Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה FR מאוטו דיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא כזאת,

ביום יום - איזה רכב נוח יותר על הכביש?

ישנה שמועה שהFR רכה יותר ונוחה יותר, מה שנותן לך לחיות איתה בשלום קצת יותר זמן.

רכב שמאוד התרשמתי ממנו לטובה - הלאון FR מהדור האחרון.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

"שמועה", אהבתי

בכל אופן הFR מעט יותר רכה ויותר קל לחיות איתה ביום יום אכן, המתלים בקופרה מרגישים יותר קשים, והחתך הנמוך לא מוסיפים יותר מדי לנוחות. מי מבין השתיים זה עניין של טעם מי שמחפש האץ' נחמדה ליום יום ולא ממש מעניין אותו יותר מדי המסביב מלבד להיות רכב מעט יותר חזק מהמשפחומטיות הממוצעות יעדיף את הFR, לא שהיא לא תשתית טובה לכוח נהפוכו היא תשתית מעולה(!).

מבחינת הקופרה היא בהחלט מרגישה יותר חזקה, הורדת הכוח שלה משמעותית יותר טובה. הרכב נוטה מעט פחות לתת היגוי ומרגיש הרבה יותר מוכן ל"תקיפה". בהחלט רכב כיפי שבמחיר שלו אין יחס עלות תועלת בהוט האץ' חצופה עם כוח שיכולה להגיע אליו.

בנוגע לFR לאון הרמן, אין ספק שהרכב מגניב לחלוטין, בעיקר עם הוא מהשנים 04-05 שמגיעות עם ג'אנט 225.45.17 טמבונים יפיפים ומראות בצבע כסף. כרכב הנעה קדמית ספורטיבי שאפשר בהחלט לחיות איתו ביום יום \ משפחה אין הרבה מתחרות (במחיר), היחידה שדומה לה היא הסיויק טייפ אר שלדעתי לא נופלת ממנה בדבר. תקרא לי משוחד :lol:

לא נגרור את הדיון יותר ורק נגיד שכל הנאמר לעי"ל יוצא מנק' הנחה שהרכבים סטנדרטיים. זה לא מעניין השוואה בין FR לקופרה שעברו מקצי חמוצים כי לא כאן הנק'.

אבי.

פורסם
אני גם חושב שזה לא סימפטי להכריז את שם הבעלים , אבל בכל מקרה מזל טוב ותתחדש .

בלי חדירה מוגזמת לפרטיות של אנשים , איביזה צהובה בצורה שלך (לא בטוח שמדובר על FR ובטח שלא בטוח שמדובר בזו שקנית) נראתה לעתים נדירות בכוכב יאיר וננהגה ע"י בחורה צעירה .

מעבר לזה אין טעם לברר , אני בטוח שהמוכר של המכונית לא ציפה שאוטו דיל ימסרו את שמו והוא יהפוך לדיון בפורום , וזה גם לא משנה מי היה הבעלים כל מה שמשנה זה מצב המכונית .

שוב תתחדש!

קודם כל באוטו-דיל לא נתנו לי את פרטי המוכר, כל הפרטים האלה כתובים ברשיון הרכב, שזה שם הבעלים וכתובת שלו.

אני לא רואה פה שום חדירה לפרטיות, שם של בן אדם אפשר למצוא גם בדפי זהב, אין כאן שום חדירה לפרטיות

פורסם

טוב אני רואה שיש הרבה תקיפות נגד החברה "אוטו דיל", אז תנו לי לתקן את היודעי דבר בנושא קודם כל אוטו דיל מחוייבת!!! לתת פרטים אודות הרכב כנ"ל השקיפות, של הרכב. איפה הוא טופל, הסטוריית טיפלים וכ'ו. לגבי שם הבעלים במקרים נדירים נותנים, את השם אם הלקוח כול כך מעוניין אצל מי היה הרכב לפני שהוא נמכר, למרות שרשום כמו שנאמר ברשיון הרכב. אז שוב אין שום חדירה לפרטיות וכמו שאנמר היום בקלות אפשר לדעת מי, היה הבעלים הקודם של הרכב.

נ.ב יש לי תמונות של הרכב אם בעל הרכב מסכים אני אעלה את התמונות.

יניב

פורסם
סוף סוף לאחר זמן רב שחיכיתי קפצה איביזה בצבע שחיפשתי ובמצב טוב!!!

FR 2007 יד ראשונה 22,000 ק"מ, צבע צהוב 3 דלתות.

לקחתי אותה לבדיקה והכל היה פיקס.

אוטו עלה ב נובמבר 2006 על הכביש, וטיפול אחרון בוצע לפני חודש ב נובמבר 2008 ב- 20,000 ק"מ.

הוצאתי אותו ב 9K מתחת למחירון.

הבעלים הקודם הוא בשם דרור כץ מכוכב יאיר, מישהו מכיר כזה?

מה שכן הוא שעוד מעט, בראשון לינואר, המחירון ירד, אבל עד שמצאתי אקזמפלר טוב בצבע שרציתי...היה חבל אם מישהו אחר היה קונה אותה, לא?

מזל טוב!!!

תתחדש..שמח ששמעתי לעצתי ולא התפשרת על החלום :-D

מצטרף לשאר: מחכים לתמונות!

עשית כבר ביטוח?

