Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים ב C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך סיטרואן באיזור קריות חיפה?

כל כמה זמן עושים טיפול ב C5? שלושים אלף קמ או שנה או שנתיים? איך זה עובד?

הבנתי שהטיפולים יקרים -כדאי להשתמש בתחליפיים? האם זה מוזיל משמעותית את המחיר הסופי?

פורסם

לא היתיממליץ לך על חלקים חלופיים ל C% בסוף תגיע למקוריים, כל מוסכי החאפר שאומרים "אנו יודעים לטפל ואין בעיה " הרכב שלך יסע כמו האימרה וכשיעצר לא יבינו מה קרה.

ההפרש בין חלק מקורי ולא מקורי זניח בטיפול הרגיל.

שמן איכותי עולה כ200 ש"ח ושמן מקורי 260

פילטר שמן חלופי 30 ומקורי 55

פילטר אויר חלופי 40 ומקורי 70-80

בפלגים ההפרש דומה ותחסוך לך התעסקות לך למוסך סיטרואן.

הומלץ לי כאן על מוסף יש באיזור תעשיה בצומת לב המפרץ, אני התרגלתי למוסך צמרת בלית ברירה.

יש גם בעל מקצוע מנוסה לסיטרואנים למינייהם מוסך תאמר רמת ישי את השאר איני מכיר .

בהצלחה

נ.ב במוסכים הראשונים העלויות הרבה יותר יקרות ממוסך תאמר ברמת ישי.

פורסם

את מוסך גזית הכרתי לפני המון שנים בעל המוסך דאז היה אהרון איש נחמד ומקצועי , לאחרונה אני מגיע למחסן שלהם לבדוק מחירים מול חלקים שיש בצמרת המחירים פחות או יותר זהים, לגבי ביצוע עבודה לא נכנסתי לשם עם הרכב פשוט לא נראה לי המקום צפוף מידי לטעמי ולא ..... פשוט לא נראה לי.

יש כאן מישהו שממליץ בחום על מוסך יש אולי כדאי לנסות.

פורסם

כבעל C5 יחסית טרי 3 חודשים, שסבל קשות מהרכב ,עלי לציין שלמרות שהגעתי חדש למוסך צמרת טיפלו בי בנאמנות והיו חביבים מעל למה שציפיתי ממקום גדול ובעל המון עובדים.

הטיפול היה מיקצועי .

למרות שלא אני שילמתי חלק מהתיקונים נתנו יחס מעולה.

2 בוחנים חביבים וידידותיים מאד.

לא ניסיתי את מוסך יש אבל הומלץ לי גם עליו.

איני פוסל מוסך לפני שהתנסתי איתו. תמיד יהיו כאלא שאומרים חיוב וכאלא שאומרים שלילה.

לדעתי שווה לנסות את מוסך צמרת למרות מה שכותבים , לא תמיד הזול הוא הטוב לצערי לרוב זה הפוך....

ערב שקט ובטוח לכולם.

פורסם

למרות ההמלצות על מוסך צמרת ויש.

קפצתי היום למוסך גזית ואין לי בינתיים מילים רעות - רק להפך.

הגעתי בשביל יישור קו אחרי קנייה - אחרי שהמנהל עבר איתי על ספר הטיפולים הוא הסביר לי באדיבות לא לבזבז את הכסף שלי כרגע שם כי אין על מה.

לחכות חודשיים ולהגיע אז.

פורסם
לא היתיממליץ לך על חלקים חלופיים ל C% בסוף תגיע למקוריים, כל מוסכי החאפר שאומרים "אנו יודעים לטפל ואין בעיה " הרכב שלך יסע כמו האימרה וכשיעצר לא יבינו מה קרה.

ההפרש בין חלק מקורי ולא מקורי זניח בטיפול הרגיל.

שמן איכותי עולה כ200 ש"ח ושמן מקורי 260

פילטר שמן חלופי 30 ומקורי 55

פילטר אויר חלופי 40 ומקורי 70-80

בפלגים ההפרש דומה ותחסוך לך התעסקות לך למוסך סיטרואן.

.

יאיר, אשמח לדעת מאיפה אתה משיג את המחירים האלה לחלפים המקוריים. עשיתי טיפול 90000 לאחרונה (לפני שבועיים) והמחירים קצת שונים:

פ. אוויר מקורי: 137

מסנן שמן: 98

שמן: 300

כל המחירים לפני מעמ.

באמת מאיפה המחירים? יש לי את החשבונית מול העיניים והמחירים מדוייקים על הקסקס.

• תוכן חדש...