Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מחווית ההשתתפות בפורום אני נוהג לבדוק את פרופיל המשתמשים שתגובתם עוררה בי תחושה כל שהיא (חיובית או שלילית). כאשר אין פרטים כגון גיל, מקום מגורים, עיסוק וכדומה, נוצר באופן לא מודה איזה שהוא "אנטי" נגד הכותב והתגובה הופכת להיות תוקפנית יותר. זו אחת הסיבות ששרשורים מסויימים נהפכים ללוהטים ולבסוף ננעלים ע"י המנהלים. אני חושב שהתגובה שלי למשל התהיה שונה באם אני עונה לבחור בן 18 המתגורר בשדרות ומתלונן על המצב הבטחוני מאשר לגבר בן 50 המתגורר ברמת השרון ומתלונן על אותו מצב.

ארז רונן

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניה, אני בודק את הפרופיל שלך כדי לשקול את חריפות התגובה... :lol:

לא ראוי לחייב אף אחד לרשום פרטים העלולים לזהות אותו בפרופיל, רוב האנשים מעדיפים שלא לערב את חייהם הראלים בחייהם ברשת ולא משום שיש להם מה להסתיר. ואלה שכן עושים את זה - תבוא עליהם ברכה. :lol:

פורסם
שניה, אני בודק את הפרופיל שלך כדי לשקול את חריפות התגובה... :lol:

לא ראוי לחייב אף אחד לרשום פרטים העלולים לזהות אותו בפרופיל, רוב האנשים מעדיפים שלא לערב את חייהם הראלים בחייהם ברשת ולא משום שיש להם מה להסתיר. ואלה שכן עושים את זה - תבוא עליהם ברכה. :lol:

אני מאמין ששקיפות בפרטים כגון גיל למשל, יגרמו למשתמש לחשוב שוב לפני שהוא מנדב עיצות מנסיונו האישי העשיר בנהיגה למשתמשים אחרים, כשלמעשה הוא רק בן 18.

ארז רונן

פורסם

אני מניח שספציפית לפורום הזה הקונספט נכון אבל - א. בהתיחס לרשת כולה - הסיבה שפירטתי למעלה עדיין תופסת. ב. אין דרך לאמת את הפרטים, כלומר, גם יהיה חיוב על הכנסת פרטים כאלה ברישום לפורום, משתמש בן 18 יוכל להציג את עצמו כבן 30 מבלי שלמישהו יש את היכולת לאמת את הפרטים.

פורסם
אני מניח שספציפית לפורום הזה הקונספט נכון אבל - א. בהתיחס לרשת כולה - הסיבה שפירטתי למעלה עדיין תופסת. ב. אין דרך לאמת את הפרטים, כלומר, גם יהיה חיוב על הכנסת פרטים כאלה ברישום לפורום, משתמש בן 18 יוכל להציג את עצמו כבן 30 מבלי שלמישהו יש את היכולת לאמת את הפרטים.

השקר צף על המים. איזה תדמית תהיה למשתמש שהציג עצמו כבן 30 ואחרי כמה ימים יספר בהתלהבות שהוא התגייס לגולני?

אני חושב שמהר מאוד אנשים יפנימו את היתרונות שבכתיבת האמת והשקרנים הכפייתיים יאלצו לשאת את הבושה.

ארז רונן

פורסם

לא כולם מנדבים מידע על גיוסם לגולני/חמאס, חלק מסתפקים בליעץ את מה שיש להם להגיד מבלי לחשוף פרטים. ובנוסף, הנסיון מראה שבאתרים/פורומים שחייבו כחלק מתהליך הרישום להוסיף פרטים כגון גיל ומקום מגורים התברר שיש קהילה גדולה של חברים רשומים שנולדו ב1929 (השנה הנמוכה ביותר באופצית הרישום) ועוד הרבה חברה שנולדו בשנות ה30. בנוסף רובם גרו במדינות ממש מוזרות כמו טנזניה, קונגו, הקוטב הצפוני...

במקרה של חיוב כזה ברישום, אנשים שמקפידים באדיקות לא לערב את חייהם האישיים ברשת (ויש הרבה כאלה) יעשו את אותו דבר גם כאן.

