Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בגיר DSG- גולף TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי גולף TDI לאחר רעשים של גלגל תנופה בגיר.200000 קמ,במוסך היתה מונית גם לאחר החלפת גלגל תנופה.

גולף נוספת ברשותי 2007 טורבו 30000 קמ , אני שומע "מכות" שהגיר יורד מהילוך שלישי לשני, לפני עצירה.

וכל זה בנהיגה סבירה,באופן ברור ומוחלט.

האחריות מסתיימת בעוד חודש.---מה עושים?

פורסם

זו כנראה בעייה סדרתית בגיר "הנהדר" הזה.

יוצא לי לנהוג על האוקטביות החדשות וגם בהן יש את זה, כבר אחרי 50-60 אלף ק"מ.

פורסם

אתה צודק.

יצא לי לדבר עם נהג מונית באירלנד שיש לו את האוקטביה עם DSG.

הוא אמר לי ש 3 ימים לאחר תום האחריות הוא היה צריך לתקן את הגיר ב800 יורו.

הוא אמר לי שעוד חבר שלו סבל מאותה צרה.

אין לי מושג מה הלך שם, אבל אכן נראה שיש איזה שהיא בעייה סידרתית עם הDSG.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גש למוסך מורשה צ'מפיון והתלונן על הבעייה.

גם אם הם יגידו שהכל תקין דרוש העתק מכרטיס העבודה (עם תלונתך לבעייה), כך שאם התקלה תחמיר לאחר תום האחריות תוכל להראות לנציג השרות שפנית עם הבעייה עדיין כשהמכונית הייתה באחריות.

יתכן מאוד שכבר כעת הבעייה תטופל במסגרת האחריות לרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מדובר בגולף 30000 קמ GTI

היום דיברתי עם מנהל השרות,לטענתו:

אחריות הרכב לשנה אחת, ואילו שנה שנייה הינה מחווה של רצון טוב,המשמעות:

נרצה נתקן, לא נרצה לא נתקן.

לידיעת ציבור VAG

פורסם

מזה השטויות האלה?! בחיים לא שמעתי שנה ראשונה אחריות ושנה שניה היא מחווה של רצון טוב!

האחריות היא 2 מלאות ובלי שום סיפורים נקודה!

Got To love It

פורסם

יש בארץ חוק, שלא מאפשר לשום יבואן למכור שום רכב עם אחריות פחות משנתיים, גם אם היצרן נותן רק שנה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
מדובר בגולף 30000 קמ GTI

היום דיברתי עם מנהל השרות,לטענתו:

אחריות הרכב לשנה אחת, ואילו שנה שנייה הינה מחווה של רצון טוב,המשמעות:

נרצה נתקן, לא נרצה לא נתקן.

לידיעת ציבור VAG

תפנה לפולקסווגן גרמניה במייל או טלפונית ותראה מה יעשו להם,ואני לא צוחק.

אח שלי פעם הוציא מהחברה קטנוע קימקו GD250 חדש מהחברה היתה לו בעיה עם נזילת שמן והיה עדיין באחריות,המוסך המורשה לא התיחס כמה פעמים,אח שלי שלח מייל לקימקו בטאיואן,אין לי מושג מה קרה מאז,אבל בטח ירדו עליהם כמו שצריך,כי אחרי זה התקשרו לאח שלי מהמוסך התנצלו ואמרו לו תבוא נסדר לך כל מה שרק תרצה,רק אל תתקשר ותתלונן לחברה,אתה לא מבין כך לא יעבדו איתנו יותר ותהיה לנו בעיה,וכמו חתול טוב תיקנו לו את הכל ואפילו נתנו לו בנוסף מתנה כדי שישלח מייל בחזרה לקימקו טאייואן ויגיד להם שהכל בסדר.

אני גם מתכנן משהו,כי השירות גרוע ולא מקובל על הדעת.

פורסם

הגעתי למוסך המרכזי,(שכחתי כדורי הרגעה) אבל במחשבה שנייה זה לא היה עוזר.

הגיע בוחן ונסע איתי,:אני אכן שומע מכות ההורדת הילוכים וגם רעש מכיוון הפרונט של המכונית בפעולת סרק של המנוע.

כך טוען הבוחן.

יועץ השרות ביקש שהגולף ישאר לאישפוז כדי לפתור את הבעייה.

למחרת שהתקשרתי הבנתי שכלום לא נעשה בנידון,דהרתי למוסך קיבלתי הקריזה עד שהגיע מנהל המוסך .

עכשיו נפתור הכל אמר. מהנדס יבדוק לך המכונית והוא יכריע המשך טיפול.

