Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הפורומים או שזו הייתה 205 מקומטת,לא הנקודה כרגע,סתם היה נחמד לראות את הבובה שלי מדגמנת על איזה תמונה..

עידו,תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא כן צילמו את האוטו שלך (למרות השם בתמונה - לא אני צילמתי אותה ואני לא מכיר את הצלם).

vmpug9.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אחח ,חבר עשית לי את הלילה ...:lol:

אפשר לדעת מאיפה מקור התמונה.

נ.ב:[אשמח לקבל קישור לאתר ולתרד שבו התמונה פורסמה]

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אהבתי את התמונה של tisan4us, איך שכל המכוניות והפנסים שחורים :twisted:

attachment.php?attachmentid=148418&d=1236607480

תודה לך, סוף סוף מצאתי תמונה עם האוטו שלי :wink:

אפשר לדעת מאיזה גלריה התמונה הנ"ל לקוחה? אשמח (גם) ללינק :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

:?:?:?:?:?

ארוע המוטורי הכי גדול מזה שנים (לא כולל אוטומוטור) וחוץ מאיזכור קטן של יגאל רביד בערוץ 1

אין שמץ של עניין לאף אחד

אנחנו הרי עשינו משהו מדהים , מהכרזת שיעמום בפורום רכב עלום שם אי שם באינטרנט

ללא כל גוף מארגן , בלי משרד יחצנות, בלי ספונסרים, בלי עלות של שקל לאף אחד - ושלא כמו שהוצג בערוץ 1 זה לא היה בשושו הרחק מעין המשטרה או הציבור ... להיפך כל פורום פתוח של כל מועדון בארץ + בפייסבוק הוכרז על המפגש!! יותר ציבורי וגלוי מזה אני לא שמעתי בחיים

בבדיקה לא מקצועית הוארך שבשיא היום היו מעל 500 מכוניות ומה שנראה כ 3000 אנשים

ואף אחד מהעולם העיתונות המוטורית הישראלית , למעט ITURBO לא מוצא לנכון לדווח על זה ו מגזין אוטו כן שהיו איתי בקשר ימים לפני ואף שלחו צוות צילום לסקור את הארוע - למען כתבה ערוץ אוטו שלהם שיעלה לרשת בקרוב.

RESPECT למגזין אוטו ולאילן פייביש וה"איי-טורבו" שלו, בעיניי שני אלו היום הם היחידים בארץ שבאמת מחוברים לקוראים שלהם ועוזרים לפתח תרבות מוטורי אצלינו בארץ הקטנטונת

פורסם

כן, פחות או יותר גם התמונה היחידה שראיתי בה את האוטו שלי..:?

סתכל עמוד אחד אחורה זה שם..

signgt9.jpg
פורסם

תערוכת "על גלגלים" לא הולכת להיות השנה אולי תארגנו משהו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
:?:?:?:?:?

ארוע המוטורי הכי גדול מזה שנים (לא כולל אוטומוטור) וחוץ מאיזכור קטן של יגאל רביד בערוץ 1

אין שמץ של עניין לאף אחד

אנחנו הרי עשינו משהו מדהים , מהכרזת שיעמום בפורום רכב עלום שם אי שם באינטרנט

ללא כל גוף מארגן , בלי משרד יחצנות, בלי ספונסרים, בלי עלות של שקל לאף אחד - ושלא כמו שהוצג בערוץ 1 זה לא היה בשושו הרחק מעין המשטרה או הציבור ... להיפך כל פורום פתוח של כל מועדון בארץ + בפייסבוק הוכרז על המפגש!! יותר ציבורי וגלוי מזה אני לא שמעתי בחיים

על פי חתימתך, אני רואה שאתה מתעניין במצב התחיקתי בארץ. לכן, הייתי מציע לך לעיין בחוק הבטיחות במקומות ציבוריים כדי להאיר את עינך מדוע אף מקור שמכבד את עצמו לא מסקר את העניין בצורה נאותה ואלו שכן(ערוץ 1) מזכירים כי זה היה הרחק מעיני המשטרה והציבור.

פורסם

אריק - אין ספק שמפגש מסוג זה צריך להיות כל כמה זמן - אולי פעם בחודש. עובדה שיש היענות מדהימה! כיף לראות רכבים שבעליהם בכלל לא מוכרים בפורום! (אני הצטערתי שלא יכולתי להגיע היות ואני שומר שבת).

ולכל שומרי החוק והמתייפיפים, אין ספק שמי שנשאר בבית אכן לא עובר על החוקים השונים. אבל שימו לב, שנסיעה במהירות 91 קמ"ש בכביש של 90 גם מוגדרת עבירה על החוק.

נ.ב - חייבים למצוא איזה בעל ממון שיוכל לקדם את הנושאים בכנסת. פשוט חייבים. רק ככה עניינים יזוזו!

פורסם

יש לי גם כמה תמונות של איביזות שחורות,בטח אחת מהם שלך.שלח מס' רכב בפרטי כדי שנדע את מי מהם לפרסם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אני דווקא הייתי, לדעתי היה מפגש מדהים.

כבוד לכל חובבי המוטוריקה שהטרחו והגיעו מרחוק ומקרוב וכל זאת בשביל לצפות במכוניות חונות.

מעניין כמה אנשים היו מגיעים אם היתה פעילות, צל, דוכנים וכו'.

הרגשה של חו"ל...

והנינג'ה צולמה בידי צדיק שהעלה קובץ של תמונות, גם אנחנו צילמנו כמה, אני יעלה בקרוב.

עידן

DSCF1498.JPG

זאת הנייגה שלך?

עם הנקודות הלבות האלה ?

• תוכן חדש...