Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן תכנס לHQSHARE כל החברה שם עובדים איתה ומומלצת בהרבה שרשורים

ניתן לשחק עם ההגדרות כדי לא לאבד מהאיכות (מגדיל את גודל הקובץ)

אלי

פורסם
להגדיל? אני לא יודע לגבי ההגדרה הזאת אבל סתם ניסיתי אותה על קובץ פלאק של מוצרט בגודל 13K וזה עשה אותו 34K בWAV זה טבעי?

נו זה בדיוק הענין כשאתה ממיר מflac לwav זה כאילו אתה פותח קובץ rar/zip

אלי

פורסם

הבנתי,תודה .

עוד דבר אם ברצוני לצרוב את הפורמטים האילה אז לצרוב כ DATA? או להכין דיסק כמו דיסק רגיל של 13 16 רצועות לא יותר?

ג'ובני

פורסם

אם ה-HU יודע לקרוא wav אז אתה צורב אותם רגיל כ-WAV ואם לא אתה צריך תוכנת צריבה כמו NERO ,ROXIO וכו' שתצרוב לך את השירים כדיסק רגיל

אלי

פורסם

אולי באמת מישהו יקח על עצמו יוזמה ויכתוב מדריך בנוגע לאיך צורבים , איזה פורמטים מה ממירים וכו ?

נראה לי שזה יעזור להרבה אנשים .

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אגב אם כבר הת'רד עוסק במוסיקת איכות,אז אם החבר'ה בעלי אוצרות חבויים שיש להם נעימות כמו רוברט מיילס,או הנעימה היפיפיה הזאת שיש עכשיו בפירסומת של אורנג' עם דובי הקוטב.

ועוד עם מישהו זוכר היתה פעם פרסומת של מזולה(המרגרינה) אם מישהו זוכר היתה שם נעימה מאד מרגיעה ויפה.

אני יודע שזה לא ת'רד בקשות פשוט זה נראה לי המקום הכי מתאים לחפש מוסיקה כזאת,ועוד בפורמט לוזלס

ג'ובני

פורסם

FOCAL n.5 'The Spirit Of Sound'

למישהו יש את הדיסק הזה?באיכות נורמלית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רכשתי אתמול פרימיום ל3 ימים . היום אני כבר לא יכול להוריד זה מודיע לי שהגלת הגיגהביט עברה

מה אני אמור לעשות עכשיו? אני אפילו לא יכול לחזור למסך שהוא נותן לי לבחור משתמש חינם או משתמש פרימיום

תודה לעוזרים

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

תמחק את הקוקיס מהדפדפן שלך, אז תוכל לראות את דף הבחירה מחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים קדימה, 2009 חדש

The Soul Of John Black - Black John (2009)

1234803907_pic_id82931.jpg

Label: Eclecto Groove Records/Delta Groove Music

Genre, Style: Soul

Release Date: 17 Feb 2009

Format: MP3, VBR kbps

Size: 72 mb

Tracklist:

01. Black John 04:09

02. Betty Jean 04:07

03. Ever Changin' Emotions 04:19

04. Last Forever 03:46

05. Bottom Chick 04:34

06. I Knew A Lady 05:33

07. White Dress 03:52

08. Never Givin' Up 04:38

09. Better Babe 04:43

10. Push Into The Night 03:58

11. Holiday Inn 05:00

12. Thinking About You 02:28

http://rapidshare.com/files/197694134/The_Soul_Of_John_Black-Black_John-2009-C4.rar

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש תוכנה שמיועדת להורדות מראפידשר, ברגע שהיא מותקנת ממלאים אותה בקישורים של ראפידשר והיא מורידה כל פעם קובץ אחד. בין קובץ לקובץ היא ממתינה רבע שעה.

אפשר לטעון אותה בממש הרבה קישורים, להשאיר את המחשב דולק, לקום בבוקר ולהיות בעלי הקבצים הנחשקים ובחינם.

שם התוכנה הוא: Universal share downloader

מי שירצה שאני אשלח לו אותה למייל שישלח לי בה"פ את המייל שלו.

היא קלאסית לשרשור הנ"ל

וכמובן תודה לכל משתתפי הת'רד ששיתפו בדיסקים שלהם. אני אחכה לבוקר להתחיל בשמיעה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...