Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שאלתי היא כזו:עד כמה ,אם בכלל,יש השפעה על איכות הצליל כאשר האות עוברת דרך מפצל RCA.הכוונה האם הוא בכלל שמיע לאוזן שלנו או שמה רק דרך מכשירים ניתן למדוד.ואם כן שמיע אז איזה תדרים הכי מושפעים?

יש איזשהו מפצל איכותי שאתם מכירים שיכול למזער השפעה כזו למינימום (כמובן לא משהו שעולה כמו מגבר)?

לכל העונים שלא כדאי להרכיב מפצל כזה בכלל,לא בא בחשבון כי אני חייב אחד כזה.

 

 

תודה לכולם :wink:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

 fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא בדקתי בעצמי , אבל אני לא מצליח לחלום על איך אפשר שיהיה הבדל שמיע בסאונד . רכול מה שאתה עושה אתה מעביר יציאה אחת לשתי מכשירים , הם אמורים לקבל את אותו דבר ובהנחה והם זהים , ואות הכניסה זהה , מה יכול להיות שונה ביציאה ?

בברכה יהודה

פורסם

אין הבדל שמיע, התקנתי מאות כאלה וזה לא שמיע לחלוטין הבעייה שהם מפצל Y חייב אחד טוב כי רוב הפשוטים נוטים לההרס ולהכניס רעשים אחרי כמה קיפולים.

פורסם

אחלה תודה,

יש לי מפצלים פשוטים ב 20 שקל הם בסדר או שעדיף להשקיע למשהו יותר איכותי? :roll:

כרגע חיברתי אותם,אין לי שום הפרעות ,להשאיר אותם?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

 fiio m11plus-brax dsp

×
×
  • תוכן חדש...