Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| רכבי ערסים. הייתם קונים, או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מכליל כרכבי ערסים,אך אני מכיר "ערסים" ששומרים על הרכב יותר מהרבה אנשים שאני מכיר,כמו כן צלחות ופירפורים זה לא המצאה של ערסים זה תקופה בחיים של כל נהג,כמו שכתבו מעלי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

"רכבי ערסים" זו סטיגמא, לא פחות ולא יותר. אחת מאינסוף סטיגמות שארצנו סובלת מהן.

בבחירת רכב, אני לא מסתכל, מי האוכלוסיה שמשתמשת ברכבים כאלה, אלא רק מה רכב הזה בשבילי.

לכן, מבחינתי השאלה לא נכונה בשורש שלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה רוצה שיתיחסו לסקר שלך ברצינות ולא יחשבו שאיזה ילדון כותב אותו (כמו ששמתי לב עד עכשיו) אז תציג את הנושא בצורה גנטלמנית ולא כמו איזה ילד,דבר שני דעתי בנושא היא שאם יש לך אוטו שאתה אוהב אז השיקול אם הוא של ערסים או לא לא מענין אותי, אני מסתכל על האוטו, מעביר בדיקה וממשיך הלאה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
אוקיי, אחרי שהבהרת את עצמך אפשר לענות על השאלה הזו.

אם יש רכב שמצא חן בעיניי והוא כרגע בבעלותו של ערס, תהיה בטוח שזה לא מה שימנע ממני לקנות אותו.

כיום יש מכוני בדיקה ומוסכים, אפשר לבדוק את הרכב ואם הוא יצא תקין אני לא אראה בעיה לקנות אותו.

רק עכשיו שמתי לב לתגובתך אבל אני מצטרף אליך

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...