Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אלוקה של SPETROTEC. היא הפסיקה לקבל את הקוד הרגיל ולא משמיע צפצוף אישר לאחר הקשת הקוד. איך אפשר לשחזר את הקוד או אולי לאפס אותה ולהזין קוד חדש.

שאלה נוספת על ריליי (ממסר). הסרתי מהרכב אזעקה של קליפורד דגם POLARIS 2. מתחת למושב האחורי, על משאבת הדלק מצאתי ריליי וראיתי שהוא לא מחובר לפיקוד מהאזעקה וגם לא לפיקוד של האלוקה. האם יכול להיות שזהו ריליי שמקבל פיקוד אלחוטי?

פורסם

לגבי הקוד, כאשר מתקינים את האימובילייזר מקבלים איתו קוד מאסטר(אמור להיות מצורף עם עלון ההסבר) שאותו לא ניתן לשנות, בנוסף יש קוד משתמש שאותו ניתן לשנות. כאשר המערכת לא מגיבה לקוד משתמש ונותנת ציפצוף של קוד שגוי ניתן להשתמש בקוד מאסטאר. אם אין לך את קוד המאסטר ניתן לשחזרו רק צריך להגיע למח האימובילייזר שעליו מודבקת מדבקה עם כל מיני מספרים אותם מוסרים לSPETROTEC והם משחזרים את הקוד.

לגבי הריליי שמצאת זאת כניראה העלוקה (כל החיוט שחור או רובו). כיצד זה קרה שלא הצלחת להזין את הקוד הרגיל? ניתוק ממושך של המצבר?

פורסם

על האימובילייזר יש מדבקה עם פרטי המכשיר.

קוד מאסטר אין לי ולא נשארו שום עלוני הסבר. אין לי שום בעיה להגיע למח האימובילייזר רק תסביר איך אני משחזר ועדיף בהודעה פרטית. אני מבין בהתקנת אזעקות ויודע להתעסק עם זה פשוט מסיבה כלשהי הקודנית הפסיקה לתפקד.

יכול להיות שהיה ניתוק לזמן ממושך כי התעסקתי בפירוק האזעקה.

הריליי לדעתי לא שייך לקודנית ולדעתי הוא בכלל אלחוטי כי הוא היה מחובר רק למינוס ולניתוק של משאבת הדלק. ללא שום מקור הזנה או פיקוד. בכל מקרה הוא הוסר כי היה חשוד בזה שלא נתן להניע וגם כי כם ככה האזעקה הוסרה.

• תוכן חדש...