Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור:

1. אם הוא מסוכן אז שיתפסו אותו וישפטו אותו על היותו מסוכן.

תהיה בטוח שאם הוא היה נתפס על שכרות או רמזור אדום או קו לבן או לא יודע מה, לא הייתי נורא ממהר לעזור לו בתשובה כ"כ מנומקת.

פשוט יש לי סלידה עזה מהחוק הספציפי עליו הוא עבר היום ואני חושב שהעבירה הזו אבסורדית.

2. אם הוא היה נוהג כחוק הוא היה מסכן את עצמו ואת הסביבה יותר, כי היה נאלץ לעשות 2 נגלות ולעשות פי 3 יותר ק"מ.

3. אני מאוד מקווה שהוא לא יתקשר לאסף שמיר באמצע הלילה אלא מחר בצהריים.

4. בעל הרכב (אם זה לא הוא) לא אשם שהוא דביל (זו דעתי, מדינת ישראל חולקת עלי בנקודה זו.), לכן אני מנסה לעזור לצמצם את הנזק לבעל הרכב.

5. גם לרוצח סדרתי מגיעה הגנה משפטית, ואני מניח שאנחנו מסכימים שהסעת 3 נוסעים היא עבירה מעט פחות חמורה.

6. גם עם ייצוג של העו"ד הכי טוב בעולם הוא לא יוצא מזה עם פחות מאיזה חודש-חודשיים שלילה וקנס. ובנוסף הוא משלם שכר טרחה. זה הרבה יותר ממה שמגיע על העבירה משולית הזו.

7. אם הוא ימשיך לבצע עבירות באמת חמורות אני מאמין שבסופו של דבר הוא ייתפס על אחת מהן ויקבל מה שמגיע לו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני נהגתי כמעט שנה לפי החישוב שלי שזה 162 יום על כביש ..

ממתי 162 יום זה כמעט שנה? זה אפילו לא חצי :shock:

נ.ב

אור - שתוק :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה שאתה עוזר לי להבין פה, אבל רגע מה להם להחרים את האוטו שלי? זה אוטו בבעלותה של אמא שלי,

ואני רק נוהג תחת בעלות של אמא שלי באוטו...אתה אומר שזה יכול להיות או שלא? ל30 יום על החרמת אוטו ?

אני מאוד שמח שהבנאדם היחיד שמבין פה ולא מתייחס לעבירות הקודמות אלא נוכחית .

ואתה אומר שאחרי 30 יום הם יחזירו לי רשיון עד למשפט? איך הם מתכננים להחזיר לי רשיון?

אם לא הבנת עד עכשיו, תפסיק להסתכל רק על העבירה הנוכחית שלך (שהיא שוות ערך לנהיגה ללא רשיון מכיוון שאחד התנאים של הרשיון הינו הסעת 2 נוסעים בלבד).

לפני חודשיים נכנסת לרחוב באין כניסה כדי "לקצר" את דרכך הביתה (תוך כדי אפשרות "לקצר" את החיים של משהו), משהו ניסה להתקשר למשטרה כדי לדווח עליך ועוד כעסת עליו שהוא מעז "להלשין" עליך למשטרה.

קצת לפני זה תפסו אותך עובר באדום, וגם צילמו אותך נוסע 120 בתוך העיר.

אני מודה שלגבי המהירות אין לי שום טענה אליך מכיוון שאני לא מכיר את הכביש וגם אני נוסע לפעמים מעל המותר.

אבל רבאק!? אתה עובר באדומים, נכנס לרחובות חד סטריים ומסכן אנשים בתאונה חזיתית (שלידיעתך עוצמת המכה מוכפלת בתאונות מהסוג הזה), כשתופסים אותך או יותר נכון מנסים לדווח עליך אתה כועס ולא מבין מה רוצים מחייך, אתה ממשיך לזלזל בחיי האנשים שבכביש בצורה בלתי נתפסת ועוד מסיע 3 נוסעים שזה מעל המותר ובמקרה כזה אין ביטוח.

תגיד אתה רציני?!? איבחנו אותך לאחרונה (לפני מתן הרשיון)?

