Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב חברים יקרים,

הסתיים פרוייקט השידרוג.

אחרי כשבוע דחוס וכמעט רצוף, הסתיימה העבודה.

הדופן הפנימית של הפוד בקיק, שהיא בעצם הפח של הרכב, כוסתה בחומר איטום נוזלי של דיינאמט שמגיע במיכל התזה, ועליה הונחה ספוג/אקרילן שמשמש רמקולים ביתיים [נרכש באומגה אודיו]. ההנחיה שנתקבלה הייתה 'סגירת הפתח' לכוון הנפח באמצעות הספוג, כך שהסאונד יעבור אך לא 'יתפזר' בחלל.

מדליקים את המערכת ומתחילים עם כוונים, בינתיים בסיסיים עד שנעשה זאת כפי שצריך באמת..

אני רוצה לציין שבגלל שהפרוססור נכנס כאן לתמונה, מה שבעצם מכניס כאן ליין דרייבר למשוואה, הכל השתנה לחלוטין. למשל - מבלי שאגע בגיין של המונו, פתאום הIDMAX התחיל לשבור את האוטו.. הייתי בהלם. אם אמרתי שלשום שהVRX גרם לי להרגיש שההייבריד נולד לי מחדש, אני יכול לומר עכשיו שהIDMAX שלי נולד מחדש. הוא דפק חזק כמו שסאב שמקבל 1090WRMS ב1OHM צריך להתנהג.. ולכל הספקנים למינהם, לא הייתי לבד שם..:wink:, כמובן מיד הנמכתי/הנחתתי עוד ועוד.. כי ההעדפה האישית שלי שונה מבאסים "שוברים".. למרות שלפעמים נחמד לטעום מהם - בדיוק בשביל כך יש ווליום סאב נפרד [שכרגע על 0 מתוך 15..:-D]

הוופרים [מידבאסים ליתר דיוק] מנגנים טווח קטן יחסית וקיבלו חיים חדשים - גם הם הונחתו בגלל דומיננטיות יתר.. לא היכרתי אותם ככאלו. הם נשמעים נהדר.

המידים נשמעים מצוין, ניתן להם קצת להיפתח ולהתרכך.. לכל אלו שתמהים על יכולת גובה הבמה בתצורה של מידים בקיקפאנל, אני יכול לומר חד משמעית שהבמה בגובה הדשבורד, גם עם טוויטרים כבויים.

הטוויטרים גם נשמעים אחרת לגמרי ומעולה על הVRX, ובאופן כללי המערכת בכווניה הבסיסיים נשמעת מצוין. אני שמח על התוצאה. שמח עד כדי כך שבדרך חזרה לא הפריע לי הפקק שהיה..:-D

כמובן שעכשיו השלב הבא, ולדבר האמיתי - גיינים ופאזות.

אני רוצה להודות כאן לכמה אנשים יקרים מאד.

ראשית, ליוסי ALPINE. "מתקין על" אינה עוד קלישאה או כינוי של יוזר, אלא מתקין על במלוא מובן המילה, בלי מרכאות ובלי בטיח.

אני מודה לך יוסי, מקרב לב, על ההשקעה האדירה בכל פרט ופרט, קטן כגדול, בלי לייחס משמעות לשום דבר אחר מלבד לתוצאה שתהיה לא פחות ממושלמת. אתה איש יקר ונדיר במחוזותינו. יש לך ידי זהב ולב זהב. אתה סבלן לכל ג'וק או שריטה שעלה בדעתי וביקשתי ממך, ואתה סופר-מקצוען ליישמם. כולי הערכה והכרת הטוב אליך. תודה!!!

לדני - dannyg, על העזרה ברכישת הפרוססור ועל העזרה הרבה בדברים רבים ונוספים. יצאת גדול דני, ידידי היקר..

לניר - המפלצת הירוקה - ואליקו, על העזרה, על הטיפים, על השיחות, על ההרצאות ועל האינפורמציה הרבה - תודה.

ואחרון חביב, לעופר, על זריקות המוטיבציה והעידוד בשעות משוגעות..

ועכשיו תיהנו מהתמונות...

פורסם

קודם כל מזל טוב...

נולד לך אוטו / מערכת חדשה לגמריי.

אני בטוח שכל ההשקעה הזו הינה משתלמת ושווה את כל הזמן / כסף שהושקעו בה.

זה בטוח נשמע ומרגיש נהדר.

תהנה מהמערכת מהמון מוזיקה טובה. צלילים נקיים, והכי חשוב החיוך שלא יעלם לו!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תתחדש , אין לי מילים לתאר את הקנאה שלי עכשיו

רק שאלה אחת..? בזמן שיוסי התקין לך את המערכת, גנבת לו את הכלב?:wink:

פורסם

טוב באמת השתדרגת יפה מאוד מאז שראיתי אותך פעם אחרונה אצל יוסי.

סחטיין על הרצון להשקיע. מבין שאתה כבר מבסוט מכיוונים בסיסיים.

יוסי- עד שרואים תמונה של הפנים שלך אתה שם מסיכה? מה נסגר?

כל הכבוד על העבודה היפה כרגיל.

שאלה את הכיסוי לפרוססור שנופל למטה ייצרת לבד מכלום או שזה בא ממשהו אחר והיה בדיוק מתאים בגודל?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תתחדש צביקה !

באמת נראה יוצא דופן.

הרכב שלך בהחלט אחד המרשימים . הן ברמת ההתקנה והן בבחירת הרכיבים.

שמחתי ליעץ ולעזור 8)

תהנה !

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צביקה קודם כל שמחתי לעזור, היה כיף לראות את ההתקדמות של הפרוייקט כמעט יום יום, תתחדש ותהנה! :)

לגבי יוסי - כל מילה במקום אכן מתקין על, אוסיף ואומר שהכי חשוב ומעבר להכל הוא פשוט באנדם מקסים שכיף להיות בחברתו ותענוג לראות איך הוא עובד.

נ.ב, אני רואה שהגיע המסכה סוף סוף? יאללה ננצל אותה לפרוייקט שלי. :D

• תוכן חדש...