Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסף המיני הפרטי שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ולחובבי המיני בפרט

כפי שכולם יודעים אני אוסף את המיני האחרונות שנשארו בארץ על מינת לשמרם

העינין שראיתי באתר קלסיקקאר שתי מיני למכירה , בעלי הרכב דורשים מחיר

שנראה מופרז .

השאלה שלי היא האם יש משהו שמכיר את המיני הללו ויכול לתת את המלצתו האובייקטיבית בנושא

מהיכן הבעלים של הרכב שואב את המחיר הזה ?

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

יסלחו לי המכובדים אבל...

למה כלב מלקק לעצמו את הביצים? כי הוא יכול!!!!

מאותה סיבה כל בעל רכב כזה או אחר מבקש עבור מכוניתו

בהצלחה בחיפושים ותשאיר גם לנו משהו. :lol:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

לכאורה כל הכבוד ! אך למעשה האם הרעיון באמת מוצלח .... מספר בעיות שעולות :

1. מטרת כל מכונית - לנוע בכביש. כך הן זוכות לחשיפה, הגברת המודעות והגברת החיוכים אצל כל האחרים. כיצד תוכל לבד להזיז במקביל את כל המכוניות אותן אתה רוכש ?

2. ריבוי משתמשים/אספנים מגדיל את הדרישה לחלפים, למוסכים, לפחחים ועוד. החזקת צי רכב בידי אדם אחד, במינימום שימוש רק יקטינו עוד יותר את המצאי הקיים ואת ההתענינות של הציבור.

3. רכשת, שיפצת ו... - היכן הן יוצגו, כיצד הציבור יהנה מהן ?

4. ועוד, ועוד, ועוד בעיות דומות. :wink:

רצונך בהצלת המותג מבורכת אך יש לחשוב כיצד להחזיר את המכונית לאחר ההצלה לציבור.

אישית גם אני מעונין לרכוש מימי במצב ובמחיר סביר - כיצד שיטתך עוזרת לי בכך ? :roll:

פורסם

לכאורה כל הכבוד ! אך למעשה האם הרעיון באמת מוצלח .... מספר בעיות שעולות :

1. מטרת כל מכונית - לנוע בכביש. כך הן זוכות לחשיפה, הגברת המודעות והגברת החיוכים אצל כל האחרים. כיצד תוכל לבד להזיז במקביל את כל המכוניות אותן אתה רוכש ?

2. ריבוי משתמשים/אספנים מגדיל את הדרישה לחלפים, למוסכים, לפחחים ועוד. החזקת צי רכב בידי אדם אחד, במינימום שימוש רק יקטינו עוד יותר את המצאי הקיים ואת ההתענינות של הציבור.

3. רכשת, שיפצת ו... - היכן הן יוצגו, כיצד הציבור יהנה מהן ?

4. ועוד, ועוד, ועוד בעיות דומות. :wink:

רצונך בהצלת המותג מבורכת אך יש לחשוב כיצד להחזיר את המכונית לאחר ההצלה לציבור.

אישית גם אני מעונין לרכוש מימי במצב ובמחיר סביר - כיצד שיטתך עוזרת לי בכך ? :roll:

אל תדאג, יש לי הרגשה שעוד איזה 10 עד 20 שנה מינימן שלנו פותח מוזיאון של מיני ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום לכולם - ולחובבי המיני בפרט .

שמע החלום שלי הוא להקים מוזיאון כמו בתפן - אבל רק של מיני

מכל הגרסאות שלה , המסחרית , החדשה הישנה בכל הדורות ..

לאט לאט , אני מקווה לאסוף את המימון הדרוש ולהריץ את הנושא

כי מה לעשות אני חולה במיני מאניה .. :D

ושמישהו ינסה לעצור אותי

מינימן

פורסם

כי מה לעשות אני חולה במיני מאניה ..

ושמישהו ינסה לעצור אותי

מינימן

בינתיים אתה זורע הרס, מקטין את כמות המיני בכבישים, פוגע באספנים אחרים ועקב מימון חלקי גם פוגע במכוניות אשר בבעלותך.

לגבי פתרון, אם אי פעם יהיה לך, זה יהיה מאוחר מידי וחלקי - ראה האומללות של המוזיאון בתפן.

הפתרון הוא לאסוף מספיק מימון ולאחר מכן לגשת לעבודה - אחרת תמשיך לתת שרות דוב לכל אוהבי המיני והאספנות בישראל

לשכנע אותך - ברור מראש שלא הצלחתי, הרי אתה חולה במינימאניה (מחלה בדרך כלל חיובית אך כנראה שבישראל הן הופכות לאלימות וברבריות) - חבל !

