Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד יום הולדתי היום אבי החליט לקנות לי רמקולים ואני לא רציתי להגזים אז התקציב הוא 600 (מקווה שיספיק).

ככה שהבנתי מאשכולות שאם ברצוני רמקולים שיתנו באס טוב אלה הם JBL .

הרמקולים הולכים להיות על פאסט 2002 . בדלתות האחוריות של הרכב והגודל שם הוא 6.5 אשמח גם אם אוכל להתקין שם בדלתות שתי טויטרים כי יש לי שם מקום ריק לטויטר.

ואיני מתכוון להתקין באוטו מגבר או סאב.

ומה ההבדל בין זוג רמקוליים רגיל לקומפוננט . כדי שאני ידע מה כדי קומפוננט או רגיל?

תודה רבה מיכאל

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

מישהו ?

וגם אם אני יחליף את הכבל של הרמקול למשהו יותר עבה זה ישנה משהו באיכות?

VOLVO S60 2.4

פורסם

קודם כל עדיף סט קומפוננט כמובן. ובסט קומפוננט יש גם טויטר אז תבדוק אם הוא מתאים לגודל של המקום של הטויטר נמצא

פורסם

רק שאלה אחת- למה אתה רוצה להתקין רמקולים בדלתות האחוריות?!

אם כבר בדלתות הקידמיות ורק בקידמיות.

ההבדל בין קומפוננט לרמקולים קווקסאליים זה שבקומפוננט האלמנטים מופרדים זה מזה(כלומר מידוופרים וטוויטרים מופרדים) מה שיוצר "מידור" בין הצלילים הנמוכים לגבוהים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הבנתי מה זה קומפוננט מקריאה פה בפורום אחרי חיפוש מעמיק.

ובדלתות הקידמיות יש לי כבר רמקולים עם טויטר שבא עם הפאסט. ואיך אני יכול לדעת עם הטויטר יכנס ?

ועוד דעה קטנה שהייתה לי עם אני יקנה קומפוננט. אז אני יעביר את הרמקולים הקידמיים לאחור ואת החדשים ישים מקידמה לא.?

זה משהו שמצאתי איך אלה בתור רמקולים אם מישהו ממליץ JBL GTO607C

ואם יש משהו יותר טוב עד ל600 שקל אשמח לשמוע

VOLVO S60 2.4

פורסם

מורל פולס/טמפו, JBL GTO6507/650C אלה האפשרויות בתקציב שלך

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

כניראה שאני הולך על המורל. רק חבל שאיני יכול לשמוע את המערכת לפני הזמנה. כי אני מזמין את זה באינטרנט

האם החנות טוםקאר אמינה?

VOLVO S60 2.4

פורסם

מישהו ..? בקשר לחנות?

וגם מה ההבדל בין הפולס. לטמפו. סידרה 6 ?

ועוד משהו קטן מצטער שאני מנדנד מה יתן לי יותר באס מבין השתיים הפולס או ה jbl gto6507

תודה רבה לכולם מיכאל

VOLVO S60 2.4

פורסם

לא יצא לי לשמוע אותם, בקשר לתומקאר החנות מאוד אמינה מניסיון קניתי שם ואני מאוד מרוצה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אוקיי תודה רבה על המידע .

כניראה שאני ילך על המורל פולס יש עליו כמה וכמה המלצות ועד עכשיו לא שמעתי על הJBL

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...