Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה תתחדש - אני רואה שיוסי היצליח להשחיל את הפנל של הפרוססור לקונסולה המרכזית - כל הכבוד :-)

הצלחת לשמור גם על המכסה ? :idea:

אלכס, למזלי ולשמחתי, כל המאפרה כולל הדלתית הקפיצית שלה, מתפרקת החוצה בשלמות, כך שמה שנשאר זה להתאים את המיפתח המקורי לגודל התצוגה/שליטה של הפרוססור. זה נעשה כמובן ע"י חריטת לוחית עץ והשלמה בפיבר למראה 'מעוגל' - כך שהפנל יהיה שקוע בפנים, על מנת שיוכלו לכסותו, ולא בקו 0 של מכסה הקונסולה, דבר שיבליטו יתר על המידה.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרוססור מחובר לפלטת עץ מרופדת, לצידי הפלטה הראשית. כך גם הסטריאו 100 יהיה בצד השני. על פלטת עץ מרופדת לצידי הפלטה הראשית.

כל כבלי הRCA, גולגלו וסודרו בתוך הקורה.

DSCN0306 (Medium).JPG

DSCN0307 (Medium).JPG

DSCN0308 (Medium).JPG

DSCN0309 (Medium).JPG

DSCN0310 (Medium).JPG

DSCN0311 (Medium).JPG

• אחראי פורום
פורסם

אין בעד מה, שמח לעזור.

לגבי הצבע, גם מה שבחרת יתן את הרושם הנכון, צריך לשמור על האופי הקלאסי והמפואר של הקאפה

והשחור הזה יעשה את העבודה.

ואגב, זה כבר אמור להיות צבוע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה זה תמונות מחו"ל

נו כרגיל עבודה מדהימה

צביקה יקמצן תעלה עוד תמונות :-) ואיזה פירוט אתה לא מחסיר שום מידע ישר כח

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

המשך..

יוסי, אני מעריך מאד את השקעתך הרבה. זה לא מובן מאליו, למרות שאתה לא עובד בהתנדבות וזוהי פרנסתך. יש לצערי הרב, פה ושם, אנשים שחושבים לעצמם שהם ברמה גבוהה, ומתמחרים את עצמם בהתאם, ולא נותנים חמישית ממה שאתה נותן - באותו מחיר.

לצפות בך עובד, במשך שעות ברציפות, בלי לתת שום הנחה לעצמך, זה סוג של השראה. יכולתי לראות אותך, לא פעם, משליך דברים שהשקעת בהם זמן, רק כי זה לא היה מושלם בעיניך. אין ספק שאתה מתקין נדיר במחוזותינו, ועל כך מגיעה לך את כל ההערכה. אני ממש מעריך זאת ומודה לך מאד.

:arrow:

התאמת הקונסולה לתושבת שבתוכה יישב הקונטרולר, היא עבודת נמלים, שצריך סבלנות נדירה, לשבת במשך זמן רב כל כך, ולהגיע לדיוק שכזה. הירידה לפרטים היא למעשה שם המשחק בפרוייקט כזה. והיא שם המשחק - באופן כללי -בהתקנות מקצועיות.

בפנל העץ שצופה בהשלמת פיבר, ע"מ לקבל את אפקט העומק שהקונטרולר יושקע בו, יוצרו זוג חורים רבועים, לתוכם הושתלו זוג מגנטים, להם יוצמד מכסה פלסטיק, לצורך כיסויו בעת הצורך. הפלסטיק והשלמת הפיבר שתחתיו ייצבעו גם בצבע הקונסולה.

כדי שהמגנטים - שגם יהיו צבועים בשחור - לא יישרטו ממכסה הפלסטיק, שיונח עליהם שוב ושוב, יוסי... ריפד את חלקו האחורי של הפלסטיק... [אמרתי ירידה לפרטים?]. בגלל חוזק המגנטים, שכבת הריפוד אף 'תקל' על שליפתו משם בעת הצורך.

אם אתם שמים לב, יש את מלבן העץ המחורר במרכזו באחת התמונות. זה יהיה הבסיס להטמעת מצת במיקום אחר ושונה.

DSC03337 (Medium).JPG

DSC03338 (Medium).JPG

DSC03339 (Medium).JPG

DSC03340 (Medium).JPG

DSC03342 (Medium).JPG

פורסם

תודה יחיאל, ובאשר לעבודתי - אל תזרה מלח.. גם ככה זה קשה לי..:-D

אכן, המיקומים שדיברנו אודותיהם במפגש, במשענת היד עצמה, או בחלק התחתון לה, היו יכולים להיות טובים מבחינה וויזואלית, אך גרועים מבחינה פרקטית. צפיה בפנל הקונטרולר לצורך כוונים, הייתה דורשת הטיית הראש לחלוטין, דבר שהיה פוגע בהחלט בנסיונות כווני המערכת, והאפשרות לכוון "על עוור" באמצעות גישושי אצבעות, עם ראש ישר, היה פוגע באינטואיטיביות, ולכן למרות הבניה שנדרשה החלטתי שאני עושה את זה שם.

פורסם

אין מה לדבר אין אנשים כאילה שבאמת משקיעים ומכל הלב,רק כי זה מה שעושה להם טוב ולא בגלל הכסף,כי זה מה שעושה להם טוב.

לנו (אודיו לרכב)

ג'ובני

• תוכן חדש...