Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ביום ראשון אני צריך לנסוע לרמת גן, לבר אילן יותר מדויק.

באתר של הרכבת לא מצאתי רכבת ישירה למקום, מישהו יכול לעזור לי?

אני צריך להיות באונברסיטה לקראת השעה שש בערב (אז מתחיל הקורס),

חוץ מיזה יקח לי זמן למצוא איפה הכיתה וכו', אני חדש שם. :-)

הנסיעה היא מאשקלון.

מישהו יכול להדריך אותי לגבי הרכבת, אולי אוטובוס? באיזה קו להגיע מתחנת הרכבת לאונברסיטה?

כל מידע יתקבל בברכה.

תודה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

שלום, מארלוזורוב ת"א לאוניברסיתת בר אילן יש אוטובוס קו 61 (דרך רמת-גן). התדירות שלו כל 10 דקות ומשך הנסיעה כ חצי שעה עד 40 דקות (בשעה הזאת). ביום ראשון של הלימודים תיקח לך שעה להתמצאות.

בתחנה סופית (רמת עמידר) אתה הולך ברגל 250 מ"ר עד כביש 4 וחוצה בגשר להולכי רגל את הכביש . בצד השני של הכביש יש כניסה לאוניברסיטה.

האפשרות השניה היא ללכת ברגל מארלוזורוב ת"א על לאולמי רסיטל ולקחת קו 68 או 64 לכיוון ר"ג .

הבעיה היא שעת עומס בין מחלף גהה עד למחלף גבעת שמואל. לכן הנסיעה יכולה לקחת יותר משעה.

יש לך מאולמי רסיטל גם קו 60 שנוסע במסלול דומה לקו 61 עד רמת עמידר (תחנה סופית)

בהצלחה בלימודים.

נ.ב.

גם מתחנה מרכזית ת"א יש אפשרות להגיע:

קו 60 יוצא מתחנה מרכזית ( משך נסיעה עד שעה).

קו 30 מרחוב לוינסקי עד לרמת עמידר (משך נסיעה 45 דקות בתדירות של כל 15- 20 דקות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב, הצלחתם לבלבל אותי, אם אני נוסע ברכבת לתל אביב למשל, יש לי רק 4 תחנות, אונברסיטה, הגנה, שלום וסבידור.

יש אוטובוס ישר מתחנת הרכבת?

או שעדיף שאני אנסע ישר לתחנה מרכזית באוטובוס לתל אביב, ומשם אני אקח אוטובוס לבר אילן?

(יש קו ישיר מאשקלון לבר אילן, אבל ממש בשעות לא נוחות).

vladclar, אמרתה מאורלוזורוב, מה זה? תחנת רכבת? תחנה מרכזית? WTF?

איזה אוטובוס מגיעה לשם?

מצטער אבל אני פשוט לא מתמצה בזה כל כך...:oops:

פורסם

ארלוזורוב= סבידור (תחנה שלישית בת"א אם נוסעים ברכבת)

תחנה מרכזית = הגנה (תחנה ראשונה ).

אם אתה יורד בהגנה ויוצא מתחנת רכב אתה כבר ברחוב לוינסקי.

אתה הולך לכיוון של תחנה מרכזית ת"א ועל הרחוב לוינסקי יש לך קו 30.

בתוך תחנה מרכזית יש קו 60.

אם אתה יורד מהרכבת בסבידור והולך ברגל לרחוב ארלוזורוב (200 מ"ר), יש לך קו 61 (צריך לעבור לצד השני של רח ארלוזורוב כדי להגיע לתחנה של 61 לכיוון ר"ג)

אין אוטובוס מאשקלון לארלוזורוב ת"א בשעה הזאת, רק לתחנה מרכזית (קו 300 מאשקלון יוצא ב 15:00):

http://mslworld.egged.co.il/EggedTimeTable/WebForms/wfrmMain.aspx?width=1280&taavura=0&language=he&state=#

בתחנה מרכזית, שוב, יש קו 60 מתוך התחנה או קו 30 מרחוב לוינסקי (אחת היציאות מתחנה מרכזית).

ולא, זה לא יותר טוב לנסוע עד בני ברק - אין תחבורה לבר אילן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

OK, vladclar, עזרתה לי מאוד.

ועוד דבר,מצאתי דרך אחרת, מתחנה מרכזית באשקלון עד לתחנה מרכזית ישנה בראשון לציון, ומשם קו ישיר לאונברסיטת בר אילן.

השאלה שלי עכשיו היא כזאת, האוטובוס עוצר ממש בכניסה? או איפה?

(אם מישהו יודע).

בכל מיקרה תודה, עזרתם לי מאוד!!!

עריכה:

תן לי לבדוק אם הבנתי נכון,

נוסע עד להגנה, שם בתחנה המרכזית החדשה אני לוקח קו 60 עד רמת עמידר, ואז אני הולך ברגל עד לכביש 4 וחוצה שם את הכביש ומגיע לאונברסיטה?

ועוד דבר, מהאתר של אגד, אין ביכלל קו 60 :shock: או 30 לצורך העניין:

פה.

פורסם

כן, 164 עוצר ליד האוניברסיטה.

בנוסף לאוטובוס, יש לך מוניות שירות שנוסעות במסלול של 164.

גם בדרך הזאת אתה צריך לעלות על 164 לפחות שעה לפני - יש פקק בתחנה שקודמת לאוניברסיטה( מסוף אלוף שדה) .

לפעמים יש20 דקות בזבוז זמן במקום הזה.

פורסם

ארלוזורוב = תחנת תל-אביב סבידור מרכז.

עכשיו יותר ברור?

אני ממליץ על האופציה הראשונה, רכבת עד ת"א מרכז ואז אוטובוס קו 61 לאוניברסיטה, מה שכן, כדאי שמישהו שזוכר יסביר פה איך מגיעים לתחנה של 61 (לא זוכר אם זה בצד של ר"ג\ת"א או אם זה במסוף או על הכביש..)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...