Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני, לצורך הדיון הנוכחי [נמשיך בערב במסנג'ר/טלפון :-D], בהחלט ניתן לומר שוותק הוא לא אינדיקציה לאיכות עדיפה. יש חברות 'פשוטות' ו'זולות' שמשמשות שחקנים ראשיים ומרכזיים, כבר שנים רבות. מה לעשות, הדרישה והביקוש למוצרים כאלו רבה הרבה יותר מאשר מוצרי חברות הקצה, זה לא הופך את המוצרים הללו לאיכותיים במיוחד. זה בהחלט כן אומר שאלו חברות מבוססות וכשאתה קונה מוצר כזה - יש לך גב שאחרי שבועיים זה ימשיך לעבוד לך.

אנו לא מדברים על דברים כאלו. אנו מדברים למשל ולדוגמא, על סדנה בריטית שנפתחה לפני מספר שנים בסך הכל [ואולי גם מעסיקה מהנדס אחד או שבע שכבר 30 שנה עוסקים בענף אצל חברות ותיקות], שמתכננת ומייצרת רכבים שמנצחים בכל פרמטר שהוא ובכל מבחן שהוא, רכבים מחברות עילית ותיקות מאד. נכון, אף אחד לא יודע איך הקונסייג שלך יתנהג בעוד 20 שנה. את מי בדיוק זה מעניין? מה שמעניין אותי זה שיהיה הכי מהיר, הכי יציב, הכי חזק, הכי משוכלל, הכי סטייל. ושלא יתפרק לי בדרך.

ובאנלוגיה לאודיו רכב: כשאני רוכש מגבר שעשוי חלקים פנימיים סופר איכותיים, אולי האיכותיים שיש לשוק להציע, [ואולי גם החברה הזו מעסיקה מהנדסים ....כנ"ל,] וכשאני בהחלט כן מסתמך על חוות דעת וביקורות של חובבים ומקצועיים ברחבי העולם, שיש להם את ההבנה, הידע והכלים, ואשר שופטים מוצר בהסתמך על העובדות בשטח, ולא בגלל רכישה אינטנסיבית שלו ברחבי אותו פורום, גם לא ניתן לומר בצורה חד-משמעית שהTRU לא יותר טוב מהג'נסיס. אני בהחלט יכול להבין ולקבל את העדפת המגבר הזה על פני ג'נסיס, על כל מה שמשתמע מכך. אני לא יודע, לא בדקתי. גם אתה, דני, לא שמעת את המגבר הזה, אלא [עשית בשכל] והסתמכת על חוו"ד וביקורות בפורומים בחו"ל, ולכן ביצעת את הרכישה הזו. אני משוכנע שלו רצית את הג'נסיס, היית רוכש אותו.

אין לי שום עניין בהצלחת חברה כזו או אחרת ולכן העליות והירידות במחזור המכירות שלה, או חוסר היציבות שלה לא הופכת את מוצריה לפחות מעולים.

אגב, אני חושב שאתה מעט מתפרץ לדלת פתוחה. אני חושב שאף אחד לא חושב שבהכרח הTRU "טוב" יותר מהג'נסיס, וכן להיפך. ההערות היו הומוריסטיות ומפרגנות לאלי. מה זה "מסקנה:טרו יותר טובה" של אלעד? מה זה "טובה"? המגברים מחזיקים יותר שנים? למי אכפת? מגברים נשמעים טוב יותר? אולי באמת כן. אז לוותק וביסוס המותג אין כאן יד ורגל. תכל'ס באוטו זה אולי יישמע לי טוב יותר. או לך [כפי שהעדת].

שניהם מגברים מצוינים. איש איש ותחושותיו. ולמה אלי החליף את הDM? כי יצא לו זול יותר בתור יבואן להביא TRU? אני משוכנע שזו לא הסיבה. בטח לא העיקרית.

נ.ב.

יהודה, עם כל הכבוד, אם אתה מתרשם מנתונים על נייר ומשום כך שולל את הTRU, מדוע מבאטלר אתה נלהב למרות נתונים גרועים על הנייר? ובפרט שאתה מצהיר כי לא שמעת אותו. אולי כי גם באטלר אופנתי יותר מTRU? אני לא ציני בענין זה. לכולנו יש חלומות לרכיבים קיצוניים, הגם שהנתונים על הנייר "גרועים", והגם שאין לנו שמץ של מושג איך זה יישמע לנו ברכב בסוף. יש משקל כבד מאד לכל נושא המיצוב והסטאטוס. לכולנו. לפחות בפוטנציאל.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יהודה, אז אתה בעצם קונה רכיבים לפי הניירות שלהם?
לא . אני קונה ע"ס מה שאני שומע מאנשים על המוצר ואם הנתונים שלו נראים לי . כמובן שאם אני יכול אני אלך לשמוע אותו פה , אבל בד"כ הדברים הכי טובים לא מגיעים לארץ , כי הם בד"כ מוצרי נישה ו/או חברות נישה. רק בחברות כאלו אתה משיג תמורה גדולה לכסף . זה אומר שאתה יכול ליפול , אבל אם אתה יודע איך לסנן , אחוז הנפילות שלך יהיה כזה שזה עדיין שווה

ולSHORLAKK הסיבה שאני מעדיף באטלר , כי מגברי מנורות תמיד יותר טובים מSS טוב ככול שיהיה בנושא המיד . אז אם אני רוצה מגבר למיד אני תמיד אעדיף מנורות . ומגברי מנורות תמיד הספיפקציות שלהם יראו גרוע

בברכה יהודה

פורסם

שום מכות ושום בטיח.. :lol:

מותר, רצוי וחשוב להתדיין. לפעמים אני חושב שאם יהיה תת פורום להמלצות וייעוץ רכישה בתקציב A-B-C-D-E-F... - כמו שיש בפורום השכן, הפורום יהיה כאן ריק.. :cry::cry:

• תוכן חדש...