Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב לדעת שיש כסף מיותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב למחקר המרתק הזה ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2295434,00.html

והנה הדיאלוג שקדם לביצוע המחקר:

פוליטרוק א': "יש לנו מיליון שקל מיותרים בתקציב, ואוטוטו נגמרת השנה"

פוליטרוק ב': "מה אתה מציע?"

פוליטרוק א': "אולי נסתום כמה בורות בכבישים, אולי איזה רמזור או שניים, אולי נחדש צביעה של כמה קווי הפרדה..."

פוליטרוק ב': "לא בא בחשבון. עוד מעט בחירות, איזה כותרת בעיתון נשיג מסתימת בורות? אני מציע לעשות מחקר שינחש בכמה יסתכמו ההרוגים והתאונות בסוף השנה"

פוליטרוק א': "זה ממש טיפשי, הרי אפשר פשוט לחכות עוד חודש ויהיו לנו תוצאות אמיתיות !"

פוליטרוק ב': "אתה ממש תמים. נעשה עכשיו את המחקר, ובשנה הבאה נוכל לתקצב 4 מיליון שקל, ככה שבכל רבעון נוכל לנחש את סיכום הרבעון שבועיים לפני הזמן!"

פוליטרוק א': "שכנעת אותי. ועכשיו אם תסלח לי, אני ממהר לישיבה. הד"ר עומד להציג תוצאות של מחקר שמעריך כמה הרוגים היינו חוסכים אילו השקענו יותר כסף בתשתיות"

:cry:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

דווקא ד"ר בקר הוא לא מקרה קלאסי כמו שהצגת...

האדם הזה עוסק הרבה מאוד שנים בחקר תאונות הדרכים, ונלחם לא מעט בממסד כדי לעורר אותו מקפאונו

אני לא בטוח כלל שהמחקר הזה מומן ע"י המדינה, ובטח שלו הוזמן על ידה, אם כבר, הוא בא להוכיח את אוזלת ידה

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
דווקא ד"ר בקר הוא לא מקרה קלאסי כמו שהצגת...

האדם הזה עוסק הרבה מאוד שנים בחקר תאונות הדרכים, ונלחם לא מעט בממסד כדי לעורר אותו מקפאונו

אני לא בטוח כלל שהמחקר הזה מומן ע"י המדינה, ובטח שלו הוזמן על ידה, אם כבר, הוא בא להוכיח את אוזלת ידה

נמרוד

שלא יהיה ספק, אין לי דבר נגד ד"ר בקר... אבל מישהו מימן את המחקר הזה... אתה יודע מה, אם זה היה גוף פרטי, עדיף כבר היה לתרום את הכסף לעניים. אבל ד"ר בקר הוא "יועץ ועדת המחקר הפרלמנטרית", ובהקשר זה הוצג המחקר - אני מבין מכך שהוא מומן ע"י ועדת המחקר, כלומר מתקציב המדינה.

מה הלאה? מחקר שמראה שנהגים שנוהגים בעיניים עצומות לתוך תעלות מים במהירויות העולות על 200 קמ"ש, סיכוייהם להיהרג בתאונה גבוהים יותר מנהגים שיושבים בבית ורואים "ג'ינג'י בטברנה"? (למרות שלפי הממל"ז, גם בתים נוסעים לעתים במהירויות גבוהות)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...