Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיע לו לשתוק ולא לפתוח ת'פה !

אמר היו"ר !

שמע אף אחד לא חייב לך כלום, אם אתה רוצה לנהוג לפי החוקים שלך אז הרשיון שלך לא ישאר אצלך הרבה זמן.

כדאי שתפתח את העיניים ותבין שיש גוף שהתפקיד שלו זה לדאוג שכולם ינהגו לפי החוקים, גם אם החוקים לא נראים לך נכונים!

מקווה שיקחו לך את הרשיון כי אני לא סובל נהגים כמוך בכביש.

שבת שלום!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
טוב , יש גבול למה שהעין מסוגלת לסבול, שמישהו יקח אותו מפה ויחזיר אותו לאייסיקיו

מה קשור? אתה ילד באשליות

תהיה בשקט !

מה הקשר עבריין תנועה? בגלל שביצעתי בו :shock: ?

פורסם

עידן לא יעשו לו כלום על האור אדום, אין הוכחות אין להאשים, ככה עם הנהגת שהעיפה אותי מהקטנוע.

ההבדל הוא שהבחור הזה צולם במצלמת הרמזור והאישה שהעיפה אותך לא..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תגיד, אתה רוצה לבוא לסיבוב בשכונה אני אסביר לך מה הקשר עבריין תנועה ?

ברצינות ?

אהה ושומע, מישהו פעם בפורום סיפר לי, שאם אתה עושה 2 עבירות, יש לך הקלה בבית משפט, אני ממליץ לנסות את זה :)

רועי אם הוא צולם במצלמת רמזור, הלוואי שיש תיעוד והדוח הזה על השם שלו ככה שזה אומר שיש לו 10 נק' לרזומה וזה יהיה מעולה במשפט כי יתחשבו בו על זה לכיון השלילי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

1. לכל אלה שקוטלים את פותח השרשור - אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה. כולה הסיע 3 נוסעים. עבירה כמעט בירוקרטית. הוא לא סיכן אף אחד. (אני מדבר על העבירה הנוכחית - לא קראתי את כל העבר שלו שאני מבין שלא כל כך צחור)

2. לפותח השרשור - אתה דביל. העונשים על העבירה של הסעת יותר מדי נוסעים הם חמורים מאוד, בלי שום פרופורציה לחומרת העבירה. אם אני הייתי צריך לקבוע את העונשים אז אור אדום היה הזמנה למשפט והעבירה הזו היתה אולי קנס לא גדול.

3. כשתגיע לקצין המשטרה הוא ישלול לך את הרשיון ל30 יום. השלילה הזו נספרת לקראת העונש שתקבל במשפט, כלומר אם תישפט ל3 חודשים שלילה ועשית כבר את החודש הזה, אז תבצע רק את היתרה.

כשייגמרו ה30 יום תקבל חזרה את הרשיון עד המשפט.

לקצין אין סמכות לשלול את הרשיון לתקופה אחרת, כך שאם הוא מאיים עליך בסנקציה אחרת כלשהי - הוא משגל את השכל. (וכבר שמענו על מקרים)

4. יש לקצין סמכות להורות על החרמת הרכב ל30 יום עבור העבירה הזו. ההחרמה הזו (מעבר לאי הנוחות של לנסוע באוטובוס של בני משפחתך) גם מאוד יקרה - כמה מאות שקלים על הגרירה למגרש האכסון + עוד לא יודע כמה על כל יום אחסנה.

5. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (!!!) מומלץ, במיוחד לאור הסעיף האחרון, להתייעץ עם עו"ד בדחיפות לפני השימוע אצל הקצין.

אולי עוד ניתן להימנע לפחות מהחרמת הרכב. בנוסף מומלץ להיעזר בעו"ד גם לניהול התיק כולו, אבל זה גם תלוי בשאלה עד כמה שווה לך להוציא קצת כסף בשביל לקצר את השלילה.

