Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט או מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון. אני עדיין בטראומה מלוחמת שטח בנוי שהתפתחה בשרשור שלי, כשאני שאלתי את אותה השאלה.

רציתי להכין אותו ולחסוך ממנו עוגמת נפש.

אני מזהיר אותך, שדווקא הודעות כאלו יכולים לגרום להפסקת אש רק בעוד כמה שנים :idea:.

(ההודעה הראשונה שלך)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבינה מה הבעיה.

עושים נסיעות מבחן על המכוניות, ורק בזכות Ahbarony מוסיפים לנסיעת מבחן גם את הפאביה ואז מחליטים.

כמובן שאחרי הנסיעות מבחן תבחרו את הפאביה ואז לא לשכוח לדרוש וילון אחורי ורוד שכתוב עליו "אל תקרא לי מותק".

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
היתרונות של הסוויפט הם אכן בתחום האסטטיקה (הפנימית והחיצונית), הבעיה שהיא מגיעה עם אבזור דל מאוד.

המאזדה יותר זריזה, מרווחת ונוחה מהסוויפט (וגם יותר יקרה).

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על 2 הרכבים ואז להחליט. אני אישית אהבתי יותר את המאזדה 2, חברה שלי פשוט התאהבה בסוויפט (אבל לצערה בסוף בחרנו בפאביה בגלל שהיא מציעה חבילה יותר משתלמת).

המאזדה בפירוש לא יותר מרווחת מהסוויפט אפילו לא קרוב,היא פחות בטיחותית ופחות מאובזרת במחינה בטיחותית (אין לה מערכת בקרת יציבות+משיכה) אין ברכב מזגן בקרת אקלים דיגיטלי אלא רק מכני,אבל היא בהחלט יותר מרווחת מהמאזדה גם ברוחב וגם בגובה.

החיסרון היחיד אולי בפאביה אם אתה לא קונה ידנית זאת העובדה שהרכב מאוד רועש במיוחד בתחילת נסיעה,והרעש אינו נעים במיוחד בכביש מהיר,קח בחשבון שאומנם הפאביה קיבלה 4 כוכבי בטיחות אבל מגיעה מאובזרת בנדיבות מבחינת אבזור בטיחותי,והיא בהחלט מרגישה פחות זריזה מהמאזדה והסוויפט.

לדעתי אם בטיחות היא בראש הדרישות שלך אין תחליף למאזדה כרגע בשוק,אם ישנם שיקולים אחרים אז הרכבים האחרים ברשימה בהחלט באים בחשבון.

קח בחשבון בנוסף שרוב הסיכויים הנחה מדלק מוטורס לא תקבל ואם כן זאת תהיה הנחה נמוכה יותר לאומת הרכבים האחרים

מה שנשאר כרגע זה לעשות עבודת רגליים ולבדוק מה מציעים בסוכנויות מבחינת מבצעים ולבצע נסיעת מבחן בכל המתמודדות ולעשות החלטה

פורסם

החיסרון היחיד אולי בפאביה אם אתה לא קונה ידנית זאת העובדה שהרכב מאוד רועש במיוחד בתחילת נסיעה,והרעש אינו נעים במיוחד בכביש מהיר

על איזה רעש אתה מדבר לכל הרוחות?

כבר מספר חודשים שאני נוסע ברכב עם התיבה האוטומטית, וחוץ ממנוע בשרני לא שמעתי שום דבר חריג מהגיר.

!AWDSOME

פורסם

הרעש שאני מדבר אליו הוא ברכב בגירסא אוטומטית

והוא לא רעש של מנוע בשרני אלא רעש של מנוע מתאמץ וכשזה מגיע לסל"ד גבוה זה בכלל בלתי נסבל

הרעש של המנוע הוא בהילוכים הנמוכים של התיבה,אם יש לך רכב ידני אז זה לא רלוונטי.

