Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"לפחד להרוס את האוטו"

שלום לכולם,

מניסיוני אכן יש את הכישרון למהירויות המדוברות ואני אומר זאת מראות עניים ולא ממשמע אוזניים!!

לגבי המשפט שנכתב ממקודם יש לי רק דבר אחד להגיד ההיגיון צריך לגבור על הפחד !

גם אני פחדתי ועדיין פוחד מלרסק את האוטו/את עצמי אבל אם לא הייתי מתגבר על הפחדים שלי איך הייתי לומד דברים חדשים.

שוב ההיגיון צריך לגבור על הפחד אני לא אומר קחו אוטו ולכו תתאבדו אלה לאט לאט תגדילו את מעטפת המגבלות.

כל אחד בקצב שלו.

ושוב אחזור אל ניסיוני סימולטור הוא לא משחק מחשב וכן אפשר לתרגל איתו דברים שאת לקחיהם כדי ואפילו רצוי

לממש על הכביש הציבורי כדי להיות בטוח יותר.

אני למדתי המון ממה שאני יודע כרגע ממשחקים וסימולטורים למיניהם.

ובואו לא נשכח שחברות תעופה מן הגדולות בעולם מכשירות את טייסיהם על גבי סימולטורים, אם זה טוב בשביל לתת אחריות

לטייס לדאוג לבריאותם ושלמותם של מאות נוסעים זה טוב בשבילי.

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אציג את השאלה שלך אחרת, ברשותך.

אני אתן לך צרפתייה הנעה קידמית כמובן, או כל רכב אחר לצורך העניין.

עם העברת משקל תצליח "לזרוק" את החלק האחורי בשלושת רבעי סקאלה (סביבות 150 קמ"ש)?

אביחי

אביחי, לפי השקפתך על הנושא, כל אדם שאי פעם איבד שליטה על הרכב כתוצאה מהחלקה בעצם היה במהלך דריפט.

אל תכעס ידידי, אבל סיירה עם מנוע סטנדרטי שהוא לא קוזוורט לא תצליח לעולם להחזיק דריפט במהירויות שאתה מדבר עליהן.

להכנס להיגוי יתר ב-150 קמ"ש אני יכול עם האוטו של אבא שלי, סוזוקי בלאנו,אני אפילו לא צריך בשביל זה רכב צרפתי או רכב הנעה אחורית.

אבל זה לא דריפט (נעזוב כרגע את העובדה שזה כנראה יסתיים גם בשקים שחורים).

בשביל להחזיק דריפט במהירות עליה אתה מדבר,אבל באמת להחזיק אותו עם כוח מנוע (כאמור סחיפת כוח), אתה חייב משהו הרבה יותר חזק עם המון מומנט.

את זה אפילו לחלק מהגרמניות אין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש הבדל בין היגוי יתר פתאומי או "זריקת תחת" לבין power slide שזה רק החלקה ארוכה על הצד ביציאה מסיבוב לבין Drifting

שזה שליטה מוחלטת בהיגוי יתר לאורך מרחק ומסלול

http://en.wikipedia.org/wiki/Drifting_(motorsport)

דרך אגב לכל חולי כוח - שימו לב לזה

Engine

300px-Drift_Silvia.jpg

Engine power does not need to be high, and in fact if a car has too much power, it can be very hard to handle during a drift. Each driver has their own preference, and drift cars can be found with anything from 100bhp (74kW) to 1000bhp (745kW). Typically, engine tuning is oriented towards achieving linear response rather than maximum power output. Engines also must be equipped with upgraded cooling systems. Not only are the engines pushed very hard, creating lots of heat, but being driven at an angle reduces the airflow through the radiator. For turbocharged engines, intercooler efficiency is similarly reduced. Oil coolers are almost essential. V-mounting the intercooler and radiator improves flow through these components, and keeps the expensive intercooler out of harm's way in the case of a minor accident. Also a turbo wouldn't hurt the drift but remember to put a intercooler and a good one. Put a new ECU or performance chip to increase power and torque.

