Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי דיבר על סכומים בכלל? ומה הקשר לעמותה??

עד עכשיו אירגנתי ארועים בחינם במסלול נטוש (מקווה שזה לא יקר לך), את אליפות הדריפט באלטרנטיבי שהעלות הייתה 150 או 200 ש"ח לבן אדם, אימון\תחרות במסלולים ראש העין שעלתה 200 ש"ח לבן אדם. ואימון בנחשונים שעלה 250 ש"ח לבן אדם להמון שעות אימון.

אם הסכומים האלו יקרים לך לאימונים ותחרויות - אז כנראה שאתה לא בעסק הנכון. כי ספורט תחרותי עולה והרבה יותר מהסכומים שאני מדבר עליהם פה.

בקשר לדיבורים של העמותה - שמעתי עליהם ואני עדיין לא מחזיק בדעה לכאן או לכאן, לפחות לא עד שאדע פרטים מדוייקים. אחרי פגישה עם יובל מלמד, אחרי שנדע הכל - נוכל להחליט.

בינתיים טוב שאתה מחליט במקומנו ושופט אותנו (אנשים כמוכם).

לא ראיתיפה מישהו אחד שממש עושה משהו מעבר לדיבורים, אשמח לראות.

גם אני מחכה לפגישה הזאת אצל יובל מלמד. וישבתי הרבה זמן עם אנשים שרוצים להיות בתחום וכבר בתחום להסביר להם עם א' כדי להסביר להם בידיוק למה צריכים עמותה. בינתיים אין מה לעשות מעבר לדיבורים.

התחרויות שציינת אכן לא יקרות בכלל ודווקא מעולים, חבל שהסכומים האלה כבר לא קיימים ועכשיו זה בערך פי 2

אני בעסק הנכון ואני יודע מזה עלויות מי כמוני יודע אתה מוזמן לשאול בפרטי אני יסביר לך כמה כסף ושעות עבודה שלי הולכות להשקעה שלי

לא החלטתי במקום אף אחד. אלה אתה ישר באת לתר'ד ואמרת שעמותה זה עסק יקר ולא שווה את זה.

A.R.T Performance

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא אמרתי שנהג טהור נוהג בכביש כמו במשחק במחשב. הבחור הנחמד רוני טען שהוא לא ינהג ככה גם במסלול. המשפט שאמרתי הוא ביחס למסלול. קח לתשומת לבך.

קודם כל, מי זה הנהג הטהור הזה? הוא התרחץ באמבטית אקונומיקה לפני שהוא נכנס לאוטו? או שהוא שומר עד לחתונה? מאמין באלוהים?

אז תן לי לחדש לך - גם נהג מרוצים מקצועי לא ינהג במסלול כמו שהוא נוהג במשחק. הסיבה פשוטה מאוד - במשחק הוא יודע שאם הוא יבצע טעות, הוא יכול פשוט ללחוץ "Restart" ולהתחיל שוב. במציאות הוא יודע שדבר כזה יעלה לו בהרבה כאב לב, כסף ואולי אפילו החיים שלו - אז הוא לוקח מקדמי בטחון גבוהים יותר באופן משמעותי! זו התנייה פשוטה - ידיעת התוצאה האפשרית משפיעה על הביצוע של התהליך (לומדים את זה באיזה קורס בתואר כלשהו, אני חושב... אה, כן - בגיל שלוש, כשאמא'לה מענישה אותך על משהו שעשית!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי מקבל מכות כל פעם שהייתי מרסק מכונית בסימולטור(!)

דווקא על הכביש לא עושים מזה עניין, בכל זאת ליסינג... :roll:

(נכתב בהומור כמובן)

וברצינות חברה, 100 כ"ס 150 מגיע לא מגיע דריפטים במליון קמ"ש... זה חסר טעם וחבל להמשיך עם זה. מה אתם מנסים לעשות? תחרות עם החברה של הראלי? :)

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
קודם כל, מי זה הנהג הטהור הזה? הוא התרחץ באמבטית אקונומיקה לפני שהוא נכנס לאוטו? או שהוא שומר עד לחתונה? מאמין באלוהים?

אז תן לי לחדש לך - גם נהג מרוצים מקצועי לא ינהג במסלול כמו שהוא נוהג במשחק. הסיבה פשוטה מאוד - במשחק הוא יודע שאם הוא יבצע טעות, הוא יכול פשוט ללחוץ "Restart" ולהתחיל שוב. במציאות הוא יודע שדבר כזה יעלה לו בהרבה כאב לב, כסף ואולי אפילו החיים שלו - אז הוא לוקח מקדמי בטחון גבוהים יותר באופן משמעותי! זו התנייה פשוטה - ידיעת התוצאה האפשרית משפיעה על הביצוע של התהליך (לומדים את זה באיזה קורס בתואר כלשהו, אני חושב... אה, כן - בגיל שלוש, כשאמא'לה מענישה אותך על משהו שעשית!)

רוני

נהג טהור, וואי אתה קורא אחינו

באמת לך לסטאנד אפ. LOL

תקשיב, לא הצחיק אותי וגם לא חושב שיצחיק אותי, נהג טהור זה מישהו שנוהג ב100 אחוז שלו!ויש כמה ראיונות של נהגים שאומרים שנוהגים ככה

אתה רוצה דוגמא, קולין מקראי אחרי מקלחת הוא נהג טהור. לא מעניין אותו שום דבר ז"ל גיבור שאני לא אשכח בחיים והלך לעולמו בגלל תאונה מצערת

הוא נהג ב100 אחוז שלא ולא עניין אותו שום דבר, לא להיתהפך או קיצוני למות

אתה חושב שהיה לו כפטור "restart" קומיקאי?

A.R.T Performance

פורסם

צודק, לקולין מקריי באמת הייתה death-wish. לכן הוא נהג בלי קסדה ולבוש נגד אש, בסובארו לאונה 1.3 בלי רול-קייג' וללא שום חיזוקי מרכב. והוא מת בכלל בתאונת מסוק, אז מה הקשר... (חוצזה, שמועות עקשניות טוענות שהוא התקלח רק פעם בחודש).

לנהוג ב-100% שלך זה יפה מאוד, רק שבמשחק מותר לנהוג ב-101% ולפצפץ את הרכב ואת עצמך לגורמים. במציאות אם תנהג על 101% תמצא את עצמך בבית חולים או מתחת לאדמה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קיבלתי בקשות ממגוון אנשים למחוק, לנעול, לחסום ולספק טובות מיניות. את הדבר האחרון אין לי כוונה לעשות, אבל גם אני חושב שהשרשור מיצה את עצמו. יאללה, הלכתי לעשות דריפטים ב-280 קמ"ש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...