נ.ב: גם אני העדפתי את ה-FR בגלל שהיא יותר "רכה" מהקופרה. כי שנוסע לרוב בעיר עם לא מעט כבישים משובשים/בעבודות (חיפה), מצאתי את הפרמטר הזה חשוב במיוחד (וגם כל מיני סיפורים שקראתי על התפגרות גירים בקופרות החדשות. על התפגרות גירים ב-FR קראתי פחות).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
קודם כל באוטו-דיל לא נתנו לי את פרטי המוכר, כל הפרטים האלה כתובים ברשיון הרכב, שזה שם הבעלים וכתובת שלו.

אני לא רואה פה שום חדירה לפרטיות, שם של בן אדם אפשר למצוא גם בדפי זהב, אין כאן שום חדירה לפרטיות

שם מלא של בנאדם + כתובת + הרכב שעליו הוא נהג + בפורום באינטרנט = חדירה לפרטיות.

שוב, כפי שאמרתי, גם אם זה חוקי זה עדיין לא הופך את זה לבסדר.

בכל מקרה מצידי, בין אם תסכים איתי או לא, הדיון הזה נגמר.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

תתחדש! מקווה שמצאת אקזמפלר שמור בנוסף להיותו צהוב. תשמור עליו (ולהיפך) ותהנה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי ההדל בין קופרה לFR:

אם לא מתכוונים לשפר את הרכב מעבר לצ'יפ, פילטר וכו' אז באמת הבחירה היא בין רכב נוח יותר בעיר וזול יותר כמו הFR לבין רכב קשיח יותר ומוחצן יותר כמו הקופרה.

אם מעוניינם לשפר יותר מצ'יפ, ההבדל הוא קטן יותר כי אינטר יוחלף בשתי המכוניות לאינטר בגודל נורמאלי, בולמים +קפיצים יוחלפו גם הם. שאר ההבדלים הם בעיקר קוסמטים.

בקשר לגירים- אני לא פותח פה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקשר לגירים- אני לא פותח פה...

עידן

רציתי להוסיף את זה בהודעה הקודמת, אך נשמט לי.

צודק, יש להוסיף: טפו טפו :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דבר ראשון תתחדש! אני יודע מה זה למצוא אוטו חלומות ולחכות.. אז עזוב את המחיר ותהנה. אני חיפשתי קופרה אותו דבר, רק שאצלי ניסיתי להמנע מצהובות.

מבחינה חוקית.. אין פה בעיה שכן כפי שנאמר אותו הדבר נמצא בדפי זהב וב144 אך העניין שפשוט אין בכך טעם.

כשאני באתי לבחון קופרה באוטודיל ביקשתי את הטלפון של האיש לשאול אותו על האוטו. נראה לי לגיטימי ביותר אך לא בפורום כזה, בכל אופן לא ברור מה אתה מצפה שיגידו לך פה על הבחור..

לאחר בדיקות חוזרות ונשנות מצאתי שהקופרה עדיפה (אני כבר לא כ"כ אובייקטיבי :) ) בכל מקרה אין ספק שלנסיעה בעיר הFR בנקל תמצא יותר סימפטית, בטח למי שאין עמוד שידרה מברזל, אבל כמובן שהכל נשכח כשאתה לוחץ על הדוושה ברגע המתאים בכביש המתאים.

כמו שכבר נאמר פה במס' נושאים שנפתחו.. ההבדלים לא קריטיים פרט לתפרים האדומים והגאנטים אם אתה שואל אותי, אם תרצה לשפר גם ככה תצטרך להחליף את אותם הדברים (האינטרקולר פצפון).

תהנה!! וסע בזהירות

אברה קדברה

פורסם
שם מלא של בנאדם + כתובת + הרכב שעליו הוא נהג + בפורום באינטרנט = חדירה לפרטיות.

שוב, כפי שאמרתי, גם אם זה חוקי זה עדיין לא הופך את זה לבסדר.

בכל מקרה מצידי, בין אם תסכים איתי או לא, הדיון הזה נגמר.

מחזק.

אני לא הייתי רוצה שכל זאטוט יפיץ פרטים מלאים שלי אחרי שהוא קנה ממני רכב.

אפשר לעשות את זה בצורה אלגנטית יותר כמו "מי מכיר את האוטו שישב באוטו דיל"...?

מי שמכיר אותו יידע במילא, ויוכל לענות לך בפרטי, ומי שלא - לא ייחשף למידע לא רלוונטי שיש בו מן הפגיעה בפרטיות.

אצלנו ברודסטרים הרבה פעמים אנשים שואלים על רכב זה או אחר, משום ששוק הרכבים הנ"ל מצומצם יחסית, ו"כולם מכירים את כולם".

תשובות לשלאלות מסוג זה מתקבלות תמיד אך ורק בפרטי, וגם בעצם שאילת השאלה יש סייגים של חשיפת מידע על בעל הרכב,

הנוכחי (אם הרכב בתהליכי מכירה) או הקודם (אם הרכב כבר נמכר).

"דרך ארץ קדמה לתורה".

תתחדש על הרכב, בכל אופן, ותסע בזהירות, הכבישים חלקלקים בתקופה זו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נו תמיד חייב להיות משבית השמחות התורן , "דוד שלי היה מביא לך רכב כזה בחצי מחיר " וכדומה.

לפותח השרשור תתחדש ותהנה.רכב מגניב ויפה

אריק אם לא היית מתנפח כמו בלון וזורק שטויות לאויר אז גם לא היית מגיב בצורה חסרת עניין שכאזת,

לא אמרתי שאני יביא במחיר יותר זול, וגם לא אמרתי שהמחיר יקר, וגם לא אמרתי שזה לא כדאי.

מה שכן אמרתי שזה המחיר שוק של הרכב ולא מחיר מציאה ,ועל זה אני לא חושב שיש באמת חילוקי דעות.

• תוכן חדש...