Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פונטיאק טרנס-אם 93

הבעיה שהרכב מתחמם ומאבד מים רק במהירות גבוהה שהרכב במקום הוא לא מתחמם.

איזה בדיקה יכולה להצביע אם הראש הלך?

איך אפשר לדעת אם משאבת המים עובדת?

והאם יש למישהו רכב דומה שמכיר מוסך מקצועי ואמין שמטפל ברכבים מסוג זה?

תודה,ארז

Erez

פורסם

א. אם הראש הלך, היה יותא לך עשן לבן מהאגזוז (חדירת שמן לדלק וכו'...). בדיקה שניתן לבדוק בעזרתה +- את מצב הראש - אם יש לך במקום שמן מין טחינה מוקה כזאת, עיסה לא מוכרת, הלך ראש, או נפרץ אטם.

ב. איבוד מים יכול להיגרם כתוצאה מלחץ גבוה מדי, שיש לו מאיפה לברוח, ז"א חור או פריצה באחד או יותר מהצינורות של המים. בדוק את כל הצינורות בהם עוברים מים במנוע, בדוק חוזק באנדים עליהם (חבקים ממתכת, עם בורג חיזוק.

ג. אם משאבת המים לא היתה עובדת, סביר להניח שהחום היה עולה למקסימום, וראש מנוע היה מתעוות מרוב חום, ואז הלך קפוט...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לגבי החום מנוע הוא עלה למקסימום ובכל זאת אין סימנים של עשן לבן והשמן נקי ובכל זאת יש איבוד מים

Erez

פורסם

אז אמרתי לך - בדוק את כל צינורות הגומי שמעבירים מים במנוע, ואת הבאנדים שלהם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איזה מנוע ? 6, 8 ?

המים הולכים לאנשהו, בסנצ'ורי V6 שהייתה לי המים היו עוברים לשמן בצורה ברורה,

האוטו היה נוסע רגיל ומרביץ ! אבל היה מתחמם. החלפתי אטם סעפת יניקה (דומה לאטם ראש, אבל לא הרמתי ראשים).

בדוק נזילות מתחת למנוע או יציאת מים מהדלת האחורית...

אל תיסע ככה ! גש לבדיקה בלחץ ע"י פומפה יעודית באחד המוסכים שיש כזאת או במכון רדיאטורים.

מאיפה אתה ?

פורסם

קודם כל תודה לכל החברים שמנסים לעזור!

המנוע 5735 סמ"ק V8

מה זה בדלת האחורית?

אתה מתכוון אולי לאיזה צינור נסתר?צינור של הרדיאטור חימום אולי?

Erez

פורסם

האם מישהו מכיר מוסך לאמרקאיות שמתעסק עם מנועים מסוג זה באיזור המרכז?

מוסך שיהיה מקצועי והחשוב אמין.

יכול להיות משאבת מים?שבמצב סרק החום מנוע תקין ובמהירות גבוהה המנוע מתחמם?

ומה זה אומר לי בריחת מים דרך האגזוז?

Erez

פורסם

בוקר טוב!

מוסך שהוא אחד האמינים, אבל אני לא בטוח שמתעסק באמריקאיות, הוא מוסך רון. תדבר עם רון (שהוא חבר פורום זה), ותשאל אותו אם הוא מתעסק באמריקאיות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כמעט כל הבדיקות שהוזכרו, כולל בדיקת גזים במי רדיאטור שלא הוזכרה, לא שוות הרבה (או, לא שוות שום דבר - תלוי במזל שלך).

בדיקת מים מהאגזוז תיתן תוצאה - אבל היא עלולה לתת תוצאה רק במאמץ, ולא בסל"ד סרק - ואז גם היא לא עוזרת.

אטם ראש לא חייב להיות פרוץ בין מים לשמן, יכול להיות רק בין תאי שריפה למים.

ואם המים נעלמים כשאתה נוסע במהירות גבוהה \ במאמץ - אין שום דבר אחר להאשים חוץ מאטם ראש.

• תוכן חדש...