Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז, האמת שאני אישית לא מסכים איתך בעניין הזה.

זה שיעמוד מולי אדם שמתמחה בתחום מסויים לא אומר שאני לא יכול להביא את דעתי ו/או לאחוז בעמדה.

לכל אדם שמורה הזכות הלגיטימית להביע את דעתו ולקחת צד בנושאים בהם הוא מתעניין גם אם ניסיוני הוא מעט או גם אם הידע שלו הוא לוקה בחסר.

בנוסף, מכיוון שכבר נוכחתי לדעת מנסיוני שגם אנשים מומחים בתחום מסויים אפשר ללמד/לחדש וכו'- מנסיון.

אין פה בכלל מקום של "לצאת חומוס", שוב גם נושא זה אינו קשור לגילו של האדם איתו אתה מתווכח.

העובדה היא הדיון הנ"ל, גילי כמחצית מגילך ועדיין אנחנו מנהלים דיון.

ישנם תחומים בהם אני, עם גילי הצעיר יכול ללמד אותך דברים שתרם ידעת ואני כמובן שכחתי אותם מזמן, וההיפך - גיל הוא לא פרמטר לכל דבר וכלל בחיים.

ובטח לא מדד לבניית תאוריות שלמות לגבי אמינותו,השקפתו,דעתו או כל דבר אחר.

את הפורום זה ממש לא מעניין באם אני בן 25 או 35 או 45.

זה לא מה שאמור להשפיע על תגובתך בהתאם אליי-כי אם היה נכון הדבר סימן שאתה מונע מקבעון/סטיגמה או כל מילה אחרת שתרצה, כי כמו שכבר צויין כל אחד גם יכול לשנות את השנתון לידה שלו בפרופיל משתמש והוא ירשום לדוגמא שהוא בן 35, אז מה? אם הוא כתב תגובה מטופשת להחריד נתייחס אליה אחרת?- ממש לא.

under construction..

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ארז, האמת שאני אישית לא מסכים איתך בעניין הזה.

זה שיעמוד מולי אדם שמתמחה בתחום מסויים לא אומר שאני לא יכול להביא את דעתי ו/או לאחוז בעמדה.

לכל אדם שמורה הזכות הלגיטימית להביע את דעתו ולקחת צד בנושאים בהם הוא מתעניין גם אם ניסיוני הוא מעט או גם אם הידע שלו הוא לוקה בחסר.

בנוסף, מכיוון שכבר נוכחתי לדעת מנסיוני שגם אנשים מומחים בתחום מסויים אפשר ללמד/לחדש וכו'- מנסיון.

אין פה בכלל מקום של "לצאת חומוס", שוב גם נושא זה אינו קשור לגילו של האדם איתו אתה מתווכח.

העובדה היא הדיון הנ"ל, גילי כמחצית מגילך ועדיין אנחנו מנהלים דיון.

ישנם תחומים בהם אני, עם גילי הצעיר יכול ללמד אותך דברים שתרם ידעת ואני כמובן שכחתי אותם מזמן, וההיפך - גיל הוא לא פרמטר לכל דבר וכלל בחיים.

ובטח לא מדד לבניית תאוריות שלמות לגבי אמינותו,השקפתו,דעתו או כל דבר אחר.

את הפורום זה ממש לא מעניין באם אני בן 25 או 35 או 45.

זה לא מה שאמור להשפיע על תגובתך בהתאם אליי-כי אם היה נכון הדבר סימן שאתה מונע מקבעון/סטיגמה או כל מילה אחרת שתרצה, כי כמו שכבר צויין כל אחד גם יכול לשנות את השנתון לידה שלו בפרופיל משתמש והוא ירשום לדוגמא שהוא בן 35, אז מה? אם הוא כתב תגובה מטופשת להחריד נתייחס אליה אחרת?- ממש לא.

ניר ידידי,

האם ישנה אפשרות, אפילו קלושה, שאנחנו עדיין מנהלים את הדיון מבלי לעלות לטונים גבוהים, מפאת העובדה שלא הסתרת את גילך?

הרי ברור שמטרת הפורום זה להביע דיעה ולנהל דיון, אבל תסכים איתי שאם יש נושא שאתה בקי בו באופן כללי בלבד, לא היית עולה על בריקדות ויורד לפסים אישיים אם היית יודע שמולך מתייצב מומחה לנושא, שמציף אותך בעובדות. אני מניח שלאחר שהיית משמיע את דעתך ושומע את דעת המומחה היית מקבל/מקבל חלקית את דעתו ו/או ממשיך בוויכוח בפרופיל קצת יותר נמוך.

אני מסכים איתך שכעיקרון גיל הוא לא פרמטר שאפשר לקבוע איתו סטיגמה על אדם אחר, גם ציינתי כך אין סוף פעמים, לו רק היית/ם קוראים בתשומת לב את הודעותי, כמו שאני נוהג בהודעותכם. אני חושב שהפורום כפורום ולא כפרט, כן מתעניין בגיל הכותבים בו. אני מניח שלא תתחיל לכתוב בפורום אודיו לילדים בגילאי 10-13 אף שיתכן שיהיו ביניהם "מביני עיניין" שלמדו מהאחים שלהם הכל.

לסיום, כל אחד יכול לכתוב איזה גיל שהוא בוחר. להתחזות זה נחמד בהתחלה אבל בהמשך זה הופך להיות משא כבד על כתפי המתחזה.

ארז רונן

• תוכן חדש...