Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפירמוט מחשב DELL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסטארט למחשב, צריך לבוא לי מסך כחול בכדי לפרמט את המחשב אך הוא לא מגיע.

במחשבים רגילים יש את האפשרות ללחוץ על Delete כשהמחשב עולה ואז מגיעים למסך הboot ושם משנים איזה משהו בהארד דיסק כדי שזה יקלוט.

איך עושים את זה במחשב הזה? איך מגיעים למסך הזה? איך אפשר לפרמט, זה פשוט ממשיך לווינדוס כרגיל, תודה.

פורסם

מחשב ביתי, עשיתי דרך הווינדוס שדרוג ובערך 40 דקות לפני סוף ההתקנה הוא נותן לי מסך כחול עם הודעת שגיאה, אני עושה ריסטארט וזה חוזר על עצמו, אני תקוע.

עכשיו בF2 זה לא עובד, אני אובד עצות.

עריכה:

הF2 אכן עובד אך ניסיתי כל מיני אפשרויות וזה לא ניכנס לפירמוט, פשוט ממשיך את ההתקנה הקודמת ושוב עושה ריסטארט.

פורסם

משהו עם XXXX000 ניראה לי קשור לזיכרון למרות שיש כאן 512 זה דובר בפורום.

עכשיו זה כבר לא משנה חשבתי להתקין ווינדוס אחד על השני אבל הצלת אותי עם הF2 אבל אני לא יודע לסדר את הבוט כדי שהפירמוט יעלה.

פורסם

יכול להיות שאין בוט בדיסק ההתקנה.. יש לי עוד כמה התקנות אני מקווה שאחד מהם יעבוד, אני יעדכן בהמשך.

פורסם

לא הייתה לי את האפשרות לערוך..

שום דבר לא עוזר הבוט לא עולה ועשיתי הכל, כניראה שבדיסקים אין בוט, ירדתי מהפירמוט תודה לכם.

• תוכן חדש...