Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית מכונית עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני בערך חצי שנה רכשתי סובארו גאסטי שנת 1993 אוטומט ואני ממש לא מרוצה (בלשון המעטה)

אני מחפשת מכונית אוטומט עד 20K,

אשמח לקבל הסברים והמלצות:

הנתונים הם:

1. רכב אוטומט

2. אמין

3. עלות אחזקה לא גבוהה

4. אני נהג חדש

5. מחיר עד 20K

השאלות הם:

1. איזה רכב עדיף ?

2. בהתחשב שלכל אוטו ישנה בעיה, אזי מהם הבעיות הנפוצות ברכב שתמליצו?

3. כל התיחסות לשאלות שהייתי אמורה לשאול ולא שאלתי.

וכן, היום אני יודעת, כבר אמרו לי את זה, סובארו גאסטי אוטומט יכולה להיות בעיה עם הגיר.

תודה מראש לכולם.

פורסם

לא רק בג'אסטי אלא בכל רכב ובעיקר ממודל מיושן יש בעיות בגיר האוטומט בכל הקשור לאמינות וחלפים.

מציע לך לשקול פונטו xtz 1.3 הדגם המפואר של הפונטו שייכנס יפה בתקציב בשנתון די גבוה (סביבות 97'+-), הרבה יותר נוח מהג'אסטי וכמובן הרבה יותר מודרני.

פורסם

בפונטו שנת 97' לא היה אוטומט. אם גיר ידני, זאת אופצייה, אז פונטו בחירה טובה מאוד. בתקציב כזה אפשר לרכוש שרייד אוטומט עם מנוע 1.3.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...