אור:

תהיה בטוח שאם הוא היה נתפס על שכרות או רמזור אדום או קו לבן או לא יודע מה, לא הייתי נורא ממהר לעזור לו בתשובה כ"כ מנומקת. (אבל הוא כן נתפס)

פשוט יש לי סלידה עזה מהחוק הספציפי עליו הוא עבר היום ואני חושב שהעבירה הזו אבסורדית. (לא אין סלידה מכיוון שהוא חוק חכם ביותר!, ד"א גם אם יש למשהו סלידה מהחוק זה לא אומר שמותר לעבור עליו)

2. אם הוא היה נוהג כחוק הוא היה מסכן את עצמו ואת הסביבה יותר, כי היה נאלץ לעשות 2 נגלות ולעשות פי 3 יותר ק"מ. (אז למה אתה עוזר לו? שיקחו לו את הרשיון והוא לא יסכן אף אחד)

4. בעל הרכב (אם זה לא הוא) לא אשם שהוא דביל (זו דעתי, מדינת ישראל חולקת עלי בנקודה זו.), לכן אני מנסה לעזור לצמצם את הנזק לבעל הרכב. (בעל הרכב אשם מכיוון שבמקרה הזה זו אמא שלו)

7. אם הוא ימשיך לבצע עבירות באמת חמורות אני מאמין שבסופו של דבר הוא ייתפס על אחת מהן ויקבל מה שמגיע לו.(מי מבטיח שבפעם הבאה הוא לא ימחוק משפחה?)

פורסם
אור:

תהיה בטוח שאם הוא היה נתפס על שכרות או רמזור אדום או קו לבן או לא יודע מה, לא הייתי נורא ממהר לעזור לו בתשובה כ"כ מנומקת.

פשוט יש לי סלידה עזה מהחוק הספציפי עליו הוא עבר היום ואני חושב שהעבירה הזו אבסורדית.

2. אם הוא היה נוהג כחוק הוא היה מסכן את עצמו ואת הסביבה יותר, כי היה נאלץ לעשות 2 נגלות ולעשות פי 3 יותר ק"מ.

3. אני מאוד מקווה שהוא לא יתקשר לאסף שמיר באמצע הלילה אלא מחר בצהריים.

4. בעל הרכב (אם זה לא הוא) לא אשם שהוא דביל (זו דעתי, מדינת ישראל חולקת עלי בנקודה זו.), לכן אני מנסה לעזור לצמצם את הנזק לבעל הרכב.

5. גם לרוצח סדרתי מגיעה הגנה משפטית, ואני מניח שאנחנו מסכימים שהסעת 3 נוסעים היא עבירה מעט פחות חמורה.

6. גם עם ייצוג של העו"ד הכי טוב בעולם הוא לא יוצא מזה עם פחות מאיזה חודש-חודשיים שלילה וקנס. ובנוסף הוא משלם שכר טרחה. זה הרבה יותר ממה שמגיע על העבירה משולית הזו.

7. אם הוא ימשיך לבצע עבירות באמת חמורות אני מאמין שבסופו של דבר הוא ייתפס על אחת מהן ויקבל מה שמגיע לו.

תראה בנאדם, אני לא מסוכן בנהיגה, לא עושה דברים חמורים .

אור אדום זה קורה לכולם שהרמזור מתחלף לצהוב ובום אדום, זה לא אשמתי, זו הבעיה של מדינת ישראל מחורבנת .

ומהירות מופרזת 120 קמ"ש בבין עירוני רק קנס 250₪ ו0 נק', לא מרגישים שזה נוסע מהר .

ועבירה שלישית שאני ביצעתי בה זה שהסעתי 3 נוסעים ברכב, תראה, אני מתחשב בחברים, אין להם אוטו,

מה אני יוצא פה? אני בחור טוב, לא עושה בעיות וזה, הבעיות שחיפשו אותי זה באוויר...

ואור, לא ידעתי שאתה בגבס, אני לא שמעתי את הסיפור שלך, למה זה ככה?

מה עשית תאונה?

פורסם
זה אוטו בבעלותה של אמא שלי

תעצור לרגע ואל תשתיק אף אחד - תחשוב בצורה בוגרת. היחיד שיסבול בסוף זו אמא שלך אם הרכב יוחרם. רוב הסיכויים שנוכחות רכב חשובה לה יותר ממה שהיא חשובה לך, אז תחשוב שניה במי אתה פוגע קודם. קח אחריות על המעשים שלך ואם תזכה לשמור על הרשיון שלך - תהיה אחראי.

פורסם

וויל, אני לא מסתכל על העבירה הנוכחית

הקלות הבלתי נסבלת שבה הוא כותב "אז כולה עברתי באדום" אותי אישית מרתיחה ברמות שאין לתאר, ביחוד אחרי שאני נפגעתי בתאונה מרכב שעבר באדום ואני יושב כבר 3 שבועות בבית בגבס, אז אני מצטער להגיד לך, שלא חשוב באיזו עבירה הוא נתפס, צריכים לקחת לו את הרשיון כמה שיותר זמן ככה יותר כואב ויותר טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ממתי 162 יום זה כמעט שנה? זה אפילו לא חצי :shock:

הוא הסתייג "לפי החישוב שלו" :roll:

כנראה שיש לו יותר נקודות ברשיון נהיגה מאשר בבגרות במתמטיקה...

