Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...הגיעה הזמן להחליף את ה-205 האהובה שלי....:-(

התקציב שלי מוגבל עד 35K חשוב לי גיר רגיל ואמינות בסיסית וצריכת דלק הגיונית...

חשבתי על יונדאי גטס 2002-2004 גיר רגיל,פיג'ו 206 1.4 2001-2002

פולסווגן פולו 2000-2001

אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים...

בברכת גמר חתימה טובה אילן

פורסם

ה206 היא מחליפה טובה וראויה ל205, אתה תרגיש בבית מכל הבחינות (אפילו מנוע ה1400 סמ"ק דומה מאוד להוא שמותקן ב205).

לגבי הגטס - עד כמה שאני יודע רוב הגטסים הידניים נמכרו לחברות השכרה וברמת אבזור נמוכה. לא שיש לי משהו נגד הגטס, אבל עם הסטוריה פוטנציאלית כזאת ורמת אבזור נמוכה לא הייתי בוחר בגטס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם...הגיעה הזמן להחליף את ה-205 האהובה שלי....:-(

אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים...

בברכת גמר חתימה טובה אילן

פאביה ידנית 100 כ"ס ידנית היא, לטעמי, הקטנה הידנית הטובה ביותר בשנים אלו, בהתחשב במחיר.

הפער באיכות כללית ורמת מנוע-גיר מול 206 1.4, לדוגמא, הוא גדול.

פורסם

תודה רבה על התגובות,

חשבתי אולי על פולקסווגן פולו מודל 2000 ומעלה,אני יודע שהטיפולים קצת יקרים

אך הוא נוח ובטיחותי יותר...מה לגבי אמינות?

פורסם

אני לא יכול להבין את האנשים שכותבים "פולו מודל 2000 נוחה" ועוד מול 206,קליאו B או פונטו ספייס.

היתה לי פולו SDI מודל 2000 - המושבים פשוט גרועים, כאב גב אחרי כל נסיעה.

אחרי חודשיים קניתי דר. גב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר'ה בוקר טוב...

עברתי כמה מגרשי רכב ומצאתי כמה דוגמאות של גטס ידניות

בסביבות 2003-2005 הבנתי שבעיות אמינות מיוחדות אין להם

אשמח לשמוע לגבי צריכת הדלק ובעיות מיוחדות אחרות...

תודה אילן

פורסם

החיסרון העיקרי של הגטס הוא צריכת דלק גבוהה!

לגבי רמת הבטיחות "בגטסים יוצאי ליסינג/השכרה" אין מה להדגיש! (GLF)

מומלץ בחום להוריד אותה מהרשימה

מה עם 206 1.6 ידנית?

פורסם

צריכת הדלק של גטס ידנית לא תיהיה שונה משמעותית מתצרוכת הדלק של 206 1600 סמ"ק ידנית.

מה שכן יהיה שונה זה האבזור ואביזרי הבטיחות הבסיסיים שנמצאים ב206 וחסרים מאוד בגטס הידניות שנמכרו לציי רכב וחברות השכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עניין צריכת הדלק של הגטס נטחן לעייפה בפורום זה בעבר.

הגירסה האוטומטית שורפת דלק הרבה יותר מהידנית (יש שאומרים עד קרוב לפי שניים) אולם הגירסה הידנית יש לציין חסכונית עד מאוד.

לעניין פותח השרשור, בזמני התלבטתי בין גטס לקליאו (206 ירדה משום שרציתי שנתון גבוה יחסית במחירון נמוך) ובסופו של דבר בחרתי בקליאו B ידנית משנת 2002. המנוע שלה קטן וחסכוני (1.2) ובעל 60 סוסים - נשמע הרבה פחות ממה שמרגיש ולא רק לפי דעתי.

הסיבה היחידה לקנות את הגטס לדעתי היא שבאותו מחיר אתה יכול לקנות רכב משנתון גבוה יותר. הרנו מכונית מהנה מאוד ולדעתי גם יפה בהרבה.

• תוכן חדש...