Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לדעת על חומר שמבודד ומחבר חוטים...

ראיתי בכמה התקנות מושקעות של HU למיניהם שמאחורה מחברים את החוטים, מלחימים ואז מכניסים צינורית קטנה מחומר אלסטי ומחממים אותה על ההלחמה באמצעות מצית או המלחם עצמו ואז היא נצמדת להלחמה ומבודדת שלא יגע בשאר החוטים הגלויים...

זה החלק הזה שהחאפרים שמים במקומו איזולירבנד...

אני חייב להשיג את הצינורית הזו, משהוא יכול להגיד לי איך קוראים לזה? מאיפה לקנות? כמה זה עולה?

תודה מראש על העזרה..

פורסם

שרוול בידוד מתכווץ, לקנייה בחנות רכיבי האלקטרוניקה הסמוכה למקום מגורייך.

(ובוודאות יש להשיג בחנויות הרכיבים שבשדרות הר-ציון בת"א, ליד התחנה המרכזית החדשה).

שי.

פורסם

יש גם בגבעתיים אם אתה רוצה

חנות בשם "שמסי"

בן - גוריון פינת רחוב : כצנלסון

חנות ממש זולה,בוודאות יש אצלו את השרוול הנ''ל קניתי אצלו פעם, רק כדי שתביא איתך את הכבל שאתה רוצה לבודד כי זה מגיע בכמה וכמה גדלים (קוטרים)

תהנה, יניב כהן

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

לא, זהו לא החומר שמבודד.

בחומר הנ"ל משתמשים בעיקר בספקי כוח של מחשב לחוטי הספק היוצאים ממנו אל פנים המחשב.

לכל צד של הסליוינג אתה בעצם צריך את ה"שרוול בידוד מתכווץ".

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

שרוול המתכווץ נקרא "שרינק"

כדי לבדוק התאמה.

אתה לוקח את השרינק מקפל לחצי (לא אורך!) ואז אתה יודע לכמה הוא יתכווץ במקסימום בסוף..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש 1 ס"מ ויש גם יותר.

אם אתה מהאזור שלי היפרטרוניקס, ר"ח גושן, קרית מוצקין. הם היחידים שיצא לי לראות שיש להם מגוון גדול של שרינקים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
למישהו יש תמונה אולי של החלק עליו אתם מדברים?.

האם קיים עובי של כס"מ 1, ובו תיהיה אפשרות להשחיל מס' כבלים.

סטס.

יש באתר שנתתי עד 6.4 מ"מ קוטר.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תוכן חדש...