ואני לא יודע איך אתה יכול לא לשים לב,תיסע ברכב אוטומטי שקט באמת ואז תיסע בפאביה האוטומטית ותשמע את ההבדל

העניין הוא שגם עם חלונות סגורים זה בכלל לא נעים שלא לדבר על חיים ביום יום עם המצב

פורסם
המאזדה בפירוש לא יותר מרווחת מהסוויפט אפילו לא קרוב,היא פחות בטיחותית ופחות מאובזרת במחינה בטיחותית (אין לה מערכת בקרת יציבות+משיכה) אין ברכב מזגן בקרת אקלים דיגיטלי אלא רק מכני,אבל היא בהחלט יותר מרווחת מהמאזדה גם ברוחב וגם בגובה.

דומני נפלה טעות בדבריך כי מאזדה דווקא כן מאובזרת בבקרת יציבות בניגוד לסוזוקי.

למיטב זכרוני בשתיהן אין מערכת בקרת משיכה. למה שיהיה? זה לא למבורגיני בעלת הנעה אחורית שמפרפרת בזינוק.

פורסם
הרעש שאני מדבר אליו הוא ברכב בגירסא אוטומטית

והוא לא רעש של מנוע בשרני אלא רעש של מנוע מתאמץ וכשזה מגיע לסל"ד גבוה זה בכלל בלתי נסבל

הרעש של המנוע הוא בהילוכים הנמוכים של התיבה,אם יש לך רכב ידני אז זה לא רלוונטי.

ואני לא יודע איך אתה יכול לא לשים לב,תיסע ברכב אוטומטי שקט באמת ואז תיסע בפאביה האוטומטית ותשמע את ההבדל

העניין הוא שגם עם חלונות סגורים זה בכלל לא נעים שלא לדבר על חיים ביום יום עם המצב

ביצעתי נסיעת מבחן בפאביה האוט' והיא לא רועשת כמו שחושבים או רושמים.

ממליץ לקחת לנסיעת מבחן של הפאביה מכשיר הבודק את רמות הדציבלים בתוך הרכב בזמן האצה חזקה.

פורסם

מסכים עם Caveman ודני - הפביה (והרומסטר) אינה רועשת כפי שאתם מתארים.

נהגתי בפביה 1.6 Ambiente אוט' ונהגתי ברומסטר Scout 1.6 אוט' של Caveman והן אינן שקטות במיוחד, אך אינן רועשות במיוחד.

הפביה 1.6 הידנית מעט שקטה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לציין שלמאזדה בגז הרבה יותר גדול משל הסוזוקי (אם זה גם שיקול בבחירה). בכל אופן אני העדפתי את המאזדה, ולא מתחרט על הבחירה הזו. בהצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה מדהים איך הדיון הפך לדיון על רעשי מנוע בפאביה

מה נסגר איתכם

זה נגרר קצת לזה, מפני שאנשים אוהבים לזרוק שמועות לאויר ללא כל גיבוי.

חשבתי שבתור אחד שרכב כזה חונה אצלו בחניה, אני צריך להגיב כנגד השמועות האלו.

!AWDSOME

פורסם

והיא בהחלט מרגישה פחות זריזה מהמאזדה והסוויפט.

היא מרגישה פחות זריזה מהמאזדה והסוויפט?

תסתכל על הנייר ותוצאות בשטח ותראה שהן לא מתקרבות אליה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הוא דיבר על האוטומט. ואני ממש בספק אם ה-2 הידנית לא יותר זריזה מהפאביה הידנית (יש 2 ידנית בחו"ל, כמובן שבארץ - לא. חס וחלילה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי ממליץ חד וחלק על הסוויפט.

יש חסרון אחד ומשמעותי ברכב הזה לדעתי וזו תיבת ההילוכים האוטומאטית המיושנת שדופקת את הביצועים של הרכב (מבחינת שלדה, היא נהדרת).

היום אני שם לב למשהו מאוד מוזר, יש פשוט עשרות של סוויפט ביד2, ירידת הערך שלה בשנה האחרונה הייתה די קטסטרופלית..

הסוויפט הידנית או גרסת ה1.6 היא כבר עולם אחר אבל היבואן מסרב להביא אותן (למרות הניג'וסים שלנו :lol:).

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...