פורסם

סתם לידע כללי גם אני גרמתי לצרפתייה שלי לזרוק זנב במהירויות שכדי שלא נדבר עלייהם (מטעמי שמירה על הרישיון)

וזה היה בשליטה מוחלטת וללא שום דרמות מיותרות. ברור שזה באחריותי לנהוג כך מבלי לסכן את הנוסעים סביבי ואכן כך זה היה

אבל עובדה שלא כל איבוד אחיזה צריך להגמר ב"שקים שחורים".

זה שחלק מן הכותבים פה לא ברמה כזאת זה לא אומר שכולם כמוכם ובדיוק כמו שאריק ניסה להסביר דריפט זה עניין של טכניקה,

כוח יכול לעזור אבל אפשר להסתדר גם בלי זה רק עניין של טכניקה.

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

פורסם
סתם לידע כללי גם אני גרמתי לצרפתייה שלי לזרוק זנב במהירויות שכדי שלא נדבר עלייהם (מטעמי שמירה על הרישיון)

וזה היה בשליטה מוחלטת וללא שום דרמות מיותרות.

אתה לא סותר את מה שכתבתי,אתה זרקת תחת במהירות גבוהה, לא ביצעת דריפט,עם כל הכבוד לצרפתיות (גם לי היתה אחת חמה).

אבל עובדה שלא כל איבוד אחיזה צריך להגמר ב"שקים שחורים".

כשתאבד אחיזה במהירות 150 קמ"ש עם סוזוקי בלאנו בגלל נסיון לעשות זריקת תחת, אל תתפלא אם זה יסתיים עם שקים, יש רכבים שאולי מתאימים למשחקים האלה, לא קוראים להם סוזוקי בלאנו.

שאריק ניסה להסביר דריפט זה עניין של טכניקה,כוח יכול לעזור אבל אפשר להסתדר גם בלי זה רק עניין של טכניקה.

מסכים עם מה שאריק כתב,לא חייבים יותר מדי כוח כדי לעשות דריפט,מצד שני,כדי להחזיק דריפט ארוך במהירות 150 קמ"ש- ועוד איך שצריך כוח, ולא מעט מומנט,הרי כל העניין בדריפט זה האיזון העדין בין כוח המנוע לבין ההיגוי הנגדי, ברגע שלא יהיה לך מספיק כוח כדי להמשיך את האינרציה של הרכב- אתה תסיים את הדריפט או שתסיים בספין.

12345

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי כאן אני אישית ראיתי נהג שהשתתף בשיחה הזאת,

עם רכב עם מעט כוח(סביבות ה100כ"ס) שעושה דריפט ארוך ובשליטה מוחלטת במהירויות המדוברות.

כלומר יש את הכישרון ויש את הרמה!

אביחי בשניה שאני אמצא לה גיר ידני אתה הראשון שתקבל סיבסוב:wink:

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

פורסם
יואן, אני לא מבין למה אתה נעלב?

אנחנו לא דיברנו על לעשות דריפטים ב100 קמ"ש! גם לא ב120 אלא ב150!!

ההבדל הוא עצום, אל תשכח שבעצם בשביל לדרפט אתה צריך להיות במהירות גבוהה מידי בתוך הסיבוב, זה צריך להיות פאקי** סיבוב גדול.. :-)

אנחנו לא איבדנו את המקום הזה בגלל שום סרטון(!) רק בגלל מעשה מסויים שנעשה בלי מחשבה מוקדמת.

יואן, בלי פרסום איך אתה היית מצטרף לשורותינו?

עריכה:

כאשר רשמת על "לפחד להרוס את האוטו" רק מבהיר עוד יותר שאתם לא מודעים לסיכון הגופני במקרה של חלילה תאונה במהירות הזו.

שוב המילה להיעלב. תגיד למה כולם מזכירים את זה. אתה זה שצריך להיפגע , מהחוסר ידיעה למה שיש בארץ

מה חשבת שאתה הרמה הכי גבוהה בארץ, אתה יודע מה אני יוסיף משהו. האוטו שלך היה מספיק לעשות דריפטים ב150 אפילו היתי אומר לכיוון ה180. אך בניגוד לזה אתה עשית הכי הרבה ב60-70 , זה לא אמור להגיד משהו עליך,

מחשבה מוקדמת. מה הקטע שהיה יותר מדי ערסים שלא היה אכפת להם מה אמרו להם ונשארו על המסלול. ולמה אתה חושב שזה קרה!!!כי אנשים התחילו לפרסם תמקום בכל הפורומים, וזה גרם לכולם לבוא.