ולגבי קבלת הרשיון חזרה - יסבירו לך כבר, אם אני לא טועה אתה תצטרך להגיע לתחנה כדי לקחת אותו אחרי ה30 יום.

לגבי הקטע עם האוטו של אמא שלך - כמו שאור כבר אמר, זה בהחלט ייתכן. (לפחות מבחינת הסמכות החוקית של קצין המשטרה)

אם יעשו את זה זו שאלה מעניינת, ספר לנו ביום ראשון איך היה.

לדעתי יש סיכוי (לא 100% כמו השלילה המנהלתית שאתה תקבל...) שזה יקרה, אבל אני לא מומחה להנחיות הפנימיות של המשטרה לגבי מתי להפעיל את סמכות ההחרמה. זו העבירה הכי פחות חמורה (בהפרש ניכר מהאחרות) שיש עליה סמכות החרמה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אחרי הדיון הזה אני הפחד לנהוג מתעצם. מפחיד לדעת שיש אנשים כאלו.

איך אני אדע אם ברמזור הירוק שאני בא לעבור לא יטוס לי איזה מישהו ויגמור לי את החיים?

איך אני אדע אם ברחוב החד סטרי שבו אני נוסע לא יבוא לי איזה "ממהר עצבני" שהחליט להיכנס באין כניסה?

תעשה מה שאני עושה, תסתכל ימינה שמאלה לפני שתכנס לכל צומת שהיא ותחפש את הילד הטיפש הזה שעובר באדום ואומר "כולה עברתי בצצהוב מהבהב זו בעיה של מדינת ישראל"

ולפותח השרשור:

מה קשורה מדינת ישראל? אור אדום\צהוב\ירוק מהבהב זה אומר לא עוברים את הצומת כי זה מסוכן ומסכן אחרים, זה לא חוק שמדינת ישראל המציאה, היא לא אשמה שאתה עבריין תנועה.

אם כבר אז היא אשמה שקיבלת רישיון לאוטו, כי רישיון לקורקינט לא הייתי נותן לך...

כדאי לך לשמור על הפה שלך בפורום ולהתנהג כמו שצריך גם בחיים הרגילים שלך, אם הייתי שוטר הייתי עוצר אותך על התחצפות והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245452

בבקשה, בדיוק כמו שאתה עברת "כי התחלף הרמזור"

אני יכול להגיד משהו בלי לקטול ?

אם נוסעים במהירות מקובלת, אין כזה דבר "בדיוק התחלף" כי יש לאוטו בלמים.

פורסם
וויל, אני לא מסתכל על העבירה הנוכחית

הקלות הבלתי נסבלת שבה הוא כותב "אז כולה עברתי באדום" אותי אישית מרתיחה ברמות שאין לתאר, ביחוד אחרי שאני נפגעתי בתאונה מרכב שעבר באדום ואני יושב כבר 3 שבועות בבית בגבס, אז אני מצטער להגיד לך, שלא חשוב באיזו עבירה הוא נתפס, צריכים לקחת לו את הרשיון כמה שיותר זמן ככה יותר כואב ויותר טוב.

אני יודע כמה זה כואב לעבור אור אדום, זה יכול לפגוע בהולכי רגל, כואב לפגוע באנשים שהם חפים מפשע,

אבל זה היה ביום הכיפור בלילה, פשוט הייתי בשוק..אני לא רוצה לעבור על זה כמו שהיה לי לפני שבוע,

היה אור אדום ניסיתי לעצור, לא רציתי לפגוע בהולכי רגל ועוד לזכות בקנסים? לא חבל להוציא עוד כסף ?

אני לא ממהר לחיים .

פורסם

אור המקרה שלך נובע משיטה של הישראלים לגנוב רמזורים, ההתקמצנות על הבלמים, או העצלנות הזו לבלום במידה והרמזור הירוק מהבהב שהם רחוקים מן הצומת או כניסה באור צהוב ואפילו כניסה באדומים.

אני חושב שמי שנתפס "גונב" רמזור צריך לשלם על כך בשלילה של הרישיון שלו, ושהוא יעבור טסט אצל רב בוחן, ועדיף שיהיה קשוח...

פורסם

איזה שירשור הזוי הבנאדם נראה לי לא מחובר למציאות :shock:

אחרי כל העבירות האלה אני מקווה שישללו לך את הרישיון אתה נשמע ומגיב כמו תינוק פה לא יעזרו לך,

בעבירות שעשית אין שום היגיון ולכן אני ממליץ לך לקבל את העונש כמו גבר וללמוד מהטעויות שעשית.

פורסם

היי, יש לגנוב "ירוק מהבהב" ויש לגנוב כתום כאשר הוא מתחלף לאדום וכולם ברמזור נעמדו ורק רכב אחד גונב את זה, בגלל זה אני נפגעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...