6. עו"ד מומלץ הוא אסף שמיר, 03-6126699, אבל עכשיו סופ"ש אז נסה בסלולרי 054-5995876.

יש פה בפורום מספיק המלצות עליו.

כמובן שלא חסרים עורכי דין מצויינים אחרים - רק דאג לבחור אחד שעוסק בתיקי תעבורה ולא עו"ד לגירושין...

7. שוב - מומלץ בחום להתייעץ עם עוה"ד לפני השימוע אצל הקצין. כבר גרמת לעצמך מספיק נזק בתגובותיך בשטח. (זריקת החבר מהאוטו ואז הודאה באשמה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב אז כנראה המנהלים לא עובדים בשבת.. מבין אותם:) גם אני לא , תהנה חמוד מכמה שעות של חסד

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אחרי הדיון הזה אני הפחד לנהוג מתעצם. מפחיד לדעת שיש אנשים כאלו.

איך אני אדע אם ברמזור הירוק שאני בא לעבור לא יטוס לי איזה מישהו ויגמור לי את החיים?

איך אני אדע אם ברחוב החד סטרי שבו אני נוסע לא יבוא לי איזה "ממהר עצבני" שהחליט להיכנס באין כניסה?

פורסם
1. לכל אלה שקוטלים את פותח השרשור - אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה. כולה הסיע 3 נוסעים. עבירה כמעט בירוקרטית. הוא לא סיכן אף אחד. (אני מדבר על העבירה הנוכחית - לא קראתי את כל העבר שלו שאני מבין שלא כל כך צחור)

)

אני לא מצדיק את כל אלה שקוטלים במקום לנסות לעזור אבל הבעיה בעבירה שלו היא שאין ביטוח על הנוסעים באוטו מכיוון שהוא נסע לא כחוק.

to finish first first you have to finish

פורסם

וויל, אני מתחנן אליך, תסיר את הטלפונים של אסף שמיר.

לבחור הזה לא מגיע שום חסיון מעו"ד, הוא פחות משנה על הכביש והצליח לצבור יותר עבירות מסוכנות ממה שאני עשיתי ב6 שנים בכביש באופן כללי.

אני מדבר ברצינות, אני חושב שמדובר כאן במקרה חריג של אי שפיות שלא צריך להיות בכביש, מה גם שלא נראה לי לעניין שהוא יטריד את אסף באמצע הלילה.

אני אישית מתכוון לצלצל לאסף שמיר, אני מוכן לשלם כמה כסף שהוא רוצה מהבחור על התיק, ע"מ למנוע את היצוג של הבחור ע"י אסף שמיר !

פורסם

2. לפותח השרשור - אתה דביל. העונשים על העבירה של הסעת יותר מדי נוסעים הם חמורים מאוד, בלי שום פרופורציה לחומרת העבירה. אם אני הייתי צריך לקבוע את העונשים אז אור אדום היה הזמנה למשפט והעבירה הזו היתה אולי קנס לא גדול.

3. כשתגיע לקצין המשטרה הוא ישלול לך את הרשיון ל30 יום. השלילה הזו נספרת לקראת העונש שתקבל במשפט, כלומר אם תישפט ל3 חודשים שלילה ועשית כבר את החודש הזה, אז תבצע רק את היתרה.

כשייגמרו ה30 יום תקבל חזרה את הרשיון עד המשפט.

לקצין אין סמכות לשלול את הרשיון לתקופה אחרת, כך שאם הוא מאיים עליך בסנקציה אחרת כלשהי - הוא משגל את השכל. (וכבר שמענו על מקרים)

4. יש לקצין סמכות להורות על החרמת הרכב ל30 יום עבור העבירה הזו. ההחרמה הזו (מעבר לאי הנוחות של לנסוע באוטובוס של בני משפחתך) גם מאוד יקרה - כמה מאות שקלים על הגרירה למגרש האכסון + עוד לא יודע כמה על כל יום אחסנה.

5. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (!!!) מומלץ, במיוחד לאור הסעיף האחרון, להתייעץ עם עו"ד בדחיפות לפני השימוע אצל הקצין.

אולי עוד ניתן להימנע לפחות מהחרמת הרכב. בנוסף מומלץ להיעזר בעו"ד גם לניהול התיק כולו, אבל זה גם תלוי בשאלה עד כמה שווה לך להוציא קצת כסף בשביל לקצר את השלילה.

6. עו"ד מומלץ הוא אסף שמיר, 03-6126699, אבל עכשיו סופ"ש אז נסה בסלולרי 054-5995876.

יש פה בפורום מספיק המלצות עליו.

כמובן שלא חסרים עורכי דין מצויינים אחרים - רק דאג לבחור אחד שעוסק בתיקי תעבורה ולא עו"ד לגירושין...

7. שוב - מומלץ בחום להתייעץ עם עוה"ד לפני השימוע אצל הקצין. כבר גרמת לעצמך מספיק נזק בתגובותיך בשטח. (זריקת החבר מהאוטו ואז הודאה באשמה)

תודה שאתה עוזר לי להבין פה, אבל רגע מה להם להחרים את האוטו שלי? זה אוטו בבעלותה של אמא שלי,

ואני רק נוהג תחת בעלות של אמא שלי באוטו...אתה אומר שזה יכול להיות או שלא? ל30 יום על החרמת אוטו ?

אני מאוד שמח שהבנאדם היחיד שמבין פה ולא מתייחס לעבירות הקודמות אלא נוכחית .

ואתה אומר שאחרי 30 יום הם יחזירו לי רשיון עד למשפט? איך הם מתכננים להחזיר לי רשיון?

פורסם

אני לא מדבר על חומרת העבירה או על השטויות שהוא עושה על הכביש, לי מפריעה הדרך שבה הוא מתבטא כאן, ערס צעיר וחוצפן

שכנראה ילמד גם לקח בדרך זו או אחרת , אני לא בא לחנך אותו (את זה בטוח כבר יעשה מישהו) אבל הוא מציק לי בזווית העין.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
וויל, אני מתחנן אליך, תסיר את הטלפונים של אסף שמיר.

לבחור הזה לא מגיע שום חסיון מעו"ד, הוא פחות משנה על הכביש והצליח לצבור יותר עבירות מסוכנות ממה שאני עשיתי ב6 שנים בכביש באופן כללי.

אני מדבר ברצינות, אני חושב שמדובר כאן במקרה חריג של אי שפיות שלא צריך להיות בכביש, מה גם שלא נראה לי לעניין שהוא יטריד את אסף באמצע הלילה.

אני אישית מתכוון לצלצל לאסף שמיר, אני מוכן לשלם כמה כסף שהוא רוצה מהבחור על התיק, ע"מ למנוע את היצוג של הבחור ע"י אסף שמיר !

מה לי להטריד אותו בלילה? שתוק טוב? מה אתה בא לפה כאילו אתה שוטר פה ?

אני לא אחד שחופרים בלילות מאיפה לך לדעת שאני חופר בלילה? אתה חי בדמיון מפותח,

תשלם ולא תצליח . עו"ד הוא לא חבר שלך . תנסה לשחד אותו.. עוד יתפסו אותך בלילה עם מיטה מחורבנת שלך !

פורסם

כן, יכולים לקחת לאמא שלך את האוטו, אני לא יודע אם יעשו את זה.

אבל אני אעשה כל מה שאני רק יכול, ע"מ שאסף שמיר לא ייצג אותך במשפט.

הוא לא חבר שלי אבל אני אנסה לדבר להגיון שלו

ואם תגיד לי שוב לשתוק אתה תצטער.

אגב, בגלל אנשים כמוך אני עכשיו יושב בגבס בבית בלי עבודה בלי כסף, אם עדיין לא הבנת.

אהה ויש לי שאלה, לאיזה בית משפט קיבלת את הזימון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...