Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל צביקה תתחדש, אני מאמין שזה כיף לראות סוף ולייות לאחר כול התרגשות :-D, כי אצלי זה רק התחלה :|

סחטן יוסי , העבודה ברמה גבוע, אני ידעתי שיש בך פוטנציאל, ואתה מפתיעה אותי בכול פעם מחדש.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי- עד שרואים תמונה של הפנים שלך אתה שם מסיכה? מה נסגר?

כל הכבוד על העבודה היפה כרגיל.

שאלה את הכיסוי לפרוססור שנופל למטה ייצרת לבד מכלום או שזה בא ממשהו אחר והיה בדיוק מתאים בגודל?

צביקה צילם במפתיע. הכיסוי של הפרוססור נוצר מאפס בכללי כל נושא בניית הפנאל לפרוססור לקח יותר מהקיקים.

הכיסוי בצבע אפור של הבניה עם התפירה איזה בד זה ומי עושה את זה.?

אם אתה מדבר על הקיקים אז זה סוג של סקאי והריפוד נעשה אצלי.

צביקה שמח שאתה מבסוט תהנה לך ותודה לכולם על הפירגון הגדול.

פורסם

צביקה - תתחדש!

עכשיו אתה יכול לפתוח את הקיקים לאט לאט עד שתגיע למצב שהם עושים את רוב העבודה, הטוויטרים - אתה תוכל להנמיך אותם ויכול להיות בכלל שרוחב הבמה שהמידים יעניקו לך - לא תצטרך לשנות מיקום לטוויטרים.

יוסי - מצד אחד אני רוצה לאמר כן ירבו כמוך אבל מצד שני אני מעדיף לאמר לך שכן ירבו קהל לקוחותיך - אתה ייחודי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו אני אגיב לראשונה, לאחר שהעבודה נגמרה וכמובן גם ראיתי ושמעתי.

צביקה,

תתחדש ותהנה, אין איחול אחר שיכול לציין זאת טוב יותר.

סוף כל סוף התעורר הפוטנציאל הטמון במערכת שלך ,ברכיבים שלך וברמת ההשקעה ואחרי הכל גם אתה התעוררת:).

השילוב הוא מצויין ויש לו עוד הרבה מה לתת, במיוחד לאחר תקופת מה של עבודה ברכב וכמובן לאחר עוד מסעות הצלב של הכיוונים.

רכיבים מעולים, התקנה ברמות הכי גבוהות שיש - פשוט תענוג לעיניים ולאוזניים.

כל הכבוד ליוסי על העבודה המעולה ועל ההשקעה והירידה לפרטים הקטנים ביותר- יצא מעולה.

ראיתי את יוסי כמה וכמה פעמים בזמן עבודתו על הרכב של צביקה, אין לי מילים רמת ההשקעה היא פשוט בלתי נתפסת- התמונות עושות עוול עם התוצאה הסופית.

בנוסף, מאחורי הקלעים זה ממש לא ברור מאליו הרבה דברים שנעשו ברכב הנ"ל בזמן ההתקנה.

יותר מזה, אני אגיד כל הכבוד לצביקה על הסבלנות:).

יאללה צביקה, החלק ה"קל" נגמר, עכשיו מתחיל החלק ה"קשה" באמת----> הכיוונים :wink:.

under construction..

פורסם
אבל לא לשכוח בלעדי לא היה לך גרילים

אם סקוטי היה דואג לנו לגרילים... סתם, תודה רבה באמת.

לפי הזוויות של המידים, המוזיקה ממש צריכה לנגן מהמזגן..

לשמחתי, ועוד לפני כוונים רציניים, המוסיקה מעל המזגן.. על הדש.. יותר טוב..

פורסם

וואו :shock: פשוט מדהים אני מקנא =]הכל נקי ויפה

אני מת לשמוע 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יוסי - מצד אחד אני רוצה לאמר כן ירבו כמוך אבל מצד שני אני מעדיף לאמר לך שכן ירבו קהל לקוחותיך - אתה ייחודי.

כל הכבוד ליוסי על העבודה המעולה ועל ההשקעה והירידה לפרטים הקטנים ביותר- יצא מעולה.

ראיתי את יוסי כמה וכמה פעמים בזמן עבודתו על הרכב של צביקה, אין לי מילים רמת ההשקעה היא פשוט בלתי נתפסת- התמונות עושות עוול עם התוצאה הסופית.

בנוסף, מאחורי הקלעים זה ממש לא ברור מאליו הרבה דברים שנעשו ברכב הנ"ל בזמן ההתקנה.

יותר מזה, אני אגיד כל הכבוד לצביקה על הסבלנות:).

.

תודה לשניכם על הערכה הרבה ולצביקה על הסבלנות.

פורסם

אכן עבודה מדהימה , יוסי קבל ח"ח על עבודה שנראת מדהים.

ואכן צריך להעריך עבודה שכזו.

לשרלוק כמו שכבר כתבתי תהנה..

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
...ולצביקה על הסבלנות.

עכשיו שסיימת אוכל לומר, סבלנות סבלנות.. לא היה לי קל שבוע בלי אוטו.. :wink: אבל היה חשוב לי מאד הרצף. רציתי שהרכב יהיה לך זמין ככל שתחפוץ עד שתסיים, ולא לבוא - ללכת - לבוא - ללכת - לבוא - ללכת - לבוא - ללכת ולשגע אותך ואותי.

היה שווה!!:lol:

פורסם

היית לוקח לו ת'גולף

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רשמים ראשונים לאחר תחילת כוונים.

אתמול נפגשנו עופר ואני. עופר שלף איזה 4769 דיסקים. סגנונות שונים, דיסקים בדיקה, חלקם מוזהבים, מוכספים, מצופים יהלומים, חומוס או בוץ.. טוב, ככה זה שEyalR חבר שלך..

בכל אופן נושא הפאזות כוון בצורה כזו שהבמה כבר די ממורכזת וגבוהה, מבלי צורך בTC, שזה כבר דבר מעולה. בהמשך נשחק עם זה, לנסות לשפר.. תמיד מנסים.. כמו כן, ניסינו נק' חיתוך שונות, והתברר, - שוב בפעם המי יודע כמה - שקיק פאנלים, שממוקמים "רחוק" ממך, טובים יותר למרות הנומך שלהם - לעומת דש/קורות [אני מדבר כרגע על מידריינג'ים] ש"גבוהים" יותר אך קרובים מדי.

דובר כאן על כך כבר כמה פעמים, רק במשפט אחד נאמר, שיכולת המח לתרגם צלילים משתקפת בצורה טובה יותר ברוחק מאשר בגובה. וכשברוחק ההפרשים בין הצדדים קטן יותר, כך האשליה טובה יותר. הטוויטר נותק לבדוק זאת, ואכן הוכח הדבר.

אני יותר משמח על התוצאה. הגעתי בלילה לביתי, ומצאתי את עצמי ממתין ברכב עד לסיום השיר.. והשיר שלאחריו...

זה בעצם תמצית התחביב הזה. להנות ממוסיקה טובה, מוקלטת טוב, באיכות שמע מעולה - ברכב.

פשוט כיף.

פורסם

כל המטרה של רכיבים טובים, היא להגדיל את האוסף של הדיסקים המועדפים עליך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...