וברוח המוטיב שלך "אולי באמת הגיע הזמן שמישהו ינסה לעצור אותך"

פורסם

שלום לכולם

ול SLS בפרט

אני נשבע שאני לא פוגע בשום מיני שבבעלותי , כל מיני מקבלת וזוכה ויחס הוגן ומצויין

אני לא מעביר חלקים ביניהם ולכל אחת ואחת אני דואג ומשקיע את המימון המלא שהיא דורשת ,

בלי להציץ ולהסתכל לצד הכספי של הנושא

אני משוכנע שאני ישמור על רמה גבוהה של שיפוץ המיני שברשותי ההוצאה הכספית לא חשובה , אלה התוצאה הסופית , והיא תיהיה טובה ככל שאוכל, בקשר לעזרה לאספני מיני אחרים , אני אשמח ואני בטוח שאוהבי מיני אחרים יסמכו להעזר בי ואני להעזר בהם לשמור על המיני כרכב שנוסע ונושם בכביש על מינת שכולם יסתכלו ויראו את הרכב המקסים הזה.

מינימן

פורסם

בינתיים אתה זורע הרס, מקטין את כמות המיני בכבישים, פוגע באספנים אחרים ועקב מימון חלקי גם פוגע במכוניות אשר בבעלותך.

לגבי פתרון, אם אי פעם יהיה לך, זה יהיה מאוחר מידי וחלקי - ראה האומללות של המוזיאון בתפן.

הפתרון הוא לאסוף מספיק מימון ולאחר מכן לגשת לעבודה - אחרת תמשיך לתת שרות דוב לכל אוהבי המיני והאספנות בישראל

לשכנע אותך - ברור מראש שלא הצלחתי, הרי אתה חולה במינימאניה (מחלה בדרך כלל חיובית אך כנראה שבישראל הן הופכות לאלימות וברבריות) - חבל !

ממש הכחדת המין האנושי....נו באמת SLS, לא "קצת" נסחפת?!?.. :?

מקווה שהתמונות לא יגרמו לך להתקף לב....

download.php?id=10863

download.php?id=10862

download.php?id=10861

download.php?id=10860

Resize of PB305502.JPG

Resize of PB305498.JPG

Resize of PB305492.JPG

Resize of CIMG0128.JPG

motorica.net

פורסם

כי מה לעשות אני חולה במיני מאניה ..

ושמישהו ינסה לעצור אותי

מינימן

אם אתה לא שם לב, ממרומי העולם ההזוי של אסיפת מיני בו אתה חי,

אז רק שתדע:

אתה מתקיף אדם, על לא עוול בכפיו, רק משום שהוא משתמש בכספו שלו,

באופן חוקי לחלוטין, לקניית רכבים שמשמשים אותו.

שלא לדבר על כך שאותו אדם לטענתו אוהב כל חת ואחת ומשקיע ומטפח אותן.

אז מי פה חולה, ואת מי צריך לעצור? :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אם יש מי שאוסף מיני ומציל אותן מכלייה, הוא דווקא עוזר לתחביב כי ברשותו מצטברים חלקים או מידע על חלקים, ספרות, והעיקר, נסיון..

אז איזה הרס יש כאן?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אם יש מי שאוסף מיני ומציל אותן מכלייה, הוא דווקא עוזר לתחביב כי ברשותו מצטברים חלקים או מידע על חלקים, ספרות, והעיקר, נסיון..

אז איזה הרס יש כאן?

:) בני, עוד נושא שאין ביננו הסכמה...

1. לכל אדם הזכות לעשות שימוש חוקי בכספו - כזה הוא ראלימן. זכותו לרכוש כל רכב, לשמרו ואף עם ברצונו להשמידו.

2. לא כל מעשה חוקי הוא גם הגון או "טוב לכלל" או מוסרי או אהוב. כיצד יש להתיחס להרס מכונית לשם ההרס. בבעלותי בוגטי רויאל ואני מחליט להשמידה. מותר לי - כן. חוקי - כן. האם גם מעשה טוב לאנושות ? לא בטוח שתרצו שבאמת אשמיד יצירה יחודית...

רכישה אמפולסיבית של כלי רכב תוך הרחקתם מהציבור היא בעיני מעשה לא ראוי.

