Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

E71 נגד N95 8GB ומי מנצח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני יודע שלא ניתן להשוות ראש בראש בין שני המכשירים שני הסדרות נועדו לשימושים שונים לגמרי.

אבל יש לי אפשרות לרכוש את המכשירים בהנחות משמעותיות.

ואני בהתלבטות קשה, מצד חד הצג , המאיץ הגרפי, והתמיכה במולטימדיה היא בעד ה N95 ומנגד, העיצוב,, התמיכה באינטרנט, ומהירות המעבד, לטובת ה E71.

בני המכשירים יש כמובן GPS פנימי שזה מאוד חשוב לי, והצלמה ב N95 טובה יותר, ב E71 יש מצלמה בדיוק כמו ב N72 שלי.

מה שמאוד מציק לי ב N95 זה הגוד שלו בעצם, כשהE71 בעל עיצוב מדהים וגודל נורמאלי.

אשמח לשמוע בעצם יתרונות נוספים של המכשירים, מאנשים שמשתמשים בהם או מאנשים שיש להם יותר ניסיון ממני על המכשירים, כמובן שתפעלתי מעט את שני המכשירים אך לא בדיוק הגעתי להחלטה.

במה אתם הייתם בחורים ומדוע?

אגב, אפשר להגביל את השרשור לשני המכשירים האלה בלבד? אני לא מעוניין באייפון או במכשירים אחרים, כולל ה N96.

פורסם

• בד"כ, כששתי נוקיות רבות, הסוני-אריקסון מנצח. נקודה למחשבה.
  • בלי קשר, GPS בטלפון לא יקח אותך רחוק. עדיף להשקיע במכשיר יעודי, או להצטייד ב-PPC שהוא גם טלפון.

עד כאן פניני החכמה שלי. בהצלחה בקניה.

פורסם

היי,

אז כמו שאמרת, מדובר ב-2 מכשירים שפונים כל אחד לסגמנט אחר, ה-N פונה לקהל שמחפש את המולטימדיה, וה-E פונה לקהל העיסקי.

עכשיו תחליט אתה בעצמך מה יותר חשוב לך,היכולת להשתמש יותר במולטימדיה,או האפשרות של "משרד נייד" ?

אני אישית בחרתי ב-E71 מכיוון שכמו שכתבת,המכשיר עצמו באמת ממש יפה ונראה יוקרתי (בצבע כסף\ברונזה,לא הלבן), ולי באמת חשוב להיות זמין מבחינת יכולת קריאת אימיילים והגבה בזמן אמת,יכולת כתיבת מסמכים ובכלל,כל היישומים שיש בו שהופכים אותו באמת למכשיר מעולה,ולא סתם נחשב למאוד מומלץ על ידי פורומים בחו"ל.

אם אתה חובב מולטימדיה אני חושב שה-N זה באמת ה-מכשיר בשבילך,למרות שכמו שכתבת,הגודל שלו בהחלט מוגזם.

אגב,אני רכשתי את ה-E71 ואמנם יש לי אותו פרק זמן קצר ביותר של שבועיים,אבל אני מאוד מרוצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי חודש וחצי עם ה- E71 שלי אני יכול להגיד רק מילים טובות על המכשיר הזה.

סימן השאלה הגדול ביותר אצלי לפני הרכישה היתה השימושיות של המקלדת וכמה יהיה לי הוח להקליד עליה, היום אני לא יודע איך אוכל לחזור למכשיר רגיל בעתיד.

כמו שאמרו לך פה, ההבדל הגדול בין המכשירים והוא מה שצריך להנחות בבחירה בין שניהם היא המקלדת. אני אישית שולח מעל ל-400 SMS בחודש ולכן ה-E71 הוא הנאה צרופה עבורי. מה שאני מאוד אוהב ב-E71 היא איכות ההרכבה שלו, המכשיר משדר איכות ויוקרתיות ולא מקרקש כמו מכשירי פלסטיק (ע"ע N95).

