Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המיקרוגל מכה שנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח הזוי בהחלט.

כותבים שם שהם קנו מכשירים למדידית קרינה, המכשירים האלה נורא יקרים, משהו בסדר גודל של 10000 שקל למד קרינה של NARDA ממוצע, לקרנית RF.

לקרינה מיינת זה בכלל עולה הון.

הם ממש משקיעים בפוביה שלהם.

פורסם

אלפא ?:?:

עריכה= כן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לקרינה מיינת זה בכלל עולה הון.

הם ממש משקיעים בפוביה שלהם.

מד קרינה מייננת מקצועי תוצרת הארץ, כזה כמו שמשתמשים בצבא ומרכזי מחקר כמו של טכניון עולה פחות מ-8000ש"ח.

את ההמכשיר הזה רכשנו.

פוביה הזאת שאתה מדבר עליה הופכת למציאות, כאשר אזעקה של מד קרינה מופעלת פיתאום באמצע הלילה.

אחרי אירוע הקרנה הופיע ACUTE RADIATION SYNDROME (יש עדות רופא על כך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה זה יש לי רק דבר אחד לומר - ה' עמכם. זה הזוי מה שקורה פה, אבל אפשר להאמין לזה. חבל שדברים כאלה קורים במדינה שמתפארת בנאורות שלה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מד קרינה מייננת מקצועי תוצרת הארץ, כזה כמו שמשתמשים בצבא ומרכזי מחקר כמו של טכניון עולה פחות מ-8000ש"ח.

את ההמכשיר הזה רכשנו.

פוביה הזאת שאתה מדבר עליה הופכת למציאות, כאשר אזעקה של מד קרינה מופעלת פיתאום באמצע הלילה.

אחרי אירוע הקרנה הופיע ACUTE RADIATION SYNDROME (יש עדות רופא על כך).

אתה מכיר אישית את המקרה?

פורסם

הוא בנם של הזוג.

למען האמת, אני באופן מסויים מקווה שמדובר בסיפור אמיתי, ולא בסיפור הזוי הנובע מבעיות כאלו ואחרות, ולפחות כך TZVIPPER יוכיח את דבריו, במיוחד לאחר היחס לו הוא זכה בפורום. נראה כי המשפחה משוכנעת בדבריה (ומי יודע, אם מקור הקרינה היא לא, אההם, האתיופים, אולי סוף סוף ימצאו מהיכן היא נובעת).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

משהו שאני חייב לספר לכם

קראתי את הכתבה

הלכתי לישון שעתיים וחלמתי שמנסים לחסל אותי בדיוק בדרכים האלו :shock:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי אחד החדרים אצל השכנים הושכר ל 10 שנים לאחת החברות הסלולריות כמו בסיפור הזה ?

ובגלל התלונות של המשפחה הם מפחדים להפסיד כספי השכירות (סכומים גדולים) ולכן מתנכלים.

קראתי את השרשור הישן.

אולי מדובר לא בידע מדעי ברמות גבוהות של השכנים אלא להפך,

חוסר ידע בסיסי על נזקי הקרינה ומכאן ההסכמה להכנסת ציוד מסוכן לדירתם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...