Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ציין שהוא מאלה שמאמינים בבורא עולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן חברים,

אני קצת עצבני, כי בא לי לעשות קיצור דרך בצומת שאסור לפנות לימינה, אז באתי משם, ראיתי האוטו שמגיע,

אז אני ניסיתי לעקוף אותו כי זה היה חד סטרי ממש דק, אז ניסיתי להחנות בצד, אבל החניה כ"כ קטנה עליי,

אז סבבה ראיתי איש זקן ישב, אז פתח את הדלת ועמד ליד תא מטען ורושם על מספר של אוטו שלי, מה אני WTF?!

אז כיביתי את האורות שלא יראה את המספר שלי, ונסעתי אחורה והתסתרתי ממנו, למזלי ברחתי,

אני לא יודע אם הוא רשם את המספר כבר, מה הוא יעשה לי בכלל? הוא ידווח למשטרה או משהו ?

לא יודע מה אתכם אבל לדעתי צריך לפתר את כל המורים שהיו לדניאל עד היום, לקחת לו את הרישיון ובאופן כללי לבודד אותו מהחברה על מנת שלא יעשה נזקים נוספים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
לפתר את כל המורים שהיו לדניאל עד היום.

גם לשלך לא הייתי נותן מדליה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גלעד,רק בכדי להעמיד דברים על דיוקם.

הפסוק האמיתי הוא:

"צדיק באמונתו יחיה" (חבקוק ב, ד)

ולא כפי שהשתבש עם השנים.

(התגובה הנ"ל לא נכתבה למטרת ויכוח/דיון.אציין שאני מכבד את כל חברי

ומשתמשי הפורום.ללא קשר לאמונתם.והאתר אינו המקום לדיונים מעין אלו.)

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
גלעד,רק בכדי להעמיד דברים על דיוקם.

הפסוק האמיתי הוא:

"צדיק באמונתו יחיה" (חבקוק ב, ד)

ולא כפי שהשתבש עם השנים.

(התגובה הנ"ל לא נכתבה למטרת ויכוח/דיון.אציין שאני מכבד את כל חברי

ומשתמשי הפורום.ללא קשר לאמונתם.והאתר אינו המקום לדיונים מעין אלו.)

תודה החכמתי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
דניאל אסולין, נהג חדש, נוסע ב-א.ת. הישן ראשל"צ על רח' יעקב פרימן ובא לו לקצר את הדרך לכיוון מתחם הסוהו/ספארק. הוא פונה ימינה לרח' משה בקר בצמוד ל"קומפיוטסט" ומתעלם מתמרורי ה"אין כניסה" המוצבים במקום.

דניאל אסולין, נהג חדש, כבר צבר לחובתו מגוון רחב של עברות תנועה:

1. חצית צמת כשמופע האור האדום ברמזור.

2. נהיגה במהירות שאינה תואמת את המופיע בתמרור.

דניאל אסולין, נהג חדש עם ותק של חצי שנה בסה"כ, ממשיך ומתפאר בהתנהגות הגרועה שלו ברשות הרבים:

1. נוסע בכביש ה"סופרלנד" באופן קבוע במהירות 70-80 קמ"ש בניגוד להוראת התמרור(כי אין שם שוטרים).

2. נוהג במהירות בניגוד להוראת תמרור, במצב של עייפות בנתיב השמ' וכמעט גורם ל-ת.ד. עם משאית.

האם מישהו מאבחן דפוס התנהגות מסויים?

קודם כל טעית ממה שכתבת עליי.

אני לא נהגתי בא.צ. הישן ראשל"צ שאין בו כניסה חחחחחחח בואנה אתה גדול ! איזה מצחיק אתה .

אז אל תמציא את הסיפור שלך שיהיה ברור?

ומעניין קראת מהודעה הראשונה שלי עד עכשיו, פשש כל הכבוד לך בחוריקו .

בא לך לתפוס אותי? אז תחפש אותי בראשון לציון :lol:

אז תשמעו, יש לכם טעות שלא הבנתם אותי נכון,

אני רציתי לפנות שאין בו כניסה, אז מה יש לכם לעשות נגדי?! בסדר מצדי טעות ואתם מה?! גם עשיתם ! אין לכם מה להאשים אותי .

אתם פוחדים לרשום פה בגלל שזה פורום משטרה 8)... אני רק ביקשתי עזרה אם הוא הולך לבצע את המספר לוחית או מה?! מה יש לעשות בנדון הזה? הוא לא נראה לי שוטר מתנדב, סתם בא ומנסה לדפוק אותי בכוח .

פורסם
על טעויות משלמים.

ודרך אגב כל אזרח יכול לדווח עליך במשטרה על עברת תנועה אם יש לו את מספר הרכב שלך.

גילעד

אוקיי הבנתי אבל יש לו בעיה לזהות את הצבע של אוטו שלי בגלל שהוא חשוך מדי,

וידע שאוטו שלי בצבע שחור, יש מצב שהוא טועה?

פורסם

הבעיה כאן היא העובדה שפשוט לא אכפת לך שעשית את זה ואין לך חרטה בכלל.

אתה לא מבין את החשיבות של נהיגה נכונה.

אתה מתייחס לזה כאל טעות ולא כאל עבירה. יש סיבה למה אסור להיכנס שם ואתה עברת ביודעין על החוק.

פורום משטרה? ממש לא! מה שקורה הוא שאתה נוהג בלי ידע ובלי התחשבות והסיבה שבגללה אתה מבצע מעט עבירות היא פשוט כי אתה מפחד מהמשטרה ולא כי אכפת לך.

גישה כזו היא הגישה שממנה אנשים רציניים בתחום הרכב סולדים ואנשים עם הגישה הזו הם אלו הדופקים לכולנו את המוניטין כקהילה אחראית (כל הקהילה המוטורית, לא קראספורום).

אתה צריך להבין שבכביש ישנם עוד חוקים חוץ מאלו של המשטרה. ישנם גם חוקים חברתיים. עליהם אתה עברת ואת זה קשה יותר לקבל כי הראית לנו שלא אכפת לך ושאתה סוציומט.

יש פורום רכב אחר שבו הם שמחים כשמישהו עבר על החוק ואתה יכול לכתוב על זה שם. אני לא אתן את השם, מי שיודע, יודע.

פורסם
על טעויות משלמים.

ודרך אגב כל אזרח יכול לדווח עליך במשטרה על עברת תנועה אם יש לו את מספר הרכב שלך.

גילעד

ומה נראה לך שהמשטרה יעשו ? :lol::lol::lol:, חבורה של מצו'איסטים.

שאלה כללית - האם יש חברים שנוסעים בכביש של הסופרלנד ?, האם אתם נוסעים 50-60 ? אם כן אז ממש הצחקתם אותי :lol:.

אין ויכוח שפותח התרד' עדיין לא הבין עד כמה הוא מסכן את הסביבה שלו, יום אחד שוטר יחכה לו בפינה, ואז הוא יתבכיין בפני השוטר.

לפותח התרד' - תפסיק לעשות קיצורי דרך לא חוקיים, בסוף זה יחזור אליך כמו סכין בגב !.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...