המעבד של ה-71 לא חלש יותר משמעותית מה-95, אני לא חושב שתרגיש בהבדל. ה-95 הוא מכשיר מולטימדיה ולכן המצלמה שלו טובה משמעותית וגם צילום הוידאו (30 פריימים בשניה לעומת 15). אני אישית לא אוהב מבנה סליידר ולכן ה-95 פחות קרץ לי, מה גם שהוא ממש עבה!

אם אתה כבר הולך על N95, לך על ה-8 ג'יגה.

ה-GPS במכשירים האלו נחמד ומהווה פיתרון לניווט פה ושם, מי שזקוק למכשיר ניווט על בסיס יומי טוב יעשה אם יקנה מכשיר ניווט יעודי נפרד או סלולרי מבוסס windows mobile.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הציעו לי את הE71 גם אבל ירדתי מזה

רוב השוות שעושים זה בין סוגי הN95 לN96

מול ה N82

למרות שזה דגם לא הכי חדש,הוא לא נמכר ברשתות(לא סלקום ולא באורנג')

יש לו 5MP פלאש קסנון ואוטו פוקוס

ותמיכה במיקרוSD עד 8G

אני קניתי אותו ולמרות שיש לי אותו פחות משבוע

אני מבסוט

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

ב E71 המעבר בין התפריטים וכל הפעולות מהריות הרבה יותר מאשר ב8GB , צילום תמונה לוקח בדיוק שניה!, האם למישהו יש מידע על שני המעבדים של המכשירים?

פורסם
אחרי חודש וחצי עם ה- E71 שלי אני יכול להגיד רק מילים טובות על המכשיר הזה.

סימן השאלה הגדול ביותר אצלי לפני הרכישה היתה השימושיות של המקלדת וכמה יהיה לי הוח להקליד עליה, היום אני לא יודע איך אוכל לחזור למכשיר רגיל בעתיד.

כמו שאמרו לך פה, ההבדל הגדול בין המכשירים והוא מה שצריך להנחות בבחירה בין שניהם היא המקלדת. אני אישית שולח מעל ל-400 SMS בחודש ולכן ה-E71 הוא הנאה צרופה עבורי. windows mobile.

מי שמתרגל לשימוש במקלדת מלאה יתקשה לחזור לאחר מכן למכשיר שכדי להקליד C צריך ללחוץ 3 פעמים על A...

האמת שהפחד הגדול שלי היה שהמקשים ב-E קטנים מדי,אבל לקח לי בדיוק יום להתרגל לגודל המקשים, והכל בסדר.

מסכים גם לגבי העיצוב והבנייה של המכשיר, הוא אכן נראה "מוצק" ומשדר הרבה יוקרה לעומת ה-N שהוא הרבה יותר "פלסטיקי".

אם אתה מחפש מכשיר עסקי איכותי,לך על ה-E71, אם מולטימדיה ה-N יעשה לך את זה יותר.

גילוי נאות:

עברתי ל-E אחרי שנה וקצת עם HTC (גם מקלדת מלאה), ולמרות שהייתי מרוצה ממנו,חיכיתי בכליון עיניים ש-NOKIA תוציא מכשיר עסקי דומה עם מקלדת מלאה ועיצוב אלגנטי, וברגע שה-E71 יצא מיד חיפשתי קונה ל-HTC, ואני מאוד מרוצה מהמעבר (חזרה) לנוקיה, קלות התפעול,מהירות התגובה להקשה או לתנועה בתוך התפריטים, מהירות מציאת והתחברות המכשיר לרשתות WI-FI וכו', פשוט מדהים, המכשיר מאוד מאוד מהיר וכל הקישוריות עובדות פיקס (וזה בהשוואה ל-HTC שכל המכשירים שהם מייצרים הינם עיסקיים).

תענוג של מכשיר.

