Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה יהיה מחירה?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

כפי שנאמר לי בסוכנות מחירה יהיה בסביבות 160 אלף ש"ח מבלי לפרט האם מדובר בגרסה פנאומטית או רגילה.

מועד נכון ללפני חודש לא היה ידוע.

פורסם

הרכב כנראה לא יגיע לפני תחילת השנה הקלנדרית.

אנחנו שוק משני לצרפתים ומקבלים את הדגמים החדשים באיחור רב,זה נכון גם לדגמי פגו סיטרואן וגם לגבי רנו מגאן החדשה שנקבל לפי הכתבה בYNET רק ב2010

פורסם

בעקרון היינו אמורים לקבל אותה כבר אבל בגלל שיש המון הזמנות בחו"ל אז היא כרגע לא מגיעה לארץ (זה לפחות מה שלובינסקי טוענים).

הגרסה שתגיע ארצה צריכה להיות הגרסה עם מתלים 'הידרה-אקטיב 3',זהים לאלו של ה-C6, בגלל שעד כה המתלים הרגילים הלכו לגרסאות זולות וידניות של ה-C5 (שברור לכולנו שהן לא תגענה ארצה). אולי יש שינוי שאני עוד לא שמעתי אליו אבל זה מה שאני יודע.

פורסם

אפשרויות נוספות:

1. ראית את המכונית שהובאה לצורך תקינה.

2. חלמת. ה-C5 החדשה הושקה במרץ 2008, אז לא סביר שראית אותה לפני שנה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי היום C5 חדשה בלובינסקי.

אין ספק רכב מרשים. הקדימה זהה לגמרי לC4 אחרי ריסטיילינג.

מאחורה עתידנית לחלוטין. במיוחד תא מטען וחלון אחורי קמור פנימה.

הדגם שהיה היה עם ריפודי עור וכנראה שזה היה התצורה הכי יקרה שיש.

עדיין אין מחירים ורמות איבזור שיהיו במכירה סדירה.

פורסם
ב"אוטו" של החודש - יש מבחן עליה. מומלץ לקרוא...
מה כתבו?

אני מהמר שאמרו את הדברים הבאים:

* יש לה שאיפות גבוהות והיא מכוונת אל מובילת הטבלה - הפאסאט.

* התחושה בתוך המכונית מאוד יוקרתית ומפנקת, אבל צריך לראות איך איכות החומרים תחזיק מעמד לאורך זמן. בנוסף, יש מקומות שבהם החומרים לא עומדים בסטנדרטים של מובילת\מובילות הטבלה.

* המערכת ההידרופנאומטית מאוד מאוד נוחה ומרחפת אבל מנתקת לחלוטין את הנהג מהכביש.

* ההגה די חסר תחושה אך בעל משקל נכון.

* יש גם גרסה עם מתלים רגילים. אם היא נבחנה אז היא גם נוחה מאוד, במצבים מסויימים אולי אפילו כמו בגרסה ההידרופנאומטית.

* נבחנה בארץ? אז בטח תיבת ההילוכים המוכרת של סיטרואן נמצאת גם כאן, היא מכוילת טוב מבעבר אבל עדיין לפעמים לא נמצאת בהילוך הנכון ומונעת מהמנוע להתבטא. לא נבחנה בארץ? אז צריך להמתין ולראות איך השילוב המתאים לארץ יתנהג.

*הנדסת האנוש מבלבלת מעט, הרבה מאוד כפתורים לשליטה על המון פונקציות.

פורסם

כתבו שם שהגירסה האוטומטית תבוא רק עם מיתלים הידרופנאומטיים.

נבחנה עם תיבה אוטומטית.

כל מה שאמרת נכון...

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...