3. לכל אלו שעוקבים אחרי הדיון ולא קראו לעומק את כל ההתכתבויות, ברצוני לציין שוב שהביקורת שלי היא לא למעשה האספנות, היא לא למעשה השיפוץ אלה להרחקת הרכבים מהציבור בהווה עבור חלום אוטופי של הצגת הרכבים בעתיד לוט בערפל . מעשה בייזם השואף לפתוח מוזיאון שתחילה ידאג למימון ורק לאחר מכן לבנית אוסף יחודי.

לא היתם רוצים שמוזיאון תפן לדוגמה יסגור שעריו לציבור... לא היתם רוצים שה"לובר", או ה"בריטיש מוזיאום" יסגור שעריו לציבור או "מוזיאון ישראל" או "מוזיאון תל אביב" עד שיהיה מימון להציג את היצירות.

4. מעטים האספנים אשר יכולים במימון עצמי לטפח תרבות. כל עוד אספן אוסף בגדר יכולתו הוא גם מסוגל להעביר את המסר הלאה, לכן רוב חברי מועדון החמש מסתפקים ב-3 - 6 מכוניות שברשותם. לכן הם גם מבינים שלעיתים יש צורך למכור רכבים שלא היגיעו לידי שיפוץ, או ש"נמאס קצת" מהם וכו'. יש גם לזכור שרוב האספנים הם בעלי אוסף מגוון ולכן היכולת של כלל הקבוצה להציג בתערוכות ומפגשים דוגמאות מכל סוג רכב גדולה יותר אל מול מצב שסוג רכב בודד נרכש על ידי אספן בודד.

5. אילו מינימן היה מחזיר לשוק חלק מהרכבים אותם רכש, אילו היה מאפשר לכלל הציבור לרכוש ולשפץ רכבים אלו - ובכך לשתף איתו פעולה - לא היתי מרים את קולי.

6. צעקתי היא כנגד הביריונות (החוקית ללא ספק) הבאה לידי ביטוי במסר "נראה מי יעצור אותי" גם אם המסר הומוריסטי הרי שבבסיסו מציג חוות דעת לא מחמיאה.

בכל מקרה אין בכוונתי להמשיך בויכוח.

בהצלחה באיסוף ושיפוץ לכל המשתתפים בפורום :)

פורסם

שלום

לכל האוהבי מיני, יש מיני בדיוק כמו בתמונות במצב קורעלב, לא זזה, כי אין לה גלגלים קידמים, נטושה וזרוקה, באזור תעשיה פ"ת. היא נמצאת באמצע שום מקום.

אם זה מעניין מישהו אשמח להסביר לו איך חהגיע

בברכה

מאיר

252212 066

פורסם

טוב אז ככה, מישהו יודע איפה יש מיני חוקית (רישיונות) במצב ריקבון מתקדם למכירה??

מחפש פרויקט לשיפוץ מהיסוד ממש.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

שלום לכולם

ולחובבי המיני בפרט

SLS ידידי - המושג - שמישהו ינסה לעצור אותי היה בהומור , אני מצטער אם זה הוצג אחרת

תודה לכל התומכים ולא תומכים באוסף שלי , אבל אני פשוט אוהב

את הרכב הזה שניקרא מיני אני משקיע ברכב המון המון אהבה ( וגם כסף) אני משקיע

פי 3 - בגלל הכמות המיני שיש לי . בסופו של דבר אני מקווה ומאמין ואפילו רוצה להבטיח

שכולם יסעו ויראו שיגעון ולתפארת בכל תצוגות המועדון

אני שוב מבטיח ששום מיני שיש ברשותי לא תהרס או תבוא להרס על ידי

ובמידה ואני יראה שאין לי את המימון לשפץ את המיני האלו אני מבטיח שאני יעביר אותם

לידי אוהב מיני אחר , וזאת רק לצור מצב שהמיני תמשיך לנסוע ולהיות לתצוגה

במועדון

אני מבטיח לעשות ולעזור לכל בעלי המיני שיש בארץ בכך שהמיני שלהם תיסע

מבלי לצור מצב שמיני כלשהיא תיכחד או תירד מהכביש

מכוון שאני נהנה לדבר עם בעלי המיני שקיימים

אז אל תראו את הכתובים למעלה מעין בריונות למיני אני פשוט אוסף אותם

על מנת שלא יגיעו למצב של הורדה מהכביש או למצב של ריקבון

אז תמשיכו לאסוף מיני ולהתנהג עליהם כמו שאני , ואהבו את הרכב הזה כמה שיותר

מינימן