פורסם

אף אחד לא מבקש פרטים כמו מצב משפחתי, חשבון בנק וכדומה, אני חושב שאנשים שמסתירים פרטים כמו גיל (יותר) ועיר מגורים (פחות) מאבדים מאמינותם (לפחות כך אני מתייחס אליהם).

ארז רונן

פורסם

אני גם נוטה לבדוק את פרטיו של הכותב מולי, זה היה הרבה יותר נח אם כולם היו כותבים את גילם וכו'.

אך לא ניתן לחייב זאת משום שאנשים שלא היו כותבים זאת ישקרו עכשיו.

מה שניתן לעות שה לבקש מחברי הפורום בה"פ למלות פרטים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אף אחד לא מבקש פרטים כמו מצב משפחתי, חשבון בנק וכדומה, אני חושב שאנשים שמסתירים פרטים כמו גיל (יותר) ועיר מגורים (פחות) מאבדים מאמינותם (לפחות כך אני מתייחס אליהם).

ואותי הפרטים האלה כן מעניינים - אז מי יקבע מה כן :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין בעיה שאנשים לא ירשמו פרטים בפרופיל אבל בנוגע לפורום הנ"ל אני חושב שלרשום גיל זה משהו מאוד רלוונטי, חוץ מזה שגם אנשים בגיל יחסית גבוה לפעמים מדברים שטויות, זה לא מחייב גם שמישהו שרושם גיל רושם את גילו האמיתי.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חיזקתם את דברי ארז וגם את דברי. אני חושב שגם אם יחיבו רישום פרטים אלה זה עדיין לא יתן אינדיקציה לאמינות הפרטים. הדברים נכונים לאו דווקא רק לפורום הזה אלא בכל פורום המתעסק בתחום מסוים ישנם אנשים שמעונינים לדעת פרטים על הכותב מולם ע"מ להעריך את מקצועיותו בתחום בו הוא כותב. ומצד שני, האנונימיות ברשת שדורשים חלק מהמשתמשים הינה מוצדקת במובן מסוים וגם לא ניתן לשכנע אותם אחרת.

פורסם
אין בעיה שאנשים לא ירשמו פרטים בפרופיל אבל בנוגע לפורום הנ"ל אני חושב שלרשום גיל זה משהו מאוד רלוונטי, חוץ מזה שגם אנשים בגיל יחסית גבוה לפעמים מדברים שטויות, זה לא מחייב גם שמישהו שרושם גיל רושם את גילו האמיתי.

בן

הרבה יותר כיף ל"הכנס" במבוגר שכותב שטויות מאשר בצעיר חסר נסיון שעדיין לא גיבש את דעתו.

ארז רונן

פורסם
הרבה יותר כיף ל"הכנס" במבוגר שכותב שטויות מאשר בצעיר חסר נסיון שעדיין לא גיבש את דעתו.
:lol::lol::lol:

התופעה של מבוגרים שמדברים שטויות נפוצה פחות. אלא אם הם נולדו ב1929.:lol:

פורסם

לאו דווקא להכנס בו, כשאני כותב בפורום אין לי שום עניין לקטול מישהו ולא משנה מה גילו, יש לי כן בעיה עם בן אדם מבוגר שמשחק על עניין הגיל וקובע את דעותיו כעובדות, אותה בעיה שלי היא עם בן אדם צעיר שעושה זאת

אני חושב כמו שאמרתי, שלמען הסדר הטוב צריך לרשום את גילך,גם אני עושה כך, אבל זה לא מחייב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לאו דווקא להכנס בו, כשאני כותב בפורום אין לי שום עניין לקטול מישהו ולא משנה מה גילו, יש לי כן בעיה עם בן אדם מבוגר שמשחק על עניין הגיל וקובע את דעותיו כעובדות, אותה בעיה שלי היא עם בן אדם צעיר שעושה זאת

אני חושב כמו שאמרתי, שלמען הסדר הטוב צריך לרשום את גילך,גם אני עושה כך, אבל זה לא מחייב

בן

אני מניח שאף אחד לא מחרחר מלחמה אבל לא צריך להתעלם מהעובדות. תראה כמה מהנושאים בפורום הנוכחי הסתיימו בנעילה, במיוחד נושאים הקשורים בהומואים בדתיים ובערבים.

ארז רונן

• תוכן חדש...