Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למסעדה בת"א עם ידיד שלי, החשבון יצא לנו בערך 260 ש"ח שהחלטנו לשלם חצי חצי באשראי.

היום אני פותחת את חיובי האשראי שלי ומגלה שהם חייבו אותי פעמיים - פעם אחת על 128 ש"ח ובפעם השניה על 129.

מה אפשר לעשות כדי לקבל את כספי חזרה?

אמנם 130 ש"ח זה לא הרבה אבל זה קטע של פרנציפ שהם מעיזים לעשות לי שיטת מצליח על האשראי.

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אפשר לחסוך את הטלפון למסעדה- טלפני לחברת האשראי שלך, הם כבר יצרו קשר עם המסעדה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני רואה שכתוב לי שמוקד האשראי לא פועל הרגע אז אני אתקשר אליהם ביום ראשון.

תודה!

פורסם

מה זה 130 שקל זה לא הרבה?? אתמול בקניה בסופר חייבו אותי 7 שקלים יותר על משהו שלא קניתי וחיכיתי 5 דקות בתור לקופה ראשית לקבל החזר. כל שקל ש"נגנב" ממך חובתו לחזור אליך.

איך אמר לי פעם חבר.. אל תחשוב כמה זמן לוקח לך להרוויח את הכסף.. תחשוב כמה זמן לוקח לחסוך אותו.

פורסם

לדעתי בטעות חייבו את הכרטיס שלך פעמיים ואת הכרטיס השני לא חייבו בכלל.

תבדקי עם בעל הכרטיס השני האם חוייב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש סיכוי שאת והידיד שלמתם בכרטיסי אשראי?

כי אם כן אולי האדם שגבה את התשלום חייב את הכרטיס שלך פעמיים במקום לחייב את הכרטיס השני.

במידה והאפשרות הזו נשללת, יש לפנות לחברת האשראי ולדווח, חברת האשראי פועלת מול המסעדה במקרה שלך ומבקשת מהם להציג את שוברי האשראי החתומים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כתבתי בהודעה הראשונה ששנינו שילמנו בארשאי חצי חצי...

אני אבדוק איתו אם חייבו אותו ואז אפנה לחברת האשראי :D

פורסם

ביטול עסקאות? סתם ככה חברת האשראי לא תבצע ביטול עסקה כי אתה דורש. אתה צריך להראות שחוייבת בניגוד לרצונך או שנעשתה טעות ואחרי זה חברת האשראי בודקת מול הגוף שחייב אותך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מומלץ קודם לפנות למסעדה לפני שפונים לחברת האשראי - ברוב המקרים המסעדה/נותן שירות יתקנו את הטעות בעצמם בלי צורך בזירוז מחברת האשראי.

לחברה שלי קרה מקרה דומה - היא תדלקה וחויבה פעמיים. מסתבר שהחיוב השני היה על העסקה הקודמת (=מי שתדלק לפניה) שלא הייתה סגורה. אמנם לקח שלושה ימים אבל היא קיבלה את כספה בחזרה. אגב - מומלץ לשים לב בתחנות דלק כי מסתבר שזה מקרה די שכיח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביטול עסקאות? סתם ככה חברת האשראי לא תבצע ביטול עסקה כי אתה דורש. אתה צריך להראות שחוייבת בניגוד לרצונך או שנעשתה טעות ואחרי זה חברת האשראי בודקת מול הגוף שחייב אותך.

למה אתה מגיב על דברים שאתה לא מבין בהם?

השבוע ביטלתי חד צדדית 3 עסקאות שחויבו בניגוד לרצוני ובלי שרכשתי את השירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואולי תמצאי ידידים שישלמו את כל הארוחה . :lol:

ובנימה רצינית - סתם אני מנסה -

הטעות בד"כ , חיוב כפול של כרטיס אשראי אחד, גם על חלקו של השני .

אנו מקבלים שני כרטיסים ללא אבחנה ברורה בין אחד לשני , אני תמיד מפריד בין הכרטיסים ( ותחשבו מה עושים עם 4 כרטיסים )

בודק שמות ומחייב .

אבל - בתנאי לחץ , וזה קורה , עושים טעויות , המסעדה מודעת לכך, מתנצלת ומתקנת את זה מיידית .:idea:

בדקי עם עם ידידך , נראה לי כי הוא לא חוייב , ואם זה כך דרשי פיצויי שווה ערך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זה בדיוק מה שתומר רשם לך, לא צריך להתנפח סתם.

לא הייתי צריך להוכיח להם שום דבר. (זה הפתיע גם אותי)

בכל מקרה, אם מדובר בעסק "ידידותי" בהחלט כדאי קודם לנסות לפתור את זה איתם.

במקרה שלי, היה מדובר בחברת הוט, שפתאום התעוררה והחליטה לחייב אותי למרות שאני כבר לא מנוי שלהם תקופה ארוכה.

ולאחר שבועיים שהם הבטיחו שיזכו אותי , ולא זיכו - במקום לחכות שעות במוקדים שלהם כדי שיצפצפו עליי, ניתקתי אותם.

כנ"ל לגבי עוד שני גופים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...