ותום. אתה לא מכיר אותי , לא יודע מאיפה באתי, אז אל תשפוט אותי , אני לא באתי מהכשרון שלך ולא הסרטונים שאתם מראים, לצערי מה שאני ראיתי בענייים בלי שתי מטר ממני לא חושב שאף אחד מהאנשים פה לא ראה. אז בישביל לענות על השאלה שלך-לא זה לא מהסרטונים שלכם אני היתלהבתי ובטח שבטח לא היצתרפתי. הסיבה היחידה שהיצתרפתי לאימונים בהתחלה היא בגלל שחלק מהאנשים היו ועדיין חברים מאוד מאוד קרובים ואפילו משפחה.

A.R.T Performance

פורסם

יואן, אני ממש מתאפק לא לומר את דעתי עליך, כי בינתיים מאחורי המקלדת אתה לא נראה משהו בכלל ...

קודם כל, כמה אתה מכיר את תום? ראית אותו נוהג? ראית אותו עושה דריפטים? הוא סיפר לך באיזה מהירות הוא מחליק???

תום לדעתי הוא אחד מנהגי הדריפטים הטובים בארץ. באליפות הדריפט הוא לקח פעם אחת מקום ראשון ופעם שניה מקום שני - וזה עם מיאטה, רכב נחות בהרבה מהבימר שהתחרו במקביל (ועם הבימר שהייתה לו הוא בכלל יכל להפציץ). תתפלא אבל הוא עשה גם דריפטים במהירות גבוהה בהרבה מה 60-70. עצם העובדה שהוא מדבר נגד החלקות ב 150 פלוס זה לא בגלל שהוא לא יכול לעשות - אלא מודעות למה שאמורים ולא אמורים לבצע בכביש ציבורי.

שנית - התאונה לא הייתה בגלל כמה ערסים שנשארו על המסלול - אלא בגלל החוסר מחשבה של לעלות על מסלול ולבצע דריפט במהירות גבוהה, שלושה רכבים אחד אחרי השני כאשר מטרים ליידך עומד קהל. אני ותום הפצרנו באנשים לא לעלות כל עוד הערסים מגיעים, דיברנו עם א' באותו יום שישי וקיבלנו החלטה לא להגיע ולהחליק כל עוד מגיעים המון אנשים וערסים. מה קרה? עדיין א', א' וש' הלכו, עשו פוזות למצלמות וברגע שאחד מהם איבד שליטה, קרה מה שקרה.

מצטער - זו לא אשמת הערסים כי אם אשמת הנהגים שלקחו סיכון.

ומה הקטע הכי גדול? הכל התחיל משטות שאמרת:

זה מה שמבדיל בין נהג "טהור לב" לנהג חובבן.

(לא בא לתקוף אל תחשוב)

שרומזת שנהג טהור לב נוהג בכביש כמו במשחקי מחשב. עכשיו כבר כולם מודים שזה לא נכון (גם אלכס, גם אביחי).

אחר כך אתה מגן בתקיפות על היכולות לבצע דריפט ב 150 קמ"ש בארץ - דבר שאלכס טוען שהוא ביצע פעם אחת ולא מתכוון לבצע פעם נוספת, וגם זה היה במקום סטרילי.

ובנוסף אחת באמת חושב שאם אתה נכנס לכיכר ב 90 ויוצא לדריפט - אתה מבצע דריפט ב 90 קמ"ש. מצטער לאכזב אותך אבל בכיכר שעשית ב 90 בקצה הילוך שני הדריפט יהיה מקסימום 70 קמ"ש עקב העובדה שהדריפט מאט אותך וחלק מהכוח מכוון לדריפט ולא להתקדמות קדימה.

