Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JLAUDIO MONOBLOCK e1400d זקוק לחוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

200 RMS ל IDMAX זה שטות ולא שווה לקנות IDMAX עם זה ההספק שהוא יקבל.

אם זאת ה ID אכן מפתיע בביצועים שלו עם הספקים נמוכים יחסית באיזור ה 400 RMS ממגברים טובים למרות שכמובן מומלץ מגבר חזק יותר על מנת להנות מה IDMAX כמו שצריך. 200 זה לא זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אני מחבר את הסאב על מנת להוריד אותו ל2 אום?

פלוס לפלוס מינוס למינוס

ואז פלוס מינוס למגבר?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני שמעתי IDMAX מוגבר ע"י 284WRMS, וזה בהחלט היה מפתיע. מפתיע שעוד יש שקוראים לזה מנגן.

אולי זז.

אולי עובד.

אולי קצת מרעיש [קצת, כן?].

אולי מזמזם.

אולי משתטה [הרבה, כן?].

אבל לא מנגן, מצטער.

מנגן, ומנגן יפה מאד, זה כשהוא מקבל 700-800W, או יותר. אז הוא מנגן יפה מאד. ומצדיק את בחירתו.

עם 500 הוא גם מנגן נחמד בהחלט, אבל עם 100-200-300 הוא בדיחה גרועה וקצת עצובה..

נצילות, שנצילות, הוא לא מנגן בלי כח. ככה בנו אותו וזהו.

מה בדיוק הפתיע? הפתיע שזה זז?

אני מקווה מאד לפגוש אותך אדי במפגש הבא, תשים לי שם איידימקס על 200W ונראה איזו הפתעה תהיה..

אולי ביצת הפתעה של קינדר תהיה שם.

מפתיע עלק.

פורסם

כן צביקה מפתיע וכן הוא זז יפה מאוד ביחס ל280רמס שהזיזו אותו כמובן שזה לא 700-800 אבל זה ממש הפתיע לשמוע עד כמה נציל הסאב הזה עלק.

צביקה צר לי לאכזב אותך אך כניראה אני לא יגיע לכבד אותך בביצת קינדר.

פורסם

אור,

א. עד שלא תנסה, לא תדע.

ב. אם השקעת ברכישה של כזה סאב שהוא אכן סאב נהדר אבל "שמן", אתה חייב לקחת בחשבון את נושא ההגברה ואת התשתית עליה אתה מתקין אותו.

לגבי הנושא של 1K RMS - באמת לא נראה לי שמישהו כאן באמת מוציא את ההספק הזה על הסאב שלו.

אמנם האמרפאז' שהמגברים מקבלים בכלל לא תלוי באלטרנטור אלא במצבר ולרוב המצברים יש בנק של איזה 560 אמפר שעה...

המצבר לעומת זאת תלוי ביכולת של האלטרנטור להטעין אותו וככל שלאלטרנטור יותר קשה להטעין את המצבר - חייו קצרים יותר. (אני מדבר על המצבר וגם על האלטרנטור)

תמשיך לחסוך, חבל על שיטת תלאי שתוביל אותך להוצאת כספים של שדרוגים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן הוא באמת הדהים עם 200רמס כי לא צפינו שהוא ישמע ככה...

מרוב שאתם מצפים ממנו לגדולות כבר פסיכולוגית הוא מדהים אותכם.

200 וואט RMS וגם 300 וואט RMS על סאב כמו IDMAX- זה פשוט בדיחה(ובדיחה גרועה).

under construction..

פורסם

200 וואט לIDMAX ? כבר עדיף MT23 בתיבה אטומה 22 ליטר :),

דיי זה כבר הופך למגוחך, הסאב הזה לא נציל כלכך, ומראש מיועד להספיק גבוהים.

עם פחות מ500 וואט בריאים עדיף לחפש חלופות קלילות יותר דוגמאת הIDQ, או קאפה פרפקט או ארסנל,

IDMAX בהספקים האלו עדיף שישאר לא מחובר, יותר יפה ופחות מזיק

אתם הופכים את הסאב הזה לסופרמן - הוא לא, הוא סך הכל סאב

פורסם

מי הופך את הסאב לסופרמן? ואתם הופכים ואת הקלארוס לJM LAB וישר קופצים על הבן אדם להחליף בלי לבדוק ולנסות לעשות שינוי עם הסט הקיים נו..אז ? כולה אמרתי שעבד יפה עם 280 וישר הפלס"ר קופץ עלי.:lol:

פורסם

אדי,

אני עושה משהו שאני לא אוהב לעשות- אבל כנראה שאתה פשוט לא מנסה להבין על מה מדברים.

אני מצטט שוב, את ההודעה שלך.

כן הוא באמת הדהים עם 200רמס כי לא צפינו שהוא ישמע ככה...אבל זה לא קושר:-P

זה מגוכך להגיד שIDMAX עם 200 וואט RMS ישמע מדהים.

ועשה לי בבקשה טובה אישית, אל תשייך אותי לשום "פלס"ר" או כל טייטל אחר- אני חושב שמזמן הוכחתי שאני עומד מאחורי הדברים שאני אישית כותב, לכן אני לא מבקש סיוע ומנגד אני גםי לא סנגור של אף אחד.

וצר לי, אבל הקלארוס כרגע ממש אבל ממש לא קשור לדיון, אני לא מבין מדוע אתה מסיט ומכניס את השטות הזאתי לדיון על מגבר מונו ועל IDMAX.

זה פשוט נהיה כבר מגוכך..

under construction..

פורסם

ירדתי מהנושא של המונו הזה. תודה לכולם.

אני יביא משהו יותר חזק.

במידה ויש למישהו מונו בשבילי אני אשמח לדעת.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני חושב שקצת לא הובן מה שרשום פה.

שמתי פעם את הIDMAX סתם לניסיון על מגבר של CRUNCH משהו פשוט מאוד שמוציא איזה 250 RMS ב4 אוהם לסאב.

זה לא היה הIDMAX שאני מכיר אבל בכל זאת היה באס יפה ברכב. הוא לא היה פאנצ'י וחזק מאוד כמו שהMAX יודע לתת, אבל היה באס.

הוא לא "זז קצת" ולא "חירחר" הוא ניגן סבבה. ההפתעה היתה (ואני לא יודע אם מדברים על אותו המקרה פה) שהוא עבד סביר עם 250RMS. רבע מההספק המוצהר שלו.

אני חוזר ואומר, זה אל היה IDMAX כמו שאני רגיל לשמוע. אבל הוא ניגן טוב מאוד ביחס להגברה האומללה והמגבר האומלל שהוא היה מחובר אליו.

דעתי האישי-לא שווה לקנות סאב כזה אם ההגברה שלו תהיה 400RMS צריך להשקיע יותר בהגבהה ולתת לו את ה600 לפחות כדי לקבל את מה שהMAX יודע לתת( וגם לא את הכל).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שוב פעם המריבות האלה?

הסאב אמור לקבל מעל 700 וואט, זה מה שאמרתם.

אז הוא עובד עם 200 וואט גם, נו ו.............?

אז FI BL עבד על 300 וואט, נו ו.........? (ועכשיו כשדיברתי על המוצר של רועש וצלול בכלל תשרפו אותי!)

מה אתה מנסה להוכיח פה אדי?

IDMAX סאב מעולה וזהו! אבל לא בהספקים כאלה!

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...