Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב שלי לא מתניע עם כבלים אז הבעיה לא במצבר נכון זה פורד פוקס 03 הוא עושה רעשים כאלה טיק טיק טיק והאורות ממש חלשים אבל שאני מחבר כבלים האורות פתאום חזקים ואז הוא ממש מתאמץ להתניע ומת... יכול להיות שהמצבר שניסתי להתניע איתו חלש להתניע לי את הפורד? זה היה יונדאי גץ ?

פורסם

יכול להיות שלא חיכית מספיק זמן עם הכבלים כשהם מחוברים.

ברגע שהרכב יניע יש לבדוק טעינה בעזרת רב מודד, מה מוציא האלטרנטור.

אם הטעינה בין 13.5-14 וולט, אז אין בעיה באלטרנטור וכנראה שזה המצבר.

חבר את הכבלים וחכה לפחות חמש דקות בלי לגעת בכלום. כשהכל מכובה.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שרפי המליץ לך,דוד הינו חשמלאי מהשורה הראשונה,אמין ומקצועי,קפוץ אליו ואני בטוח שתהיה מרוצה.

אורן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לחשמל צבי באזור תעשיה מאחורי אבולעפיה יושבים שם שני מבוגרים ... אמינים ביותר אנשים שכיף לראות איך הם עושים את העבודה מכל הלב בדק לי את המצבר מערכת החמשל הכל סידר לי ולא לקח שקל מדהים שיש עוד אנשים כאלה

• תוכן חדש...