OK

הגיע בחור צעיר מכונאי באודי מוסך שכן,בוא ניסע- נסענו ,גם הוא שמע את הרעשים וטען שזה רעש של החלפת הילוכים ב DSG וזה תקין ששומעים מכות בירידת ההילוכים.

וכמובן מנהל המוסך לצידו-ואני לצידי לא מוותר, מסכם שביום א הקרוב אנו עושים נסיעת מבחן בשירוקו טורבו עם ה"מהנדס" שישמיע לי רעש זהה להורדת הילוכים גם במכונית אחרת,בגיר אחר.

ההמשך ביום א הקרוב

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ואני בהלם מוחלט!

מזה אחריות במחווה של רצון טוב?! הם לא מתביישים :shock:

אנחנו גם רוצים לקנות גולף GTI עם גיר DSG ומזה בדיוק פחדתי...:-(

יש פה עוד אנשים עם GTI MK5 שיש להם בעיות בגיר ה-DSG? ולמי שאין בעיות, מה אתם אומרים על זה?

carholic, הרכב שלך משופר?! אולי זאת הסיבה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נמשיך בעלילות צמפיון:

בנסיעת המבחן שנקבעה, מנהל השרות אמר שהבוחן ישמיע לי את החלפת ההילוכים עם אותם ה-"נקישות" בשירוקו טורבו עם מנוע וגיר זהים ל GTI .מוסכם עלי.

בנסיעה זו שמעתי מנוע וגיר עובדים כמו שעון שוויצרי ללא נקישות, בשום שלב או מאמץ.

גם הבוחן אישר שאין שום נקישות כמו ב-GTI . אבללללללללללללללל לשירוקו יש תוכנה אחרת לניהול מנוע כך טען לפני מנהל השרות, מאחר וגילי כפול מגיל הבוחן (55) סלחתי לו על טיפשותו כי האידיוט עובד באודי ,ומה הוא יודע על ניהול מנוע של שירוקו ? שכנראה בצמפיון לא יודעים כנראה איך פותחים את תא המטען של שירוקו.

מה שמכעיס אותי שמנהל השרות-טוען הכל תקין לפי אבחנתו של השקרן מאודי.

כדי לפתור הבעיה אנו נפגש אנו ניפגש עם מנהל שרות אזורי והוא יחליט כך טען מנהל השרות.

אין בעיה מבחינתי.

בינתיים נסעתי למוסך מורשה בדרום והבוחן טען שיש התחלה של בעייה בגלגל תנופה וצריך שמנהל שרות יאשר החלפה.-תודה ונסעת לדרכי.

הפגישה עם איש נחמד מנהל שרות אזורי יצאה לדרך ,אכן בנסיעה זו אישר שיש נקישות,אולי גלגל תנופה,אולי מיסבים במנוע מאוורר, אולי מותחנים ברצועות.

ה"מותחן" הזה לא הסתיים.

בפגישה נוספת שצריכה להתקיים עם מנהל טכני ראשי של צמפיון, הנקישות שהוא שומע צריך גם כבודו של המנהל הטכני לשמוע כי אסור שיפגע .והוא יאשר את הטיפול הנקישות.

שמחתי מאד כי השלב הבא-אני ו GTI טסים למפעל בגרמניה.

מה רע עשיתי שקניתי GTI ???

חשוב לדעתי לדעת ,מול איזה מערך שרות אתה עומד אחרי קניית רכב בצמפיון.

חבל על הנזק שנגרם לי הפסד ימי עבודה ,עוגמת נפש ובעיקר יחס של מחלקת שרות-"קנית עזוב אותנו"

אגב -בגולף הקודם שלי שהיו רעשים דומים קיבלתי הצעה והמלצה מיידית להחליף את גלגל התנופה,כי במידה ולא אבצע התיקון "ילך הגיר" וזה נזק של 34000 שח, כי לא הייתי באחריות.---הבנתם!!

אני משתף את אנשי הפורום בעקבות שיחת טלפון שקיבלתי בערב:

"אני ממערך השרות של צמפיון. מה דעתך על השרות במוסך??...."

פורסם

אני מחכה שיתחילו ללכת טורבואים וסופר צארגרים, ואז נראה את כל החוכמולוגים שמתלהבים מה"טכנולוגיה"

(אני ממש רואה כל סבתא עם גולף מחכה שתי דקות שהטורבו יאיט)

הסיבה היחידה ל"טכנולוגיה" הזו היא שפולסווגן רצו לחסוך עלויות ולבנות הכל על אותו 1.4.

***גילוי נאות- אני עובד בהונדה

***עוד גילוי נאות- נוהג באימפרזה טורבו

STI 2004

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש עדכונים?!

האם הם סידרו לך את הבעיה במסגרת האחריות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...