Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסת אנוש (דברים טובים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טמפרה 91:

אור קריאה נפרד לנוסע ולנהג. את זה של הנוסע אפשר גם לכוון מסיבה כלשהי.

כשמורידים את הצ'ופצ'יק ונועלים את הדלתות, לא צריך להתמתח בשביל לפתוח אותו, אלא רק פותחים בצורה רגילה והדלת נפתחת ומרימה אותו לבד.

המון תאי אחסון (אני משתמש רק בחצי מהם בערך).

הדשבורד שטוח ולא מעוגל, אז אני שם את התה ואת הסנדוויץ' שלי עליו ואוכל אותו בדרך (כל בוקר אני שעה ורבע בפקק, אל תשפטו אותי).

תא כפפות מעולה וגדול. נכנסות שם מפות, מסמכים של האוטו, מטען לפלאפון, מטען לBLUETOOTH ועוד מליון דברים.

הכל בדיוק איפה שהייתם מצפים שיהיה. אפשר למצוא הכל בחושך מוחלט אפילו אם לא הייתם אף פעם בתוך האוטו הזה. זה פשוט הגיוני.

אפשר לכוון את ההגה בלי שום בעיה. זה לא כל כך ברור ברכב מתחילת שנות ה90.

ידית ההילוכים נוחה מאוד למגע.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דובלו 2003 :

יש שני שקעי מצית משני צידי ידית ההילוכים - גאוני! אחד מחובר קבוע למטען טלפון והשני משמש כמצית.

אור פנימי נסגר רק בנעילת הדלתות ולא בטריקתן (אז הוא נסגר אחרי דקה)

דקה אחרי דימום המנוע עדיין אפשר לפתוח ולסגור את חלונות החשמל

כמובן - נעילה נפרדת שלתא המטען שמאפשרת לפתוח ולנעול אותו כשיתר הרכב נעול, מצויין לפריקה וטעינה

מצד שני הטמטום חוגג כשכיוון הפתיחה של המנעולים הפוך לזה ההגיוני, ודווקא בדלת האחורית הוא שונה מכל יתר הדלתות ועובד "בכיוון הנורמלי".

אלפאסוד 83 :

שתי ידיות לצידי ההגה שעושות ה-כ-ל : צופר, איתותים, שפריצרים, מגבים, אורות you name it!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אסטרה 95 של חבר:

1. כאשר מניעים את הרכב הדלתות נסגרות אוטומטית(בטיחתי עם ילדים).

2. כאשר מכבים את האוטו הדלתות נפתחות.

3. ABW, ישן אבל מגניב לדעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מסכים לגבי הדובלו, אחד הרכבים המפנקים!!! חשוב לציין גם את המדף מעל השמשה שאפשר להכניס שם את כל הבית. למרות שיש את זה בכל הטנדרונים (קנגו וכו'). וגם הנעילה מבפנים ממש מגניבה, שדוחפים את הידית פנימה.

כנ"ל התאי איכסון והמקום לכוסות בסיריון, הדבר הטוב היחיד שיש באוטו הזה. אה וגם שם התאורה "ידידותית למשתמש" (נכבית כשאתה מניע אם אני לא טועה, נכבית בהדרגה כשנועלים את האוטו).

כשמורידים את הצ'ופצ'יק ונועלים את הדלתות, לא צריך להתמתח בשביל לפתוח אותו, אלא רק פותחים בצורה רגילה והדלת נפתחת ומרימה אותו לבד.
זה לא ככה בכל רכב מודרני? אצלי זה ככה ברנו 87' ובכל רכב שנסעתי בו כמעט.
פורסם

כן, יש המון רכבים שזה ככה, אבל יש כאלו שלא. מבחינתי זה טאץ' מעולה.

אגב, במרצדסים משנות ה80-90 (W126) הצ'ופצ'יק נכנס ממש לתוך הדלת ואי אפשר לפתוח את הדלת אלא אם כן אתה משתמש בידית. מצאתי את זה מאוד שימושי למשל בדרום אמריקה, כשאנשים באים ומנסים לשדוד אותך כל הזמן ולפתוח לך את הדלת.

פורסם

יש לי 307XS שנת 2003 מנוע 2.0 והיא מלאה בכל מיני פיצ'רים. יש מסך קטן באמצע הדש-בוארד הוא מודיע לך אם אתה מתחיל נסיעה עם אמברקס , אם כיבית מנוע ופתחת את הדלת יש צפצוף שלא תשכח את המפתח. כשאתה פותח דלת והמנוע כבוי האור-סלון נדלק , וכך גם בעזיבה. הוא נסגר בהדרגה. אני בטוח שיש דברים שעוד לא גיליתי :)

פורסם

מסיף לתגובה שמעליי

פיג'ו 307-

-אורות נדלקים כאשר האוטו מזהה מצב חשיכה(אפילו בשיקעת השמש)

-מצתים גם למושבים מאחורה(עם צריך להטעין טלפון או לחבר כל מיני דברים לשקע של המצת)

