Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי הבנתי אבל יש לו בעיה לזהות את הצבע של אוטו שלי בגלל שהוא חשוך מדי,

וידע שאוטו שלי בצבע שחור, יש מצב שהוא טועה?

אכן זהו פורום משטרה,ותודה על זיהוי צבע הרכב באמת הבנאדם הנחמד שבא והתלונן עליך שכח לציין שרכבך בצבע שחור.

צפה פגיעה

בהערכה,משטרת ישראל (אגף התנועה).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
עוד מישהו רוצה לתרום שפה כלשהי? :lol:

Горбатого могила исправит

(את הגיבן יסדר הקבר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוא ציין שהוא מאלה שמאמינים בבורא עולם.

כרגע פני הדברים הם שבקרוב הוא גם יפגוש אותו first person (תרמתי שפה נוספת).

השרשור הזה הוא כמו הסרט "הצעקה" או "הצלצול" - אתה יודע שזה לא אמיתי אבל אתה מת מפחד בכ"ז

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אכן זהו פורום משטרה,ותודה על זיהוי צבע הרכב באמת הבנאדם הנחמד שבא והתלונן עליך שכח לציין שרכבך בצבע שחור.

צפה פגיעה

בהערכה,משטרת ישראל (אגף התנועה).

הוא רציני ? :shock:, מישהו אמר חבורה של מצואיסטים :oops::lol:.

הקטע הכי מצחיק שאם הוא רציני, יש לו הודאה של הבחור שנכנס כנגד כיוון התנועה !.

אגב אני חושב שהזוי זה מילה יפה לתרד' כזה !

בברכה אסף.

פורסם
קודם כל טעית ממה שכתבת עליי.

אני לא נהגתי בא.צ. הישן ראשל"צ שאין בו כניסה חחחחחחח בואנה אתה גדול ! איזה מצחיק אתה .

אז אל תמציא את הסיפור שלך שיהיה ברור?

ומעניין קראת מהודעה הראשונה שלי עד עכשיו, פשש כל הכבוד לך בחוריקו .

בא לך לתפוס אותי? אז תחפש אותי בראשון לציון :lol:

אז תשמעו, יש לכם טעות שלא הבנתם אותי נכון,

אני רציתי לפנות שאין בו כניסה, אז מה יש לכם לעשות נגדי?! בסדר מצדי טעות ואתם מה?! גם עשיתם ! אין לכם מה להאשים אותי .

אתם פוחדים לרשום פה בגלל שזה פורום משטרה 8)... אני רק ביקשתי עזרה אם הוא הולך לבצע את המספר לוחית או מה?! מה יש לעשות בנדון הזה? הוא לא נראה לי שוטר מתנדב, סתם בא ומנסה לדפוק אותי בכוח .

יש לי חבר קצת לא שפוי שהיה לו קטע לכתוב טוקבקים של ילד מפגר רק כדי להדליק את כולם

אני שולח לו לינק לשירשור הזה

שילמד

(יניב?!)

פורסם

השרשור הזה, ממש Epic :-)

לבחור, יש סיבה שאין שם פנייה, כך בנוי הרחוב! שים לב, עם או בלי שלט, להיכנס לרוחב חד-סיטרי בכיוון הנגדי זה חד וחלק - אין כניסה!

מה שאתה ניסת לעשות, זה, איך לומר את זה.. זה כמו להכניס חלב לבקבוק קולה חצי מלא, לא טוב!!!!! הבנת?

לגבי Darwin, איך אדם שיודע מי הוא יכול להגיד דבר שכזה!

פורסם

אני פשוט בהלם מהתגובה של פותח הט'רד.

אם חשבתי בהתחלה שהוא מתחרט על הטעות שהוא עשה, טעיתי ובגדול.

בהמשך הט'רד הוא לא מביע כל חרטה על המעשה אלא להפך הוא אפילו טוען שזו טעות לגיטימית.

אני מתפלל שאני לא אתקל יום אחד בנהג כמוהו, אחרת זה יסתיים באסון.

ועל זה נאמר: הרצחת וגם ירשת??

לא רק שנכנסת באין כניסה אלא גם כיבית אורות (תוך כדי עבירה על עוד חוק) כדי להתחמק מהעונש, ואתה עוד בא בטענות כלפי מי שרשם לך את המספר רישוי.

פשוט מ-ד-ה-י-ם.

ד"א הוא גם עובר באדומים כאילו אדום זה רק המלצה.

אני מאחל לך שכשתעשה את התאונה (זה רק עניין של זמן) לא תוכל לחזור לנהוג.

• תוכן חדש...