Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע גיליתי במיכל המים שלי שמן,הלכתי למוסך TOPגיר בבאר שבע בעל המוסך אמר לי שצריך להרכיב קולר חיצוני לגיר.

התקין לי אותו ביום ראשון (עלה 1500 שקל) אך עדיין נשאר שמן בתוך המים,באתי אליו ביום שני הוא עשה לי שטיפה ומילא מחדש מים ירוקים אחרי נסיעה של יום גיליתי שעוד הפעם מופיעה שמן בתוך המים.דיברתי איתו ביום חמישי אמר לי תבוא יום ראשון נשטוף מחדש את המערכת.

אתמול נסעתי מעט באוטו ואחרי זה בדקתי את מיכל העיבוי של המים וגיליתי שבמקום המים הכל שמן!

לפי דעתי הקולר שהוא התקין לי היה סתם,כעקרון הוא אמור לתקן את הבעיה או להחזיר את הכסף?

מה אתם מציעים לעשות?

תודה מראש.

פורסם

קרא את חוקי הפורום - זה חשוב!!

אם היית קורא את חוקי הפורום היית יודע שאתה צריך לציין את סוג הרכב ופרטים רלוונטיים כגון סוג הגיר.

בהנחה שהרכב אוטומטי, אני מניח שמקור הבעיה היה בחליל שמן הגיר הצמוד לרדיאטור המים. כאשר נפרץ חליל שמן הגיר והשמן עובר למים ישנם 2 אפשריות:

אפשרות א: פתרון הבעיה - החלפת רדיאטור.

אפשרות ב: עבודה ערבית - הוספת קולר שמן חיצוני וביטול החליל.

בהנחה שבעל המוסך לא ערבי ברמה ניגרית אני מניח שהוא ביטל את חליל הגיר וסגר את פתחי צינורות השמן בפקקים.

בהסתמך על ההנחה הזאת, עדיין הגיוני ששאריות שמן מחליל הגיר יגיעו למים. הכל שמן? נשמע מוזר.

ומבלי להסתמך על ההנחה הזאת, ברור שאם חליל הגיר לא נותק ימשיך השמן להגיע למים.

פורסם

אם היית קורא את חוקי הפורום היית יודע שאתה צריך לציין את סוג הרכב ופרטים רלוונטיים כגון סוג הגיר.

בהנחה שהרכב אוטומטי, אני מניח שמקור הבעיה היה בחליל שמן הגיר הצמוד לרדיאטור המים. כאשר נפרץ חליל שמן הגיר והשמן עובר למים ישנם 2 אפשריות:

אפשרות א: פתרון הבעיה - החלפת רדיאטור.

בהנחה שבעל המוסך לא ערבי ברמה ניגרית אני מניח שהוא ביטל את חליל הגיר וסגר את פתחי צינורות השמן בפקקים.

בהסתמך על ההנחה הזאת, עדיין הגיוני ששאריות שמן מחליל הגיר יגיעו למים. הכל שמן? נשמע מוזר.

ומבלי להסתמך על ההנחה הזאת, ברור שאם חליל הגיר לא נותק ימשיך השמן להגיע למים.

סליחה שלא ציינתי.

האוטו הוא אודה שנת 2000 מנוע 1.8 אוט'.

אכן הוא ביטל את הזה שעובד על המים והרכיב קולר חיצוני שעובד על אוויר.

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא שכיח פריצה של מקרן שמן תיבת ההילוכים באודי הזאת

(מקרן התיבה הוא חלק מהראדיאטור עצמו )ולכן גם לאור זה שעדיין

אתה רואה כמויות של שמן במיכל העיבוי ,נראה לי שהמוסך טעה והבעיה שלך

הינה ממקרן שמן המנוע שממוקם בבסיס מסנן השמן של המנוע.

תבדוק אם חסר לך שמן מנוע ותעדכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בהנחה שבעל המוסך לא ערבי ברמה ניגרית .

איזה כיף לקרוא "קרא את חוקי הפורום" ושני משפטים אחרי הערות גזעניות-מעפנות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תתפלא אבל דווקא בקונצרן VW זה הפוך, התקנת קולר גיר חיצוני זה הפתרון המקצועי, והחלפת הקולר המקורי זה הפתרון הערבי (אבל ערבי ממוצע גרמני - אירופאי :))

ואני מסכים - עבודה ערבית זה כבר מטבע לשון ומזמן לא מדבר על מגזר מסויים, אפילו עשו מזה סדרה :),

פורסם
זה לא שכיח פריצה של מקרן שמן תיבת ההילוכים באודי הזאת

(מקרן התיבה הוא חלק מהראדיאטור עצמו )ולכן גם לאור זה שעדיין

אתה רואה כמויות של שמן במיכל העיבוי ,נראה לי שהמוסך טעה והבעיה שלך

הינה ממקרן שמן המנוע שממוקם בבסיס מסנן השמן של המנוע.

תבדוק אם חסר לך שמן מנוע ותעדכן .

אכן היה חסר שמן(וכמו שרשמתי כבר השמן פשוט עבר למים,במקום מים אני פשוט רואה שמן במיכל המים)

בעל המוסך קנה קולר לשמן מנוע ומחר הוא אמור להתקין לי אותו.כעקרון זה הדבר שאמורים לעשות,אני צודק רון?

פורסם

אתה צודק, אחרי שהוא מרכיב לך תמלא ליטר נפט לתוך מערכת הקירור ותתן למנוע לעבוד רבע שעה, וזה תנקזו את זה, ותזרימו מים דרך הצינורות כדי לשטוף את המנוע

• תוכן חדש...