פורסם
יש לי 307XS שנת 2003 מנוע 2.0 והיא מלאה בכל מיני פיצ'רים. יש מסך קטן באמצע הדש-בוארד הוא מודיע לך אם אתה מתחיל נסיעה עם אמברקס , אם כיבית מנוע ופתחת את הדלת יש צפצוף שלא תשכח את המפתח. כשאתה פותח דלת והמנוע כבוי האור-סלון נדלק , וכך גם בעזיבה. הוא נסגר בהדרגה. אני בטוח שיש דברים שעוד לא גיליתי :)

כך זה גם במרצדס. זה אחד הדברים המפחידים שנתקלתי בהם אגב, כי המסך הופך כולו לאדום מפחיד ומתחיל צפצוף חזק. בפעם הראשונה שנתקלתי בזה הלב שלי החסיר פעימה :).

פורסם

b4 2008-בדשבורד יש מן שרטוט של המכונית ממבט על המודי על דלתות פתוחות.

מושבים אורטפדיים.

זכרון מצבי מושב הנהג.

מושב נהג מתכוון חשמלי.

כפתור אורות חניה חלשים המאירים את הדרך הביתה ונכבים לאחד כמה זמן.

פורסם

פולו 2001

אורות דלוקים וכיבית מנוע+פתחת דלת - התראה קולית (מעצבנת במקצת)

כפתור הפשרת אדים מואר (שבלילה לא תחפש אותו)

אם חפצה נפשכם להחליף נורה בפנסים מקדימה ותוך כדי להעביר לאורות גבוהים ע"מ לבדוק שהכל תקין - צליל מצחיק קטן יאשר שהגבוהים עובדים

מכסה מנוע עם ידית הידראולית - מונע שהמכסה "יעוף" כלפי מעלה או הפנים שלכם ;) כנ"ל סגירה,מונע טריקות

A8 2008 (אחי)

אורות ערפל נדלקים כשתלחצו על השלט לפתיחת דלתות\אזעקה - עוזר למצוא את הרכב בחושך בחניה גדולה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלוהים, כמה גיבובים...

המטרה של השרשור הזה היא לא שכל מגיב יכתוב אילו פיצ'רים יש לו באוטו, אלא יכתוב אילו פיצ'רים מיוחדים, כאלה שאין באף רכב אחר, או כאלה שפשוט הופכים את החיים לקלים ונעימים יותר בזכות תכנון מעט שונה, כן נמצאים ברכבו.

b4 2008-בדשבורד יש מן שרטוט של המכונית ממבט על המודי על דלתות פתוחות.

מושבים אורטפדיים.

זכרון מצבי מושב הנהג.

מושב נהג מתכוון חשמלי.

תגיד, אתה רציני? כמעט בכל רכב שמכבד את עצמו יש את השרטוט הזה, בד"כ רואים אותו בצג הרב-תכליתי. אפילו האלפא הקשישה שלי מתהדרת באחד כזה.

מושבים אורטופדיים - להבדיל מכיסא בי"ס שמגיע בסטנדרט?

לגבי שני הדברים האחרונים: בד"כ הם באים יחד, וגם היום זה לא נדיר למצוא אותם.

פולו 2001

אורות דלוקים וכיבית מנוע+פתחת דלת - התראה קולית (מעצבנת במקצת)

כפתור הפשרת אדים מואר (שבלילה לא תחפש אותו)

מכסה מנוע עם ידית הידראולית - מונע שהמכסה "יעוף" כלפי מעלה או הפנים שלכם ;) כנ"ל סגירה,מונע טריקות

עוד רשימת מכולת בלי שום דבר מעניין.

יא אללה! יש לך חיווי קולי להשארת אורות דלוקים! כאילו שבאאודי 80 86' שהיתה לנו זה לא היה!

כפתור מפשיר האדים שלך מואר? רגע, זה נדלק ביחד עם תאורת המאפרה?! זה פשוט מאסטרפיס של הנדסת אנוש!

בוכנה הידראולית שתומכת במכסה המנוע?! די הרגת אותי. אני הולך לקנות פולו 01' :shock:

אנשים, תתחילו להיות רציניים יותר. חלק מהתגובות כאן מזכירות לי תגובות של ילדים שרק הוציאו רישיון ואבא קנה להם אוטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, בלי עצבים. :roll:

אתה רואה שגם ככה קשה לאנשים פה לכתוב דברים טובים על הרכב שלהם.

יש כאלה שמלהיב אותם כל פעם שפותחים דלת ונפתח האור, פרגן קצת.

דברים רעים יש להם בשפע.

(אגב, מושבים אורטופדים ממש לא מצויים בכל הרכבים)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הנה, רק בשביל אלעד :

מיני 77 .

המגבים לא מגיעים למקום לאחר נגיעה בידית כך שאתה מתזמן את עזיבת הידית בדיוק בזמן כדי שיחזרו למקומם . מעולה לחידוד האינסטינקטים !

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...