Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מיצובישי סופר לנסר, שנת 94 אוטומטית.

הרכב נמצא בבעלות המשפחה קרוב לשנה, ובגדול במשפחה מאוד מרוצים מהרכב, שעשה כ-100,000 ק"מ בלבד, מצבו המכני מעולה, כל המרכב במצב טוב והאוטו לא עשה אפילו בעיה אחת (טפו טפו טפו).

אך מה לעשות, עקב אילוצים משפחתיים קיבלתי הוראה - פרסם את האוטו למכירה, וכך עשיתי. לא עברו יומיים ואמי הודיעה לי כי לא נצטרך למכור את האוטו (אני ואמא שלי עוברים לגור בלי האבא - שהוא בעיקרון אמור לקבל חצי מהמכירה של האוטו) כי סבתא שלי תעביר לאבא שלי את החצי שאמור להגיע לאבא שלי (כ-15,000 ש"ח) כאילו היא קונה ממנו את החצי שלו.

המצב הכלכלי שלנו עומד להיות פחות טוב ממה שהיה עד כה, וידוע שהאוטו הזה הוא ממש מטחנת דלק. לכן הצעתי לאמי למכור את האוטו, לתת חצי לאבא שלי, ויחד עם החצי שלה והכסף שסבתא שלי תביא לה, שזה בערך 30,35 אלף ש"ח, נקנה אוטו קטן (חובה אוטומט - אמא מסתבכת עם הילוכים לצערי) שיצרוך פחות דלק, והרי בסה"כ ישמש אותה לנסיעה מהבית (קריות) לעבודה (צ'ק פוסט ,למי שמכיר וגר באזור)

אז מה אתם מייעצים לי לעשות? למכור את המיצובישי? למרות שממש ממש מרוצים ממנה והיא במצב מעולה?

או למכור ולקנות משהו אחר? ואם כן, אז על איזה אוטו את ממליצים?

אשמח מאוד לקבל עצות שונות ותודה מראש לכל העוזרים!

אבירם

פורסם

הצעה שלי: תישארו עם האוטו. כרגע יש לכם משהו שמספק את הצרכים שלכם בדיוק (תחבורה בסיסית ואמינה), ובמצב טוב וידוע לכם.

לדעתי, בשביל האפשרות הקלושה שתצליחו לקנות משהו קצת יותר חדש ויותר חסכוני בדלק, אתם מפסידים המון זמן וכסף על חיפוש אוטו, טלפונים, בדיקות, מוסכים וכו' (גם במכירה וגם בקנייה), וסה"כ קנייה של רכב חדש היא תמיד סוג של הימור, ודורשת המון עבודה.

הלאנסר אכן ידועה כזוללת דלק רצינית, אבל אולי שווה לנסות לעשות "שיפוץ" כללי לקרבורטור שאולי יניב תוצאות טובות יותר בתחום צריכת הדלק.

בכל מקרה, אם באמת החלטתם לקנות משהו חדש, ממליץ על פיאסטה - חסכונית, אמינה ובמחיר כזה תמצאו שנת 97-99.

בהצלחה.

פורסם
הצעה שלי: תישארו עם האוטו. כרגע יש לכם משהו שמספק את הצרכים שלכם בדיוק (תחבורה בסיסית ואמינה), ובמצב טוב וידוע לכם.

לדעתי, בשביל האפשרות הקלושה שתצליחו לקנות משהו קצת יותר חדש ויותר חסכוני בדלק, אתם מפסידים המון זמן וכסף על חיפוש אוטו, טלפונים, בדיקות, מוסכים וכו' (גם במכירה וגם בקנייה), וסה"כ קנייה של רכב חדש היא תמיד סוג של הימור, ודורשת המון עבודה.

הלאנסר אכן ידועה כזוללת דלק רצינית, אבל אולי שווה לנסות לעשות "שיפוץ" כללי לקרבורטור שאולי יניב תוצאות טובות יותר בתחום צריכת הדלק.

בכל מקרה, אם באמת החלטתם לקנות משהו חדש, ממליץ על פיאסטה - חסכונית, אמינה ובמחיר כזה תמצאו שנת 97-99.

בהצלחה.

איזה קרבורטור בראש שלך?

זאת סופר לנסר שנת 94... מנוע הזרקה :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהצלחה.

איזה קרבורטור בראש שלך?

אוף, בהתחלה רשמתי הזרקה, ואז כשראיתי שהיא 94 אז שיניתי לקרבורטור... 94 היא לא השנה האחורנה שבה שווקו מכוניות ללא הזרקה?

פורסם

החלפה של אוטו זה לא רק שקל מול שקל במחירון. כשאתה קונה אוטו משומש תמיד יש צורך בהשקעה ראשונית של "ישור קו" מבחינת טיפולים + עלויות של החלפת ביטוח וכו. אח"כ אתה מתחיל לגלות כל מיני דברים קטנים שלא בסדר בחדש בעוד שבישן כבר הכרת את כל המחלות הקטנות, ואתה מעיד שהאוטו סה"כ בסדר.

בקיצור - אם השיקול הוא כלכלי, עדיף להשאר עם מה שיש כי הוא עונה על הצרכים. אוטו משומש אחר תמיד יהיה הימור.

נמרוד

פורסם

בהצלחה.

איזה קרבורטור בראש שלך?

אוף, בהתחלה רשמתי הזרקה, ואז כשראיתי שהיא 94 אז שיניתי לקרבורטור... 94 היא לא השנה האחורנה שבה שווקו מכוניות ללא הזרקה?

נו באמת, זה לא כזה כלל גורף.

צריך להכיר את הדגם הספציפי בשביל לדעת לחוות עליו דיעה.

אגב, לדעתי אין סיבה להחליף את הרכב.

רכב קטן עם מנוע קטן יותר ועם גיר אוטומטי לא יצרוך בהכרח פחות דלק :!:

וזה בהתחשב בכך שהרכב החדש שקנית במצב טוב ולא מצריך השקעה...

אגב , צריכה של סביבות ה1:10 ברכב אוטומטי עם מנוע 1600 היא תקינה לידיעתך (אם זו הצריכה שהרכב שלך צורך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהצלחה.

איזה קרבורטור בראש שלך?

נו באמת, זה לא כזה כלל גורף.

צריך להכיר את הדגם הספציפי בשביל לדעת לחוות עליו דיעה.

אגב, לדעתי אין סיבה להחליף את הרכב.

רכב קטן עם מנוע קטן יותר ועם גיר אוטומטי לא יצרוך בהכרח פחות דלק :!:

וזה בהתחשב בכך שהרכב החדש שקנית במצב טוב ולא מצריך השקעה...

אגב , צריכה של סביבות ה1:10 ברכב אוטומטי עם מנוע 1600 היא תקינה לידיעתך (אם זו הצריכה שהרכב שלך צורך)

קודם כל באמת יפה לך כל הקטנוניות הזו... טעות, טועים, טעינו, אפשר לחשוב מה כבר קרה? שנית, ה"לאנסר" באה עם קרבורטור, ה "סופר-לאנסר" באה עם הזרקה - מסכים איתי שקל להתבלבל?

• תוכן חדש...