Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג קומהו תוצרת סין - האומנם?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת החיפושים של חבר טוב שלי אחר רכב, הערב הלכנו שנינו לבדוק לו רכב מסוים.

כהרגלי, אחד הדברים הראשונים שאני ניגש לבדוק זה הצמיגים. הדבר הראשון שקפץ לי לעין זה MADE IN CHINA. המשכתי לבחון את הכתוב על הצמיג, כשאני מצפה למצוא איזה יצרן צ'ינג-צ'אנג-צ'ונג שקר כלשהו, ולהפתעתי גיליתי שהיצרן הוא קומהו.

ידוע לי שקו הייצור של קומהו נמצא בקוריאה, ומעולם לא נתקלתי בצמיג שלהם המיוצר בסין.

האומנם קומהו מייצרים בסין? האם מדובר בצמיג הזהה באיכויותיו לצמיג קומהו מדגם זהה המיוצר קוריאה?

והחשוב מכל: האם מדובר, רחמנא ליצלן, בזיוף כלשהו?

תודה לעונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יכול להיות שזה זיוף.

דבר נוסף שיכול להיות הוא שהם התחילו ליצר צמיגים גם בסין. אם הצמיג תחת השגחת החברה 'קומהו' אז אין שום בעיה שהצמיג לא יהיה איכותי.

פורסם

חבר שלי קנה רביעיית קומהו אקסטה תוצרת סין, והוא מאוד מרוצה מהצמיג (קורדובה קופה SX). זה אותו קומהו אבל מסתבר שהתחילו לייצר בסין.

אני זוכר באוטומוטור 2008 הייתה B3 STI ששימשמה להצגת מערכת אודיו כלשהיא, והצמיגים שהיו עליה היו קומהו, חיפשתי את כיתוב הארץ ייצור וגם היה MADE IN CHINA.

כך שלא נראה לי שזה זיוף.

CoupéF7R

פורסם

היו לי ברכב הקודם קומהו אקסטה סופרה לא תוצרת סין אלא תוצרת קוריאה,

אני יודע שתקופה מסויימת לא היה ניתן להשיג אותם, אולי בתקופה זו הייצור עבר לסין.

בכל מקרה, כשקניתי את ה GTI שלי היו עליה זבל של צמיגים שדחפו לבעלים הקודם של הרכב,

לעומת זאת על כל שאר ה GTIים שראיתי היו אחלה צמיגים מכל טוב (פירלי פי-זירו, F1, מישלינים ספורטיביים ומה לא)

אבל הרכבים היו מפורקים לחתיכות.

אז קניתי את הרכב והחלפתי לו רביעיה.... לא חושב שזה בדיוק מה שמעניין בזמן רכישה,

אבל זה יכול בקווים כלליים להעיד על אופן התחזוקה של הרכב (אצלי היו צמיגים חדשים אבל פשוט לא מתאימים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בטוח לא זיוף שלם, אולי רק חצי. הרי לא תטענו ש"תוצרת סין" זה גם זיוף, נכון ? פשוט לא מצליח להבין את הלוגיקה המורכבת של חלק מהחברים כאן.

• תוכן חדש...