Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקנות רכב מפנק, הכוונה היא רכב צעיר שיראה טוב במראה וברושם.

אני ממש בשלבי הסיום, אך לא יודע במה לבחור.

התקציב שלי הוא 35K, הדרישות שלי הם כמו שאמרתי הרבה פינוק, לא תזיק קצת פוזה, ובמידת האפשר אמינות וחיסכון.

זה הסכום שלי בכלל, הייתי מעדיף למצוא משהו ב30 בערך וליישר לו קו ב5.

האפשרויות שלי הן:

BMW 318 90-97

HONDA CIVIC COUPE 92-95

HONDA ACCORD 94-97 *

מהאפשרויות שהעלתי הבימר הכי עדיפה בעיני, האקורד פחות.

אשמח לחוות דעת בשבילי, וכמה מילים על המכוניות הללו.

תודה רבה וחג שמח!:-)

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין מפנק למראה ורושם (? :roll:) טובים.

רכב מפנק במחיר כזה הוא (למשל) סיטרואן קסנטיה. לא תמצא שילוב מוצלח יותר של נוחות, ביצועים (יחסית, כן? זה לא רכב למיאוצים) וצעצועים בכזה מחיר,אבל מראה ורושם זה ממש לא הקטע.

משלושת הדגמים שציינת - למרות שכתבת שזו העדיפות האחרונה שלך - בכ"ז האקורד, שהיא מכונית בסגמנט גבוה יותר, ועושה את הרושם שלה (שוב, הכל יחסי, בכ"ז מדובר על רכב בן למעלה מעשר שנים).

לשתי הראשונות - לא תספיק לך חמישייה בשביל ליישר קו, בטח לא בבימר, וגם סיביק - יהיה לך יותר קל לזכות בלוטו מאשר למצוא אחת שלא דורשת הרבה השקעה. גם באקורד, ספק גדול אם תצליח ליישר קו - אלא אם תמצא אחת שנשמרה בקפידה (גם קשה, אבל הסיכוי גדול יותר).

פורסם

מבין מכוניות שצויינו, רק לבומר יש הנעה אחורית. מבחינת טווח שנים, מדובר על E30 או E36. אני אישית אוהב E30 יותר, בגלל המראה. אבל E30 רכב ישן יותר.

אם כבר חשבת על אקורד, קיים דגם אמריקאי EX עם מנוע 2.2 בשנים שציינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...