Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט או מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתלבטים לרכב בשביל אמא שלי בין שניהם אני אישית אוהב יותר את הסוזוקי אבל הרבה מייעצים על המאזדה 2 בגלל שזה הרכב הכי נסחר בישראל..

עוד 3 שנים אנחנו מתכוונים בעז"ה למכור את הרכב אחרי 3 שנים אז נשמח לדעת איזה רכב יהיה שווה יותר בעוד 3 שנים אבל עדיין אנחנו רוצים להנות ממנו במשך ה-3 שנים האלה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תמצא את הדרך לדעת איזה רכב יהיה הכי נסחר בעוד 3 שנים, אני אשמח לשלם לך כדי להיות שותף בסוד.

בצע חיפוש, דובר מספיק על שני הרכבים הללו.

!AWDSOME

פורסם
תשובה לא נכונה.

תיכיף יבואו לכאן מומחים וישכנעו אותך שפאביה זה האוטו שאתה צריך.

מה לעשות שהפאביה הכי מתקדם בקט' ? בטח יותר ממאזדה 2 .. ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשתמצא מישהו שיודע להגיד לך איזה מהם יהיה סחיר יותר בעוד שלוש שנים - תבקש ממנו שיגיד לך את תוצאות הטוטו לעוד שבוע, ואל תשכח לזרוק עצם למי שנתן לך את הטיפ הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כולם, נא להרגע בבקשה.

קנו את האוטו שאתם מעדיפים. שתיהן טובות ולא ניתן לדעת מראש מי מהן תהיה יותר סחירה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבין שתי המכוניות שציינת אז לטעמי הסוזוקי עדיפה גם יותר יפה וגם מרגישה מכובדת יותר לעומת המאזדה המצועצעת,המזדה גם תיהיה יותר יקרה בביטוח ובחלקים! ונכון להיום הפאביה באמת עדיפה על שני הרכבים שציינת.

:fadein:
פורסם

חשוב לציין שהמאזדה בטוחה יותר (חמישה כוכבים מול ארבעה בסוויפט, לפחות בדגם המאובזר) וגם מגיעה עם מערכת בקרת יציבות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אתה העלית את הפאביה, לא אף אחד אחר.

נכון. אני עדיין בטראומה מלוחמת שטח בנוי שהתפתחה בשרשור שלי, כשאני שאלתי את אותה השאלה.

רציתי להכין אותו ולחסוך ממנו עוגמת נפש.

פורסם

היתרונות של הסוויפט הם אכן בתחום האסטטיקה (הפנימית והחיצונית), הבעיה שהיא מגיעה עם אבזור דל מאוד.

המאזדה יותר זריזה, מרווחת ונוחה מהסוויפט (וגם יותר יקרה).

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על 2 הרכבים ואז להחליט. אני אישית אהבתי יותר את המאזדה 2, חברה שלי פשוט התאהבה בסוויפט (אבל לצערה בסוף בחרנו בפאביה בגלל שהיא מציעה חבילה יותר משתלמת).

• תוכן חדש...