אז אנחנו מנסים מאוד לא לשפוט אף אחד - אבל נזק לענף נעשה מדיבורים כמו שלך. יש לך הרבה מה להוכיח לפני שתהיה לך זכות דיבור כמו שיש לתום, לרוני, לאלכס ובעיקר לאנשים שכן עושים ומקדמים את הענף. ובייננו - מעטים האנשים שמקדמים את הענף יותר מתום, ממני ומאריק. מקדמים בפועל - תחרויות וארועים - ולא רק מדברים שטויות.

מנהלים - הגיע הזמן למחוק את העמוד שניים האחרונים...

תודה

פורסם

כמה שטויות...

אאוץ ויואן, קודם תגיעו ל150 קמ"ש בקו ישר אחרי זה נדבר על דריפט.

sronis, אם הבנתי נכון קנית את ה-כחולה?

אם כן, עשית את הקניה הכי טובה שלך בחיים, תתחדש ותהנה.

ניב ותום, תמשיכו במה שאתם יודעים הכי טוב! תום תתחדש על הM. (עברה שנה מאז אבל לא יצא לי להגיד לך)

עידן.

:wink:
פורסם
תום תתחדש על הM. (עברה שנה מאז אבל לא יצא לי להגיד לך)

עידן.

תודה :oops: אבל לצערי כבר לא אצלי....

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
יואן, אני ממש מתאפק לא לומר את דעתי עליך, כי בינתיים מאחורי המקלדת אתה לא נראה משהו בכלל ...

קודם כל, כמה אתה מכיר את תום? ראית אותו נוהג? ראית אותו עושה דריפטים? הוא סיפר לך באיזה מהירות הוא מחליק???

תום לדעתי הוא אחד מנהגי הדריפטים הטובים בארץ. באליפות הדריפט הוא לקח פעם אחת מקום ראשון ופעם שניה מקום שני - וזה עם מיאטה, רכב נחות בהרבה מהבימר שהתחרו במקביל (ועם הבימר שהייתה לו הוא בכלל יכל להפציץ). תתפלא אבל הוא עשה גם דריפטים במהירות גבוהה בהרבה מה 60-70. עצם העובדה שהוא מדבר נגד החלקות ב 150 פלוס זה לא בגלל שהוא לא יכול לעשות - אלא מודעות למה שאמורים ולא אמורים לבצע בכביש ציבורי.

שנית - התאונה לא הייתה בגלל כמה ערסים שנשארו על המסלול - אלא בגלל החוסר מחשבה של לעלות על מסלול ולבצע דריפט במהירות גבוהה, שלושה רכבים אחד אחרי השני כאשר מטרים ליידך עומד קהל. אני ותום הפצרנו באנשים לא לעלות כל עוד הערסים מגיעים, דיברנו עם א' באותו יום שישי וקיבלנו החלטה לא להגיע ולהחליק כל עוד מגיעים המון אנשים וערסים. מה קרה? עדיין א', א' וש' הלכו, עשו פוזות למצלמות וברגע שאחד מהם איבד שליטה, קרה מה שקרה.

מצטער - זו לא אשמת הערסים כי אם אשמת הנהגים שלקחו סיכון.

ומה הקטע הכי גדול? הכל התחיל משטות שאמרת:

שרומזת שנהג טהור לב נוהג בכביש כמו במשחקי מחשב. עכשיו כבר כולם מודים שזה לא נכון (גם אלכס, גם אביחי).

אחר כך אתה מגן בתקיפות על היכולות לבצע דריפט ב 150 קמ"ש בארץ - דבר שאלכס טוען שהוא ביצע פעם אחת ולא מתכוון לבצע פעם נוספת, וגם זה היה במקום סטרילי.

ובנוסף אחת באמת חושב שאם אתה נכנס לכיכר ב 90 ויוצא לדריפט - אתה מבצע דריפט ב 90 קמ"ש. מצטער לאכזב אותך אבל בכיכר שעשית ב 90 בקצה הילוך שני הדריפט יהיה מקסימום 70 קמ"ש עקב העובדה שהדריפט מאט אותך וחלק מהכוח מכוון לדריפט ולא להתקדמות קדימה.

