אתה לבד,

יש איתך עוד כמה משתמשים על הכביש שאתה מסכן אותם.

לגבי ניבולי הפה שלך מההודעות מעלה ,

אני מקווה שהמנהלים כאן ינעלו אותך !

ירון מאיר

פורסם

אם לפי החישוב שלך, לנהוג כמעט שנה זה 162 יום על הכביש - אז מגיעה לך שלילה (של תעודת הבגרות - במידה ויש כזו).

לגבי ההזמנה למשפט שקיבלת, תעשה חיפוש בפורום ובגוגל, תראה כמה ילדים מספרים על איך הם היו גברים עם החבר'ה,

הסיעו אוטו מלא, ואז בכו לשופט כשהוא נתן להם שלילה לשנתיים + תאוריה וטסט מחדש (וכמובן שגם "נהג חדש" לשנתיים ומלווה לתקופה שתדרש במועד הוצאת הרשיון מחדש).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב , יש גבול למה שהעין מסוגלת לסבול, שמישהו יקח אותו מפה ויחזיר אותו לאייסיקיו

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אם יש משהו חכם שאני יכול לתרום לך בעזרה

זה פשוט לסתום את הפה, אני מתבייש בהרבה דברים

אחד מהם שאתה בעל רשיון במדינה מפגרת כמו שלנו

השני שאתה בכלל תושב העיר שלי, מה שעוד יותר גורם לי פחד שיום אחד תפגע בכביש במישהו מהמשפחה שלי

אני רק מאחל לך, שאחרי שישללו לך את הרשיון תקבל גם את זימון לבית משפט על האור האדום שעברת ולבסוף יחזור אליך ישירות האין כניסה ברחוב החד סטרי, מי ייתן ואלוקים יהיה עימנו וידחפו אותך לכלא

ילד טיפש

Confidence In Motion

פורסם

אוף אני חושב שחסמו אותו או הכניסו למעקב והוא לא יכול לענות :(

ילד, יש ה"פ אתה יכול לכתוב לי לשם אני אמשיך לנזוף בך ולשגע אותך עד שתתאבד, ככה בטוח לא תהוה יותר מטרד :)

עידן לא יעשו לו כלום על האור אדום, אין הוכחות אין להאשים, ככה עם הנהגת שהעיפה אותי מהקטנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...