פורסם

אחרי ששיחתקי בעבודה עם שני המכשירים קרוב ל 3 שעות ובדקתי אותם, ה 8GB ניצח, בעיקר בגלל המצלמה והמסך, וגם הסליידר שלפעמים פשוט כיף לשחק איתו ביד, אגב, ה E71 פותח את קארס פורום יותר מהר מה8GB, אבל מעבר התפריטים בנשיהם באותה מהירות, בין המצלמות אין מה להשוות, ולאחר בדיקת כיסים שערכתי להם ה 8GB לא כזה נורא, מה שכן העיצוב של השחור והניקל גם קוסם לי, איכות ניגון המוזיקה והקלטת הסירטונים מצויינת ב 8GB וגם גרסת הנוויגטור החדשה עובדת עליו מצוייין, שני המסכים נראים טוב באור שמש.

ולאחר שבדקתי את ה 8GB לעומק וחיפשתי סדקים, או משהו תקול לא מצאתי, הטלפון הזה גם בנוי טוב מאוד, ומדובר במכשיר בן כשנה שעבר הרבה ידיים.

אני אקח את ה 8GB, יחי המלך החדש!

פורסם

נפלת על דוגמה מצוינת. קודם היה לי N95 8GB ועכשיו E71.

הN95 הוא מכשיר מצוין ופונה לקהל שונה מהE71.

אם מה שחשוב לך זה הניהול, הלו"ז, הOFFICE ודברים נוספים, פנה לE71.

המקלדת חוסכת המון זמן בכתיבה, המכשיר בכלל נראה יותר אלגנטי ועסקי.

הסוללה מדהימה, ברמה שאפשר לגלוש עם המכשיר, להוריד, לצלם להתקשר ולשמוע מוזיקה למשך שבוע שלם, ולהטעין פעם אחת.

פורסם

גם אני התלבטתי לא מזמן בין שניהם,ויצא לי לשחק עם שניהם רבות.

לפי מה שהבנתי: בN95 יש באגים רבים לפי מה ששמעתי מחברים רבים שיש להם כזה גם באורנג' וגם בסלקום.

הE71 מכשיר מצויין ומרשים לדעתי. הדבר היחיד שמפריע הוא הרוחב שלו ובגלל זה החלטתי לא לקחת אותו.

אם ממשיכים להוציא גרסאות תוכנה לN95 וניתן לעדכן אותו באמצעות תוכנת העדכון של נוקיה דרך האינטרנט, אז כנראה שאין הרבה סיכון ברכישתו.

אני ממשיך לשבת על הגדר, בינתיים עם נוקיה 6288 שהוא מכשיר מצויין, אבל עם אמינות בקרשים. (יש לי 3 כאלה ובכל אחד מהם משהו אחר לא עובד- למשפחה שלי נמאס מהמכשירים האלה אז כולם שידרגו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת התעלקות על השרשור,בכמה ניתן לקנות בחו"ל (ארה"ב) את הN95?

לפחות אותו בארץ זה לא העניין אלה רק האם המחיר יהיה "מצחיק" לעומת הארץ?

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

פשוט הגעתי להחלטה שהפונקציות של ה N95 יותר מתאימות לי, הפלוס היחיד של ה E71 הוא מהירות התפריטים והעיצוב.

ל8GB יש פשוט יותר, הרבה יותר.

פורסם

הE71 מכשיר מצויין ומרשים לדעתי. הדבר היחיד שמפריע הוא הרוחב שלו ובגלל זה החלטתי לא לקחת אותו.

תלוי איך מסתכלים על זה.

מי שלא אוהב או חשובה לו המקלדת המלאה, רואה את ה-1 ס"מ הפרש (E71 לעומת 6288 למשל) כחיסרון.

מי שמעדיף מקלדת מלאה, לא יכול היום למצוא מכשיר קומפקטי יותר מה-E71 שמה שנוקיה עשו בהכנסת מקלדת מלאה למימדים כאלה הוא בגדר מלאכת מחשבת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי הסוללה ב-E71, זה באמת לא ייאמן!

עם המכשיר הקודם שלי (HTC) לקראת 16:00 הייתי כבר מקבל התראה של סוללה חלשה (משאיר לי עוד איזה 15 דקות עבודה).

ב-E71 אני יכול לעבוד עם המכשיר כמעט 3 ימים ללא טעינה.

• תוכן חדש...