אז אנחנו מנסים מאוד לא לשפוט אף אחד - אבל נזק לענף נעשה מדיבורים כמו שלך. יש לך הרבה מה להוכיח לפני שתהיה לך זכות דיבור כמו שיש לתום, לרוני, לאלכס ובעיקר לאנשים שכן עושים ומקדמים את הענף. ובייננו - מעטים האנשים שמקדמים את הענף יותר מתום, ממני ומאריק. מקדמים בפועל - תחרויות וארועים - ולא רק מדברים שטויות.

מנהלים - הגיע הזמן למחוק את העמוד שניים האחרונים...

תודה

ראיתי את אחיך נוהג. וראיתי הרבה .

בנוגעה לתאונה. כן גם אני הזהרתי את האנשים שאתה מדבר עליהם וגם אני לא רציתי להגיע

הדבר האחרון שאני מנסה זה להרוס את הענף בתחום, ויותר נכון אני ניסיתי כמה וכמה פעמים לקדם. אך אנשים כמוכם חושבים שלפתח את הענף זה יקר ועדיף להיכנס לעמותה אחרת. למרות שאני ועוד כמה אנשים מוכנים לקחת את ההוצאות הכספיות וחושבים לנכון לעשות זאת.

זה שאתה מקדם תחרויות, זה לא אומר כלום, ועוד יותר אני יכול להגיד שבסכום הזה שאתם רוצים לקחת זה מוגזם ברמות.

וכן אני בטוח בעצמי שנכנסתי בכיכר במהירות גבוהה והתחלתי את הדריפט במהירות 90. עצתי לעצמי אתמול שהייתי שם שוב בגשם רק לראות כמה באמת הספידומטר הראה , 115. וזה הילוך שני אצלי. אל תגיד בחיים שבן אדם לא מסוגל לעשות לפני שאתה מכיר בן אדם. לא זכור לי שראית אותי נוהג. אל תשפוט, בניגוד לזה אני כן ראיתי אנשים שאני שופט

אני לא אמרתי שנהג טהור נוהג בכביש כמו במשחק במחשב. הבחור הנחמד רוני טען שהוא לא ינהג ככה גם במסלול. המשפט שאמרתי הוא ביחס למסלול. קח לתשומת לבך.

ולכל החכמים שאומרים שהאוטו שלי ושל אביחי לא מגיע למהירויות כאלה, תתפלאו לשמוע שכן, ויותר מזה ראיתי מכוניות עם 100 כ"ס שעושים יותר טוב דריפטים מאשר הרבה מכוניות שאני מכיר בארץ

אז תספיקו לנסות להיות חכמים ולהגיד שטויות "המכונית שלך לא מגיע למהירויות כאלה בקו ישר"(מיוחס לFOCAL !!)

תודה

A.R.T Performance

פורסם

מי דיבר על סכומים בכלל? ומה הקשר לעמותה??

עד עכשיו אירגנתי ארועים בחינם במסלול נטוש (מקווה שזה לא יקר לך), את אליפות הדריפט באלטרנטיבי שהעלות הייתה 150 או 200 ש"ח לבן אדם, אימון\תחרות במסלולים ראש העין שעלתה 200 ש"ח לבן אדם. ואימון בנחשונים שעלה 250 ש"ח לבן אדם להמון שעות אימון.

אם הסכומים האלו יקרים לך לאימונים ותחרויות - אז כנראה שאתה לא בעסק הנכון. כי ספורט תחרותי עולה והרבה יותר מהסכומים שאני מדבר עליהם פה.

בקשר לדיבורים של העמותה - שמעתי עליהם ואני עדיין לא מחזיק בדעה לכאן או לכאן, לפחות לא עד שאדע פרטים מדוייקים. אחרי פגישה עם יובל מלמד, אחרי שנדע הכל - נוכל להחליט.

בינתיים טוב שאתה מחליט במקומנו ושופט אותנו (אנשים כמוכם).

לא ראיתיפה מישהו אחד שממש עושה משהו מעבר לדיבורים, אשמח לראות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...