Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המיקרוגל מכה שנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תציג אותי כדוקר סדרתי, דברי נאמרו בציניות מהולה בכאב.

לרוב אני מגיע לדקירות ולנדקרים עם ווסט של מד"א ואמבולנס.

אם אני דוקר מישהו זה עם וונפלון.

כוונתי הייתה שלדעתי זה מגוחך ההגיון שעבריין שרוצה להרוג מישהו יפרק מיקרוגל בשביל זה :)

לזה שמקרינים עליו: (הפסקתי לעקוב כבר אחרי הכינוי התורן)

חבוב, מכל מה שאתה אומר דווקא נשמע שלך אין מושג מה אתה אומר.

אמנם על המצגות אותן אני מעביר בנושא יש זכויות יוצרים (ולא שלי) ולכן לא אוכל לפרסמן פה, אך אשמח להסביר לך את ההגיון מאחורי דברי, אם תואיל להסביר את ההגיון מאחורי דבריך.

עדות נוספת לחרטטנותך הוא הסרטון שהעלית כאן בו רואים בבירור שאין לך הוכחה של ממש להאחז בה.

אם מישהו הייה מקרין על אבא שלך עם מיקרוגל אימתני, היה לאבא שלך ריח של עוף על האש.

אם מישהו היה מקרין עליכם קרינה מייננת במשך 10 שנים (!!!) קרוב לוודאי שהיית עכשיו מריח שורשים מלמטה או בכימותרפיה, יחד עם המקרין.

ההקרנות היחידות שאני מזהה בכל הסיפור אלו הקרנות של סרטים שרצים לך בראש.

אל תזיין לי את השכל ש:

זה באופן כללי לפי תגובות רואים דאגה מאוד עמוקה על מצב שניקלעה משפחתנו. תגובות מתחלקות לשני קבוצות. הקבוצה הראשונה ניגשת לעיניין שתיארתי באופן אובייקטיבי וקבוצה השנייה מחפשים מוצא פסיכולוגי לסיטואצייה המסוכנת הזאת, בגלל שבלבם יש חששות שזה עלול לקרות גם להם, הם מנסים לשכנע את עצמם בכך שדרך הזה מעולם אחר ולא נוגע באותם ע"י הכחשה.

הצעתי לך התערבות על הצ'ורני בומר שלך, התערבות שכללה אפשרות לפיתרון סופי ואמיתי לסיפור שלך, (אם הייה אמיתי) התקפלת בתירוצים.

תעשה טובה חבוב ותטפל בעצמך.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם רופא שהפנה אותנו לבדיקות היה פרמדיק שמעביר מצגות (על ABC), אולי דעתו הייתה כמו שלך. אבל, רופא הוא רופא והוא שואף לתוצאות אובייקטיביות (בדיקות שבאופן חד משמעי יוכיחו על עובדת הקרנה מייננת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמאל'ה.. אני לא מאמין שהשרשור הזה חזר שוב.. בקודם לא הגבתי פשוט הייתי המומה.:)

"משטרת עפולה לא הגיבה עד לפרסום הכתבה" -הם עדיין מחפשים במילון ערך קרינה מייננת .

בעפולה יש אתיופים מזן אחר , מאיזה חלק בחבש הם הגיעו אמרת? והאם הם משבט MHARATAWAVE במקרה?

אם כן זה מסביר הכל ..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אני רואה את תמונת המצב (לדעתי, חולנית למדי):

שני אנשים מבוגרים יושבים כל היום וכל הלילה מול כל המיכשור הזה בשובי של אלפי שקלים.

באיזה שהו שלב הם עוזבים (בורחים ) את הבית שלהם ועוברים לבית מושכר מחוץ לעיר, אבל עדיין לא מכבים את מדידי קרינה (מכל הסוגים).

אחרי שבוע הם מגיעים למסכנה שמצאו אותם ובעזרת מכשירים ניידים ממשיכים לפגוע בהם.

שוב חוזרים לדירתם והסיפור לא נגמר..

אולי כדאי להתחיל בגמילה ממדידי קרינה, כל המיכשור הזה לא מטיב למצבכם הבריאותי, לא פיסי ולא נפשי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת נחשפת אל מול המצלמה !

חחח גדול, :roflmao:ולחשוב שעד לפני כמה שנים היו סיפורים על אתיופים באזור חיפה שהדליקו מדורות בבית בכדי לבשל..

מי אמר שכור ההיתוך (תרתי משמע) לא עובד..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תוכן חדש...